Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 30. července 2012 v 7:43® Piranha
Piranha

Něco od vody :-)) :-))

foto/diskuze/usti_nad_labem/2012/th-img49647.jpg
Neděle 29. července 2012 ve 12:31® Piranha
Piranha

Tak Vladah se nám prej dal na tvrdou kaprařinu, je to kluk přelétavá.Už má za sebou zvládnuté techniky muškaření, plavané, přívlače, sumcařiny a ještě se zdokonalí v kaprařině.Jen až bude na tom lehátku nafukovacím zavážet ty pelety co pořídil, tak ať si veme do huby rovnou papýry aby si je na břehu RS rovnou vzala a může plavat domu :-)) :-)) Vláďo ty jsi nepoučitelnej srdcař :-))

Neděle 29. července 2012 v 9:54® Piranha
Piranha

cormoran> to si děláš kozy.A ani nenapíše kurva jedna.

Sobota 28. července 2012 v 7:52® Piranha
Piranha

Teď jsem si klikl na baner s reklamou liščího jezera a koukám a dovídám se že je tam novým správcem nějaký Petr Jakubka.Petr Jakubka je přeci lucioperce69.Cor­mouši není to lucio?Nebo je to shoda jmen.

Pátek 27. července 2012 v 19:42® Piranha
Piranha

ULPA> instrukce.Papíry, nějaký pršiplášť kdyby přišla voda z hůry, svačina, čelovka, pokud chceš vláčák, nebo možná mušák bude IN a to bude asi všechno.Zbytek vezmu já.Doma budu mezi 16–17h možná dříve.Ještě ti zítra cinknu v kolik a přijedeš ke mně, tam to naložíme a pojedeme.Pokud máš buď pantofle nebo ty gumový botky pěnový tak si je vem taky.

Pátek 27. července 2012 v 18:40® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Tomik>

cormoran> co kecáte, píše že to ulovil v Ústí :-))

Pátek 27. července 2012 v 8:39® Piranha
Piranha

jiris> v Labi, Ohři, nebo v přítocích Labe to z většiny bude losos, který je tam vysazován a občas se chytí.

Pátek 27. července 2012 v 8:37® Piranha
Piranha

ULPA> ok.Díky.

Čtvrtek 26. července 2012 v 7:40® Piranha
Piranha

ladamaj> co motorek, maká dobře?

Středa 25. července 2012 ve 20:42® Piranha
Piranha

JHolc> Losos atlantský.

Středa 25. července 2012 ve 20:12® Piranha
Piranha

1maslo1> Na Bílinu chodím pouze na jedno místo a to není dostupné normálně.Ale pod tenisovými kurty po proudu cca 50m jsou místa kde se dá chytat taky.Ale feeder bych nechal doma.Chce to prut okolo 5m tenký splávek a chytat na houpačku.

Středa 25. července 2012 v 17:47® Piranha
Piranha

blafik> co kecáš já jsem tam nikdy nebyl :-))

Úterý 24. července 2012 ve 14:46® Piranha
Piranha

David Havlíček> mám prohlížeč a zkusil jsem to i z práce.Až budu doma tak ti skopíruju co mi vyskakuje a hodím sem.Nejde mi ale odepsat.Mám firefox a ani v exploreru to nejde.

Úterý 24. července 2012 v 7:58® Piranha
Piranha

filip111> Filipe já bych ti rád napsal ale nejde mi se spojit na SZ.Už jsem to psal HaDovi.Tvou SZ jsem sice přečetl ale nejde na ni reagovat. Jinak byl jsi od elektrárny vejš?Jsou tam takové malé kaskádky pod kterýma bývá pak cca 20m laguna a u těch kaskádek je super suchačka.

Úterý 24. července 2012 v 7:54® Piranha
Piranha

David Havlíček> čau Davide, prosím tě, nemohu se dostat na osobní poštu.Prostě mi to buď nenačte a když načte tak nějakou zvěřinu.Správu sice přečtu ale už na ni nelze reagovat.Můžeš se na to nějak podívat? Díky.

PS: Můžu ti klidně poslat náhled toho jak to vypadá když se mi povede tam dostat.

Pondělí 23. července 2012 ve 20:25® Piranha
Piranha

soukromá diskuze šaloma a dědka :-))

Neděle 22. července 2012 v 18:20® Piranha
Piranha

chytrej chytrj> vladahu hoň mě hoň mě :-)) ty seš kokot.Nech toho nebo tě propálim.

Tento příspěvek byl editován 22.7.2012 18:20:48 uživatelem Piranha.
Neděle 22. července 2012 v 17:34® Piranha
Piranha

pipa> ty dneska dobře magoříš ty vole.Jeden Mára odejde a druhej ho hned zastoupí :-))

Neděle 22. července 2012 v 17:02® Piranha
Piranha

pipa> napadlo, určitě chtěl ukecat šéfovou na kile za kapra :-)) :-))

Neděle 22. července 2012 v 17:01® Piranha
Piranha

chytrej chytrj> nené plná sušárna navijáků :-)) Maso jsem myslel vole rybí.A stejně mám plnej mrazák z Labe a Kamenice :-))