Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 27. května 2012 ve 12:02® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara> kdyby jsi byl všímavý tak na obrázku je původní odkaz na www odkud obrázek pochází (lovuzdar.sk) Podle mě při naháňkách ho šel dotyčný označit a prasátko se ještě zmohlo na menší úder
Tento příspěvek byl editován 27.5.2012 12:03:20 uživatelem Piranha.Každopádně chudák si dva měsíce bo i víc nesedne na prdel
a možná infekce od zbraní toho prasíka je taky veliká.Mají je strašně infikovaný. A jinak dneska na pískona a Labe a já pouze jedna fiš jinak nikdo nic.Holt je teď to období.Ale sbíraly jako sviňa.
- Sobota 26. května 2012 v 15:56® Piranha
Kdo rád nocuje u vody měl by se ochránit před divokými prasaty nějakou malou leč účinnou zbraní, i takto může rybář dopadnout pokud zdolává rybu a má za sebou nasranou bachyni s mladými
Tento příspěvek byl editován 26.5.2012 15:57:51 uživatelem Piranha.Doporučuji alespoň oteplovačky
- Sobota 26. května 2012 ve 12:36® Piranha
vladah> a koukej se najíst volno od jíst není dobrý
- Středa 23. května 2012 v 7:01® Piranha
mannice> ti to říkali ti kapři, že jsi si jistej?
Záleží taky kde.Někde jsou vytření jinde třeba ne.
- Úterý 22. května 2012 v 19:51® Piranha
1Mara> Na Labi se nedají nachytat velcí kapři?Tak teda v tom případě nic neumíš.Klucí od Lukáše Krásy tam jezdí a ryby mezi 14–18 kg není náhoda.Je to jen o tom použít selektivní boilies a hlavně mít ho dost.Proud lodě a ryby koule roztahaj tak se musí krmit silněji.A když jsi šikovnej a vystihneš období před třením kdy ryby futrujou tak se nevyspíš.
- Úterý 22. května 2012 v 7:03® Piranha
1Mara> nebreč Mařeno ti okouni už jsou stejně dávno píchnutý
- Pondělí 21. května 2012 v 17:54® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Kdo potřebuje během sezony házet 40m.Já jsem spokojen s 20 a nic víc už nepotřebuju a pokud ano obejdu rybník bo přebrodim na druhej břeh
- Pondělí 21. května 2012 v 16:42® Piranha
troutkiller> a nejmenujese Jakub Vágner ten umí všechno i to co neumí
- Pondělí 21. května 2012 v 7:11® Piranha
ULPA> nevím, nemám ploutve.Ty starý co jsem měl na tu haxnu od dejcháčů asi nenasadím.
- Neděle 20. května 2012 v 18:52® Piranha
Kazan> kdepak, pure koule karpfen scene.
- Neděle 20. května 2012 v 17:19® Piranha
ULPA> jj super místečko.
- Neděle 20. května 2012 v 16:56® Piranha
Tak jsem si byl na jednu noc zpravit náladu od zesranýho hokeje a sv. Petr mi byl velice nakloněn.Celou noc jsem nespal a jen tahal ryby.Ven šlo 6 kaprů nej 13kg.Krásný chytání.Tyhle solo akce mám rád.
- Pátek 18. května 2012 v 8:02® Piranha
Chose> se to házelo na Labskou?Labská je podle mě jedna z nejlepších lokalit na pstruhy co se stojáku týče.Je o ní pečováno velmi dobře.
- Pátek 18. května 2012 v 7:59® Piranha
Zduž.Co je toto za fógla.Není to nějaký ten Roháč bo jak se to jmenuje.Byl na Labi a táta ho viděl i na káče.
Tento příspěvek byl editován 18.5.2012 07:59:39 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 17. května 2012 v 19:51® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
http://www.novinky.cz/…logramu.html
Dobrej výkon.
- Čtvrtek 17. května 2012 v 17:54® Piranha
1Mara> pro křiváka každej křivák
- Čtvrtek 17. května 2012 ve 14:31® Piranha
1Mara> a nebo jsou křiváci
- Čtvrtek 17. května 2012 v 7:14® Piranha
majkyss> to ano.A potřísněna směsí sole, kmínu a citrónové šťávy je ještě krásnější.
- Středa 16. května 2012 v 17:35® Piranha
ULPA> Majkyss asi samou radostí ejakuloval když vytáhl tu prarybu s americkými geny
- Středa 16. května 2012 v 7:53® Piranha
sfox> až budeš mít cestu okolo obchodu v Moskevské tak se stav, hodíme o něčem řeč.