Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 5. dubna 2012 ve 20:57® Piranha
- Diskuze: Muškaření
bubu> duháka mám rád asi jsi si to vysvětlil špatně.Možná jsem použil trochu přehnané slovo. Omlouvám se duhákům
- Čtvrtek 5. dubna 2012 v 16:13® Piranha
Tomik> myslím si že to dělají tak že odeberou jikdy a nakapou na ně mlíčí, pak to míchaj trychtýřovité nádobě.PH asi mají také upravené a asi i tak teplotu. Neznám to jen jsem to viděl, to bych musel dostat lepší info od někoho kdo to dělá nebo tam byl.Jako třeba HaD.
- Čtvrtek 5. dubna 2012 v 8:23® Piranha
Segoves> duhák je debil ryba.
Tento příspěvek byl editován 5.4.2012 08:23:58 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 5. dubna 2012 v 8:22® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Tommy> s bramborovou kaší by byl co
Tento příspěvek byl editován 5.4.2012 08:23:04 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 5. dubna 2012 v 7:24® Piranha
mildas> a je tu pro ně teplo, nebo zima.Já si myslím že na to má vliv i kyselost vody.Je tu moc listnatých stromů a délky toku taky nejsou moc úchvatné.
- Středa 4. dubna 2012 v 8:16® Piranha
Segoves> protože je od 16.4. do 20.4. sežerou masařky s rotačkama
- Středa 4. dubna 2012 v 7:22® Piranha
osprey> ještě dodám, že si ale nemyslím že by duháci houfně táhli na trdliště společně a mleli se tam.
- Středa 4. dubna 2012 v 7:20® Piranha
osprey> nevyvracím Míro, jen jsem ještě nikdy nechytl ani neviděl chytit třeba 5–10cm duháka.Takhle velcí se určitě nenasazují.V druhém případě bych věřil že je to ryba vykulená v potoce.Ale v koutu duše věřím že se jim to daří a aspoň pár kusů se narodí volně.
- Úterý 3. dubna 2012 v 19:18® Piranha
mvincik>
ale je to smutný.Chtěl bych aby se jednou nepůvodní druhy salmonidů u nás samovolně množili.Dočkat se cedulí, Zákaz lovu, trdliště Pstruha duhového a tak
- Úterý 3. dubna 2012 v 19:00® Piranha
BlueShark> to je to samé co chytil Mařena na bělý.Želva nádherná.
- Neděle 1. dubna 2012 ve 20:20® Piranha
morcák> tak si najdi další články.Protože psát to po miliontý to prostě nejde.Máš net umíš na něm a najdeš to lehce.Jen si dej tu práci a najdi si to.
- Neděle 1. dubna 2012 v 19:52® Piranha
morcák> vše najdeš zde.
- Neděle 1. dubna 2012 v 19:50® Piranha
pipa> si ho opidloval.
- Neděle 1. dubna 2012 v 16:52® Piranha
pipa> právě že ne proto jsem psal foto
- Neděle 1. dubna 2012 v 15:34® Piranha
pipa> foto?
- Neděle 1. dubna 2012 v 11:50® Piranha
Prasek_2007> Ano Foreste.
- Sobota 31. března 2012 ve 21:20® Piranha
1Mara> nespozoroval to věřím, ale nezpozoroval už ne
- Sobota 31. března 2012 ve 14:54® Piranha
pipa> jj zblbnul, na starý kolena se zaláskoval jak puberťačka a už sem skoro nenapíše ani čárku, to byly časy kdy to tady jelo.sgt. moody, Jarda Carp, lucioperce69, voda, lojzarybka, komín a Mára byl ještě normální člověk.To byly časy.
- Sobota 31. března 2012 v 8:18® Piranha
Segoves> jsou to tyto-Rapala X-Edition Montauk Waders
Na http://bohemiafishing.cz/…auk-waders-l
máš víc info.
- Pátek 30. března 2012 v 19:04® Piranha
BlueShark> já si myslím že on to má zase vykompenzovaný jinak a on si najde vždycky nějaký pěkný místo na klid.Hovno víme jak to tam vypadá a kde bydlí.