Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 14. dubna 2012 v 7:19® Piranha
Piranha

hroch71> jj maj aspoň učitele já se všechno učil sám.Uvidím dle počasí zítra a jedu taky někam asi na písek.

Pátek 13. dubna 2012 ve 20:53® Piranha
Piranha

rabbit> tak můžeme vyrazit

Pátek 13. dubna 2012 ve 20:46® Piranha
Piranha

filip111> ráno bo večír.Večer asi půjdu zkusit suchou

Pátek 13. dubna 2012 v 18:59® Piranha
Piranha

olda> mohu potvrdit, když byl u mě tak sotva jsem vytáhl marabu, tak začal prskat a mazal z vazárny, že prej je alergickej na havěť :-))

Čtvrtek 12. dubna 2012 v 18:58® Piranha
Piranha

Tak jestli tohle není Vladach, tak nevim. Ten kluk se nezdá, bacha na něj.

:-)) :-))
foto/diskuze/usti_nad_labem/2012/th-img48436.jpg
Čtvrtek 12. dubna 2012 v 7:53® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

ladamaj> Lado je jsem ale psal o Anníně v j. čechách.Labská je v pohodě.Pokud bych jel pouze sám a jen na ryby tak nepojedu na týden a to se dá.Ale pokud chci jet s rodinou, tak tam nepojedu na dva dny, ale na týden a to už je potom zahraniční dovolená.Ale neříkám že nejsou opodál levnější penziony, dá se najít, ale zase je pak horší dostupnost na různé akce.

Středa 11. dubna 2012 v 7:23® Piranha
Piranha

Na Otavu jsem se chtěl jet také podívat.Chtěl jsem jet ale do Annína do penzionu Annín i s rodinou, že bych to skloubil i s dovolenou.Když jsem zjistil ceny na noc v penzionu, rozhodl jsem se že bude lepší cizina, např. slovinsko, nebo rakousko.2700 na osobu v sezoně je darda a okolní hotely na tom nebyly o moc lépe :-((

Úterý 10. dubna 2012 v 19:30® Piranha
Piranha

ULPA> 3, 4 a jedem.Myslím kila.

Úterý 10. dubna 2012 v 19:07® Piranha
Piranha

ULPA> jj asi je už sezona.Já čekám na tu zahraniční.Možná bych jel v pondělí při zahájení odpoledne po práci na naší srdcovku.Bych šel od 8h a v 16 bych mohl jet na ně.V 5 by jsme tam byly a 2, 3 hodinky by postačily na probagrování.

Úterý 10. dubna 2012 v 19:03® Piranha
Piranha

pipa> ani svoje grepy :-P

Úterý 10. dubna 2012 v 17:53® Piranha
Piranha

pipa> klidni to, si cucal zase ne.Ty sám tady dokážeš vyplodit kolikrát píčoviny že jim sám ani nerozumíš.

Úterý 10. dubna 2012 v 7:27® Piranha
Piranha

Prasek_2007> když my jsme potřebovali prachy :-))

Pondělí 9. dubna 2012 ve 13:57® Piranha
Piranha

Je to studený, byl jsem i včera a jen do toho klovaly oukleje na sucho.Je i dost vody chce to na mouchu ještě počkat.

Pondělí 9. dubna 2012 ve 12:21® Piranha
Piranha

ULPA> jj slyšel jsem že to prodali.

Pondělí 9. dubna 2012 ve 12:09® Piranha
Piranha

ULPA> už mě neba motat samotnýho.

Pondělí 9. dubna 2012 v 11:36® Piranha
Piranha

Tak co motáci, motáte.Já se motám od rána :-)) co choděj koledníci .

foto/diskuze/usti_nad_labem/2012/th-img48374.jpg
Pátek 6. dubna 2012 ve 20:54® Piranha
Piranha

Kdo by si chtěl jít zítra zaházet s mouchou tak mi písněte do schránky.Ráno valim otestovat novou lajnu a reel.

Čtvrtek 5. dubna 2012 ve 22:03® Piranha
Piranha

brčal> u nás na severu když jdu na mou oblíbenou vodu, tak poznám dva duháky, nasazeného čerstvě tak do dvou měsíců, nebo rybu co je tam rok.Tahal jsem na francouze duháky co po zaseknutí šli ven do snad 5 sekund a pak jsem měl duháky co jsem za nimi utíkal, skákali a nedali lacino kůži.To byly ryby co už tam byly déle.Potvrdí i kolega ULPA.

Čtvrtek 5. dubna 2012 ve 21:58® Piranha
Piranha

Dneska to byl super sportovní den.Nejdřív naše šlechta Ústeckých Lvů smetla Chomutov 3:1 a pak krásně zakončil Lukáš Konečný v Brně KáOčkem v boji o titul. Pecka zápasy parádní podívaná.

Čtvrtek 5. dubna 2012 ve 20:59® Piranha
Piranha

bubu> nebejt duháka tak si na P vodě kloudně nezachytám, je to vděčná ryba na chytání.Tyto vlastnosti mu neberu.Bavil jsem se o jiných jeho schopnostech a vlastnostech.