Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 10. července 2012 v 7:24® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
majkyss> 198 to není trofej ale škodná
i tak si myslím že mohl plavat dál.To už k žrádlu není.
- Úterý 10. července 2012 v 7:22® Piranha
majkyss> a s tím krojcem na krku vypadáš jako fláterník
Ještě ti tu začnem říkat otče Majkysi
- Neděle 8. července 2012 ve 13:14® Piranha
majkyss> já taky ne
- Neděle 8. července 2012 ve 13:10® Piranha
Zdar křivoty a zvlášť zdar otravnému Pípovi
Nejde večer někdo na mouchu.Pod zdymadlama jsem minule pozoroval hopsající parmy tak 2m od břehu.Že by se zanymfovalo?
- Neděle 8. července 2012 ve 13:00® Piranha
- Diskuze: Muškaření
ladamaj> co se rozpaluješ, koukám že asi neumíš udržet nervíky na uzdě.Jo kámo jsi na veřejné diskuzi a tak jak jsi psal mě že můžeš reagovat na co chceš, tak teď ti i já tedy připomínám že mohu reagovat též. Jinak co se týče toho zahraničí, to jsem ani tak nemyslel jakož to všeobecně.Chytání tady u nás. Víš co, fakt na to serem bo ti prdne cévka a budu tě mít na svědomí
Zeman a Monfiš jsou zloději a lichváři a ty jsi ten nejlepší rádce a pomocník co jsem kdy zažil. Opatruj se.
- Neděle 8. července 2012 v 10:47® Piranha
ladamaj> Ano byl jsem s ním několikrát na rybách i mimo ČR a právě proto ti na 100% říkám že za poradenství si nic neřekne protože dobře znám.Kolikrát jsi byl ty s ním, nebo se Zemanem když to takhle dobře víš.Jen tlacháš Láďo a nic nevíš.
- Sobota 7. července 2012 v 18:32® Piranha
jéje trochu mi to zalagovalo
- Sobota 7. července 2012 v 18:31® Piranha
majkyss> jj znám to všechno.
- Sobota 7. července 2012 v 18:18® Piranha
olda>
jen si zvykej brzy to zase začne pač poslední roky to je neúnosný
- Sobota 7. července 2012 v 18:06® Piranha
- Diskuze: Ústí nad LabemTady něco pro Oldu, Majkyse, Pípu, 1Máru, já už to viděl a možná Maňouse ten je taky sřiženej.
- Sobota 7. července 2012 v 17:37® Piranha
brčal> on neplatí daně a dává to zadarmo
podle něho, že ti co daně platí neumí dát nic zadarmo, ani radu. Láďo prostě jsi přestřelil.
A i kdyby si nechali platit za poradenství, tak co.Ono se dneska uživit při podnikáni v rybařině kór když je to zaměřeno pouze na jedno odvětví rybaři je dril.
- Sobota 7. července 2012 v 17:31® Piranha
majkyss> http://www.yr.no/…rec/Liberec/
Okolo 18h by to podle této hodně přesné meteostanice mělo sprchnout.Ale samozřejmě budu rád když tam nic nespadne, ti lidé tam toho měli celkem dost za poslední roky.
- Sobota 7. července 2012 v 16:46® Piranha
majkyss> Však vydrž.Pokud zase nekecaj má Liberecko zasáhnout kalamitka.
- Sobota 7. července 2012 v 16:30® Piranha
Asi půjdu do nálevny
- Sobota 7. července 2012 v 16:28® Piranha
ULPA> V Ústí nevím, ale v Trmicích jako kráva.Zrovna jsem sundal nárazník a stačil vykytovat, ale stříknout už ne kurva. Ten boat asi odpískáme co.A Kamenici taky včera tam bylo 11q a dneska má být ještě víc a ne jen tam.Nisa, Smědá Ploučnice aj Bílina se má vylejt.
- Sobota 7. července 2012 v 15:04® Piranha
ladamaj> Ok v pohodě.Jen ti říkám na rovinu že Monfish by si za radu a ukázku vázání mušky neřekl ani floka. Tík taky končím tuhle debatu.
- Sobota 7. července 2012 ve 13:42® Piranha
ladamaj> No ty jsi reagoval na můj příspěvek, který byl pro úplně někoho jiného a teď najednou nechceš reagovat vůbec?Tak si usmysli co nejdříve chceš a pak mi to řekni. Ty jsi začal bleptat něco o cenách a placení, ale ten kluk nebo chlap se ptal, kde by v Praze dostal radu.U monfishe dostane radu, ukáže mu jak se váže nějaký lehký vzor a klidně ho i Roman vezme na ryby a dá praktickou lekci.Za to si nic nevezme, to buď klidnej. Ty tu začneš něco mlít o Zemanovi a tvejch skalpech.Drž se toho o čem je řeč když už chceš reagovat. Vrať se zpět a přečti si to znovu. Srovnávat Monfish a sebe to prostě nejde, monfish a jiné OBCHODY jsou prostě jinej level a nelze s nimi srovnávat hobby dílnu na sklapy co máš doma, když už chceš srovnávat obchody. Tím nechci podceňovat tvou práci a matroš.Sám jsem slyšel lidi co od tebe něco mají a prý je to dobrý.
- Sobota 7. července 2012 ve 12:57® Piranha
ladamaj> Tak děkuji za vyčerpávající článek z tvého života.Prostě jsi nejlepší v republice, co dodat
- Sobota 7. července 2012 v 9:03® Piranha
ladamaj> problém s tím nemám, ale odpověděl jsi jako by za něj až jsem se lekl a musel překontrolovat komu jsem to poslal
S tím J.V. jsi to asi nemyslel opravdu vážně.Škoda, že k vám do Chomutova ještě nedorazil facebook, tam by jsi se dověděl pokud by jsi monfishe měl v kontaktech co vše pro děti a mládež dělají.Že mají muškařský kroužek a vozí děti po různých akcích, shánějí jim belly boaty aby mohly trénovat i tenhle zpusob.Myslíš si že je jako J.V? Já jsem třeba sháněl prut universální takový, abych s ním mohl sušit i nymfovat a Monfishák mi sehnal Hanáka od Hanáka a dostal jsem to za jeho slevu, tak že ze mně mu nic nekáplo.A to dokáže udělat i cizím lidem pokud třeba nemají moc vaty a potřebují něco slušného. To srovnání bylo hnusný Láďo.
- Sobota 7. července 2012 v 8:53® Piranha
ULPA> ukázalo plno okolností proč to zbalit a jet domů.Jednou byl i vláčející cormorán v Píšťanech
Dále špinavá voda což by tolik ani nevadilo, ale ten proud byl takovej, že jsme neměli šanci skoro zastavit s motorem natož jet proti proudu.Tak jsme tPíšťan.To už se zvedal na pískovně orkán a bylo to za 5 minut 12