Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 22. července 2012 v 16:19® Piranha
Piranha

Pamatuji si když jsem dělal v Carrefoure u ryb jak tam Ivoš Slámů byl na kukačku a něco tam s šefkou řešil ohledně kádí s kapry.

Ivoši pokud tě to ještě nepustilo a máš chuť do něčeho zase šít :-P tak bych měl pro tebe typ na Makro.Ale raději tam, nechoď, pač je to strašnej pohled. Nic ve zlém.

Neděle 22. července 2012 v 16:16® Piranha
Piranha

olda> co plotice ale okouni 25cm na sumce :-)) a mimo želvy jsem tam zase našel raritu.Oranžového kapra.Tam je prostě všechno. No zejtra je k obědu želví polévka s oranžovým masem :-)) :-))

Neděle 22. července 2012 v 16:13® Piranha
Piranha

Byl jsem v makru podívat se co maj za živou a když jsem viděl ty ubožáky kapříky v tom akvárku, tak mě polilo horko.To smrdí normálně žalobou za týrání.Takhle zmrzačený, servaný až na maso ryby jsem ještě neviděl. Chápu že je to kapří dement co vyrostl betonové nádržce a celej život byl futrovanej přetučněnýma peletama, ale takovej konec si nezaslouží žádnej tvor.To už se ke sviním před porážkou chovaj líp.Ve 100×200×70 cca akvárku je 30 kaprů 40–50. Rozhodl jsem se že si v makru už nikdy nekoupím žádný maso.

Tento příspěvek byl editován 22.7.2012 16:15:09 uživatelem Piranha.
Neděle 22. července 2012 v 16:09® Piranha
Piranha

olda> no jestli se máš za půl chytej ty chytrej tak klidně :-))

Neděle 22. července 2012 v 15:57® Piranha
Piranha

olda> kdyby pípa věděl, že jsem si dneska nachytal okouny (mírové) na sumíky, tak se tady posere půl chytej.A co, když nemůžu chytit nikde lína :-)) ani karase, tak top má spočítaný okyš.

Neděle 22. července 2012 v 15:54® Piranha
Piranha

olda> pro toho kdo není schopnej chytit rybu je každej kdo umí masař :-)) .

Neděle 22. července 2012 v 15:47® Piranha
Piranha

filip111> já to poznal podle toho zlata na dně, ta barva je snad jen tam :-) Lipan je krásná ryba.Jeď tam v listopadu to se posereš jak si zachytáš.Ta tymiánová vůně, když ho vytáhneš je nezapomenutelná.Kde přesně jsi byl, SZ.Dám ti typ.

Neděle 22. července 2012 v 11:57® Piranha
Piranha

filip111> Jizera

Neděle 22. července 2012 v 9:29® Piranha
Piranha

majkyss> p. Černý po schůzi se rozhodl že zajde na fišky :-)) :-)) Ten mi zas dá.

Čtvrtek 19. července 2012 v 18:43® Piranha
Piranha

ULPA> a co v sobotu ráno brzy na pískovnu.Bouta už lepím, měl chudák dvě dirky :-)) tak je zapchám a v sobotu razím na muškariádu na boleny.

Čtvrtek 19. července 2012 ve 12:06® Piranha
Piranha

majkyss> počkej až ULPA přezdívaný druhý Baron rozvine casty až do půli jezera a začne bagrovat z hladiny 60ky siveny, to teprve uvidíš že tam jsou :-))

Čtvrtek 19. července 2012 v 10:02® Piranha
Piranha

ULPA> příští neděli nevím jak to bude v sobotu má strýc 60.Ale zase možná budu nocovati v Děčíně a mohl jsi mě nabrat. Myslíš že tam bude po Majkyssovi něco?Ten má furt mastnou hubu..

Středa 18. července 2012 v 15:58® Piranha
Piranha

olda> proto ti to sem dávám, uváže jí i moje dcera 7 let.Vím že jsi silně nešikovný, ale to dáš.Kdybys viděl co si vážu když mi rupne v bedně, tak by jsi se zamotal :-))

Středa 18. července 2012 v 15:23® Piranha
Piranha

Rabbit, Olda sfox a vladach.Pokud by jste si chtěli umotat lehkou, ale účinnou mouchu na Labe, nebo i na stoják, tak zde je video z vázání jednoduchého chrostíka.Na začátek dobrá moucha. Osobně na ně chytám nejraději pokud tedy se jedná o suchou mušku.Jen tělíčko si vyvazuji konusovité z nitě, která nesaje tolik jako dubyng a k CDC přidávám ještě malej snopeček duté srsti ze srnce.Potom to má lepší plovoucí vlastnosti, je to lépe vidět na vodě a vydrží víc. Barvy používám nejraději dvě a to hnědou, a černou.Hnědá se dá používat i jak světlá až do skořice, tak i tmavě hnědá.Ale olivovou také nic nezkazíte.Kdo si rád hraje může si udělat i nožičky a tykadla.Ale osobně to nemotám pač žerou i bez tykadel.

Hodně zdaru.

Středa 18. července 2012 v 9:02® Piranha
Piranha

Prasek_2007> to se máš čím chlubit :-))

Pátek 13. července 2012 ve 14:48® Piranha
Piranha

IVO> Ivo je to tvá věc kdy, komu a kam budeš ohledně toho psát.Spíš si promluv na svazu, nebo s tím lovcem.Já se k tomu vyjadřovat už nebudu, je to zbytečný.

Pátek 13. července 2012 ve 13:40® Piranha
Piranha

IVO> a co s tím chceš dělat.Chceš ho teď den, dva, týden či rok špinit, hanit a pranýřovat?Co si s tím pomůžeš, budfeš si tím honit své ego Ivoši. Pokud ti vadí, že se tak choval a nebylo zakročeno včas, tak se obrať na RS.Kde byla a tak.Podívej se na naší RS.Jsou ta chlapi o 10, nebo 20 let starší než ty, tak po nich nemůžeš chtít aby se honili za každým po vodě a břehu.Kde byl Martin Miler když tam má boudu a je prý RS.Tím nechci Marťasovi nic vyčítat, ani on není povinen hlídat vodu 24h denně. Nechci omlouvat ani onoho rybáře už prvně jsem psal že ta medializace byla opravdu zbytečná a odsuzuju to také.Ale je zbytečný teď o tom debatovat a zrovna tady.Myslím si, že by se měla debata vzít někam, kde je to zapotřebí.

Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 13:42:27 uživatelem Piranha.
Pátek 13. července 2012 v 11:11® Piranha
Piranha

IVO> co by, gratulace za úlovek.Osobně bych takovou rybu vrátil zpět.Do 160cm bych žral.Má na to právo a je to čistě jeho věc jak s tím naloží. Myslím si ale že ta medializace byla opravdu zbytečná.

Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 11:11:43 uživatelem Piranha.
Pátek 13. července 2012 v 7:46® Piranha
Piranha

ULPA> ty vole taky si je tam mohli nechat tam je líp.A i babičky, tety, strejdy :-))

Čtvrtek 12. července 2012 ve 20:00® Piranha
Piranha

majkyss> coby.Zjistil jsem kdo může za Vladahovu absenci zde na diskuze.A je to opravdu žena.Včera jsem s ní hodil pár slov a dokonce mi dovolila udělat i památeční fotečku.Prý chce být na chytej také tak slavná jako její Ládí. Tady je.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2012/th-img50025.jpg