Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 3. května 2012 ve 21:42® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Už jsem na to kápl, jinej formát
Tento příspěvek byl editován 3.5.2012 21:45:15 uživatelem Piranha.Tak tady byla hloubka okolo 1,5m a u kraje kde se to prudce svažovalo byly ryby vidět.Voda byla tak čistá, že jsem blíž už nemohl
muselo se chytat na dlouhou nymfu a to mi dělalo problém.To není jako u nás chytat pod nohama.
- Čtvrtek 3. května 2012 v 18:58® Piranha
Druhá nejde vložit píše mi to že fotka není korektní, má to 700×600 tak nevím.
Tento příspěvek byl editován 3.5.2012 18:59:06 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 3. května 2012 v 18:56® Piranha
Tak tady je ještě nějaká fotečka co fotil Roman ze Slovinska.Jedna při zdolávání duháka a druhá nymfovací místo kde jsem vyndal mramoráka.Mramorák je ještě na videu, ale je na Romanovi kdy to pošle.
Tento příspěvek byl editován 3.5.2012 18:58:01 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 3. května 2012 v 8:14® Piranha
vladah> dokud je vody po pípu tak nech mouchu doma.Sice to začíná lítat ale je moc vody.Musí to opadnout.Na horách jsou pořád haldy sněhu.Možná tak po 20h že by se někde v nějakých ramenech něco pochytalo.
- Středa 2. května 2012 ve 22:27® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Salmo1> Bylo jich tam mraky a rybek mezi 5–10cm taky, asi potočci.No potočák je krásná ryba a je jí škoda i pro fotku.Dycky mě to pak sere, že to nakonec trápím před aparátem.
- Středa 2. května 2012 v 18:23® Piranha
vladah> ne bude mít druhý dítko
- Středa 2. května 2012 v 8:02® Piranha
Včera jsme si byly zachytat na jedné SČ vodě.Bylo to moc super a chytali jsme krásný zdravý potočáky a nic jiného.Všiml jsem si že v písčitých mělčinách bylo mraky malinkých rybiček.Je možné že by to byly malí lipani?Vysazují se tam taky.Potírek byl velkej okolo 1cm.Potočáci byli jako z obrázků.
Tento příspěvek byl editován 2.5.2012 08:04:26 uživatelem Piranha. - Středa 2. května 2012 v 7:17® Piranha
cormaxx> jj a jsem moc spokojenej.
- Úterý 1. května 2012 ve 21:31® Piranha
ULPA> ee za těch 20 potočáků je nevyměním
- Úterý 1. května 2012 v 19:56® Piranha
Tak tady něco málo z dnešní potočákyády.Krásný, slunný a horký den ve znamení jen a pouze naší původní šlechty potočáka.Nádherný ryby a i pár kousků bylo co se velikosti týče bylo přes 30.Vše na nyfu z bažanta a 4mm tungstenu a já jednoho na sucho. Pěkně jsme se s Láďou připekli.
Tento příspěvek byl editován 1.5.2012 19:59:21 uživatelem Piranha. - Úterý 1. května 2012 v 18:10® Piranha
ULPA> dnes už asi ne, za prvé nemám dovázáno a za druhé jsem byl od rána do teď na Nise.
- Neděle 29. dubna 2012 v 19:44® Piranha
Novináři se ptají slepice: Je pravda, že jste snesla sedmikilové vejce? Ano. A jaké jsou vaše plány do budoucna? Snést desetikilové vejce. Novináři jsou spokojeni a jdou za kohoutkem a ptají se ho: Víte, že jedna z vašich slepic snesla sedmikilové vejce? Ano. A jaké jsou vaše plány do budoucna? Rozbít držku pštrosovi!
- Neděle 29. dubna 2012 v 19:03® Piranha
Venik2> nekonečný tohle.Můžeš si tam dát co chceš ,,dle r.ř.,, ale zda ti to tvoje svědomí dovolí honit hájený ryby před třením to je na tobě.Myslím před 16.6.
- Neděle 29. dubna 2012 ve 13:03® Piranha
Buko> jasně vím že se dají v Evropě koupit povolenky v každý knajpě, ale oni nemají aspoň takovou historii rybářství jako my.A navíc mají sportovní revíry s pravidly a chraň bůh je porušit, našinec by to splácej několik let.
- Neděle 29. dubna 2012 v 8:53® Piranha
Nedávno mi někdo říkal, že již někde existuje možnost získat rybářský lístek bez zkoušek.Prý je to jen nějakou formou poznání pár základních ryb a lístek je na světě a legálně prý.Nedokážu si představit že by si lidi kupovali povolenky na benzínce, nebo v hotelu.České rybářství a rybníkářství má tradici několik set let a byla by škoda kdyby zaniklo.Postupem času zjišťuji, že tomu tak zatím je.Nevadí mi revíry místního významu, který zpravuje daná Mo, ale jen pokud patří pod črs.Chápu záměr soukromých rybníků a respektuji svobodné podnikání, ale myslím si že jich je tu už dost a nechtěl bych se jednou dočkat soukromých toků.
- Pátek 27. dubna 2012 v 7:02® Piranha
ULPA> nezajel by jsi se mnou v úterý na tečky do Ž.B.?Zavolal bych Šefrovi o lístky.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:19® Piranha
Až se na Labi v DC udělá ten pos. jez a z dolního toku Labe se stane české Ebro, vzpomeňte si na 90cm míru sumce.Už teď bych na rok udělal 50cm.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 6:48® Piranha
Se vším téměř souhlasím až na toho sumce a rybičku 15cm. 15cm nejde pač má okoun míru 25 a ouklej tak velká není
- Středa 25. dubna 2012 v 6:59® Piranha
Prasek_2007> tak že se dvěma psy a dvakrát?
- Pondělí 23. dubna 2012 v 19:31® Piranha
A tady odpočívající mastodont slovinských řek pan Salmo trutta marmoratus MRAMORÁK okolo 60cm.Za dva měsíce si pro něj jedu, stál asi 5m v hájené zóně.