Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 10. července 2012 v 7:24® Piranha
Piranha

majkyss> 198 to není trofej ale škodná :-) i tak si myslím že mohl plavat dál.To už k žrádlu není.

Úterý 10. července 2012 v 7:22® Piranha
Piranha

majkyss> a s tím krojcem na krku vypadáš jako fláterník :-)) Ještě ti tu začnem říkat otče Majkysi :-))

Neděle 8. července 2012 ve 13:14® Piranha
Piranha

majkyss> já taky ne :-))

Neděle 8. července 2012 ve 13:10® Piranha
Piranha

Zdar křivoty a zvlášť zdar otravnému Pípovi :-)) Nejde večer někdo na mouchu.Pod zdymadlama jsem minule pozoroval hopsající parmy tak 2m od břehu.Že by se zanymfovalo?

Neděle 8. července 2012 ve 13:00® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

ladamaj> co se rozpaluješ, koukám že asi neumíš udržet nervíky na uzdě.Jo kámo jsi na veřejné diskuzi a tak jak jsi psal mě že můžeš reagovat na co chceš, tak teď ti i já tedy připomínám že mohu reagovat též. Jinak co se týče toho zahraničí, to jsem ani tak nemyslel jakož to všeobecně.Chytání tady u nás. Víš co, fakt na to serem bo ti prdne cévka a budu tě mít na svědomí :-)) Zeman a Monfiš jsou zloději a lichváři a ty jsi ten nejlepší rádce a pomocník co jsem kdy zažil. Opatruj se.

Neděle 8. července 2012 v 10:47® Piranha
Piranha

ladamaj> Ano byl jsem s ním několikrát na rybách i mimo ČR a právě proto ti na 100% říkám že za poradenství si nic neřekne protože dobře znám.Kolikrát jsi byl ty s ním, nebo se Zemanem když to takhle dobře víš.Jen tlacháš Láďo a nic nevíš.

Sobota 7. července 2012 v 18:32® Piranha
Piranha

jéje trochu mi to zalagovalo

Sobota 7. července 2012 v 18:31® Piranha
Piranha

majkyss> jj znám to všechno.

Sobota 7. července 2012 v 18:18® Piranha
Piranha

olda> :-)) jen si zvykej brzy to zase začne pač poslední roky to je neúnosný :-))

Sobota 7. července 2012 v 18:06® Piranha
Piranha
Tady něco pro Oldu, Majkyse, Pípu, 1Máru, já už to viděl a možná Maňouse ten je taky sřiženej.
:-))
Sobota 7. července 2012 v 17:37® Piranha
Piranha

brčal> on neplatí daně a dává to zadarmo :-)) podle něho, že ti co daně platí neumí dát nic zadarmo, ani radu. Láďo prostě jsi přestřelil.

A i kdyby si nechali platit za poradenství, tak co.Ono se dneska uživit při podnikáni v rybařině kór když je to zaměřeno pouze na jedno odvětví rybaři je dril.

Sobota 7. července 2012 v 17:31® Piranha
Piranha

majkyss> http://www.yr.no/…rec/Liberec/

Okolo 18h by to podle této hodně přesné meteostanice mělo sprchnout.Ale samozřejmě budu rád když tam nic nespadne, ti lidé tam toho měli celkem dost za poslední roky.

Sobota 7. července 2012 v 16:46® Piranha
Piranha

majkyss> Však vydrž.Pokud zase nekecaj má Liberecko zasáhnout kalamitka.

Sobota 7. července 2012 v 16:30® Piranha
Piranha

Asi půjdu do nálevny :-))

Sobota 7. července 2012 v 16:28® Piranha
Piranha

ULPA> V Ústí nevím, ale v Trmicích jako kráva.Zrovna jsem sundal nárazník a stačil vykytovat, ale stříknout už ne kurva. Ten boat asi odpískáme co.A Kamenici taky včera tam bylo 11q a dneska má být ještě víc a ne jen tam.Nisa, Smědá Ploučnice aj Bílina se má vylejt.

Sobota 7. července 2012 v 15:04® Piranha
Piranha

ladamaj> Ok v pohodě.Jen ti říkám na rovinu že Monfish by si za radu a ukázku vázání mušky neřekl ani floka. Tík taky končím tuhle debatu.

Sobota 7. července 2012 ve 13:42® Piranha
Piranha

ladamaj> No ty jsi reagoval na můj příspěvek, který byl pro úplně někoho jiného a teď najednou nechceš reagovat vůbec?Tak si usmysli co nejdříve chceš a pak mi to řekni. Ty jsi začal bleptat něco o cenách a placení, ale ten kluk nebo chlap se ptal, kde by v Praze dostal radu.U monfishe dostane radu, ukáže mu jak se váže nějaký lehký vzor a klidně ho i Roman vezme na ryby a dá praktickou lekci.Za to si nic nevezme, to buď klidnej. Ty tu začneš něco mlít o Zemanovi a tvejch skalpech.Drž se toho o čem je řeč když už chceš reagovat. Vrať se zpět a přečti si to znovu. Srovnávat Monfish a sebe to prostě nejde, monfish a jiné OBCHODY jsou prostě jinej level a nelze s nimi srovnávat hobby dílnu na sklapy co máš doma, když už chceš srovnávat obchody. Tím nechci podceňovat tvou práci a matroš.Sám jsem slyšel lidi co od tebe něco mají a prý je to dobrý.

Sobota 7. července 2012 ve 12:57® Piranha
Piranha

ladamaj> Tak děkuji za vyčerpávající článek z tvého života.Prostě jsi nejlepší v republice, co dodat :-)

Sobota 7. července 2012 v 9:03® Piranha
Piranha

ladamaj> problém s tím nemám, ale odpověděl jsi jako by za něj až jsem se lekl a musel překontrolovat komu jsem to poslal :-)) S tím J.V. jsi to asi nemyslel opravdu vážně.Škoda, že k vám do Chomutova ještě nedorazil facebook, tam by jsi se dověděl pokud by jsi monfishe měl v kontaktech co vše pro děti a mládež dělají.Že mají muškařský kroužek a vozí děti po různých akcích, shánějí jim belly boaty aby mohly trénovat i tenhle zpusob.Myslíš si že je jako J.V? Já jsem třeba sháněl prut universální takový, abych s ním mohl sušit i nymfovat a Monfishák mi sehnal Hanáka od Hanáka a dostal jsem to za jeho slevu, tak že ze mně mu nic nekáplo.A to dokáže udělat i cizím lidem pokud třeba nemají moc vaty a potřebují něco slušného. To srovnání bylo hnusný Láďo.

Sobota 7. července 2012 v 8:53® Piranha
Piranha

ULPA> ukázalo plno okolností proč to zbalit a jet domů.Jednou byl i vláčející cormorán v Píšťanech :-)) Dále špinavá voda což by tolik ani nevadilo, ale ten proud byl takovej, že jsme neměli šanci skoro zastavit s motorem natož jet proti proudu.Tak jsme tPíšťan.To už se zvedal na pískovně orkán a bylo to za 5 minut 12