Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 30. března 2012 v 18:08® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> von je Pepíno nasranej že je daleko od Labe a má tam v té řiti jen malou louži
. Jak ho znám, ten by smrděl u Labe už v Lednu, kdyby byl tady.
- Pátek 30. března 2012 v 17:50® Piranha
monaster> Jak chceš jít na feder na Labe tak, aby ti na červa neskočil jelec.Co vím, tak Jenda chytá všechny ryby a je rád za každou ať cejna, jelce, nebo plotici.Nejít na jaře na feeder jen kvůli jelcům, tak to ne.
- Čtvrtek 29. března 2012 v 7:50® Piranha
rabbit> já jdu dneska.
- Neděle 25. března 2012 ve 21:00® Piranha
pipa> to je leklý ne vole.
- Neděle 25. března 2012 ve 20:46® Piranha
manous> chtěl jsem jet ten víkend co budou velikonoce, ale baba mi dala nůž na krk.Je nějaká posraná veselice a v pondělí musím s klukem na koledovačku.To pondělí je v pohodě, počítal jsem s tím, ale ta sobota mě zařízla, nehledě na to že pak jedu další víkend do Slovinska, tak že by se asi posrala.Až se vrátim, tak něco naplánujem.
- Neděle 25. března 2012 ve 20:44® Piranha
ULPA> fakt jo
tak to je škoda.Ale měl jsi havarijku ne to bylo na lízajdu.
- Neděle 25. března 2012 v 19:27® Piranha
ULPA> to si děláš prdel.S kým budu jezdi mušit.
- Neděle 25. března 2012 v 19:06® Piranha
ULPA> nemám info.Letos jsem si na ně vzpomněl až teď co jsi psal
Jsem myšlenkama už na jihu.I když, co zahájení, proběhne nějaký?Máš dovču, nebo volno?Chtěl jsem jen tady v okolí.K a Ň.
- Neděle 25. března 2012 v 18:02® Piranha
- Diskuze: Muškaření
JHolc> Dneska běžně pokud si koupíš oblečení přes e-shop a je ti velké nebo naopak, není problém poslat to zpět a vyměnit.Pokud tu velikost nemají, pošlou ti peníze na účet, nebo si můžeš jako další variantu vzít jiné zboží.Určitě to není ztracený.Koupě oblečení přes e-shop je hold složitější.Ale raději to jednou pošlu, než jet vyzkoušet broďáky 150km daleko a pak třeba je nebrat a tratit třeba i 600+ na PHM.Pokud si kupuješ nějaké lepší, dejchací a je to nad 3.000,–- pak většina seriozní shopů dává poštovné zdarma.
Tento příspěvek byl editován 25.3.2012 18:03:59 uživatelem Piranha. - Neděle 25. března 2012 ve 12:21® Piranha
rabbit> Vlasto dej vědět kdyby jsi šel.Mám tu sice práci na pergole, ale sfouknu to aby baba nehudrovala a skáknul bych.Dneska jsem obhlížel Bílinu, už je pěkně chytací.
- Neděle 25. března 2012 ve 12:13® Piranha
Segoves> nevím jak je to psaný nebo jak se to bere, ale mám myslím xxl. Ta noha je neoprenová ale proti velikosti těla je větší, ale vůbec to nevadí ta větší velikost ponožky. Mají je na bohemiafishing nebo fiš tak nějak, nechci tu dělat reklamu když z ní nic nemám
- Neděle 25. března 2012 ve 12:04® Piranha
Jinak dneska ráno jsem jel zpět na flek.Včera jsem ho ještě nakrmil než jsem jel a dneska 5 kaprů 41–45 a 4 desky okolo 50cm.Až na jednoho mrmloně vše na 10ky koule na vlasu.Foto dám pak.
Pro Frcmoka, dva nedobrali
- Neděle 25. března 2012 ve 12:01® Piranha
filip111> jj teď to začne.Viděl jsem už několik chrostíků, dokonce mi i zalítl za krk.To bude zase mela teď.Vemu tě na suchou.Co večer nešel by jsi omrknout s mušákem.Možná bych šel.Potřebuju vyzkoušet novou lajnu od Guideline, 4Cast WF.Je to na dlouhý hody a dopadá jak pírko na hladinu. Tak dej vědět třeba na mobil.
- Neděle 25. března 2012 ve 4:18® Piranha
Segoves> je to sice o 5 dražší, ale zase kvalita je jiná.Je to gore-tex a i to šití je jiný.Švy jsou třeba dvojitě šity a lepená, tak že se ti to nerozpáře.Ale dost si nahodí značka, to je fakt.
- Sobota 24. března 2012 ve 20:39® Piranha
Segoves> to nevím, optej se.
- Sobota 24. března 2012 ve 20:38® Piranha
Zbejvala mi ještě hodinka lovu a pak na kutě do auta, nebejt svítících očí v chroští po nasvícení čelovkou.Ty oči se mi zdály tak daleko od sebe, že jsem se strachy málem posral a bylo po chytačce
No co tak zase zítra.
- Sobota 24. března 2012 ve 13:29® Piranha
mvincik> bude to asi něco podobného jako ty Rapalky co mám za 2200,–-.Nemůžu si je vynachválit.Lehounký, dejchaj a konečně se cejtim volně.Hlavně jsou skladný jako kapesník.SIMMS to hold není je to tenčí matroš a asi i náchylnější, ale doufám, že mi vydržej aspoň dva roky.
Tento příspěvek byl editován 24.3.2012 13:30:12 uživatelem Piranha. - Pátek 23. března 2012 ve 20:52® Piranha
hroch71> zítra jedu na první nocovačku solo.Přes noc se to hejbe okolo 6st. tak to bude super.Už jsem zažil horší kruty, viď Monaster v –2 bez spacáku
- Pátek 23. března 2012 v 17:59® Piranha
filip111> a přijde o grepy
- Pátek 23. března 2012 v 6:52® Piranha
hroch71> myslím ti červi zda budou.