Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 7. ledna 2012 v 17:14® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
ULPA> ok, je dokonce i v záloze prostor navíc a taky U Kastnerů.Dneska jsem si uklidil muškařinu, to byl čurbes, vše jsem dal do krabiček pěkně úhledně a mám to krásně vše na očích
Beru netbook a bude i s netem, tak že je k dispozici potom.Kabel vezmu taky kdyby si někdo chtěl píchnout lampičku. K jídlu grylovaná kolena a k pití co je dole v hospodě, káva,
, tvrdý a vínou.Nealko je zakázaný
- Sobota 7. ledna 2012 v 15:46® Piranha
1Mara> už jsem i také slyšel, že prý naše společné, občasné výlevy sem k tomuto fóru patří
- Sobota 7. ledna 2012 v 15:45® Piranha
1Mara> ee von by to osprey smáznul
- Sobota 7. ledna 2012 v 15:41® Piranha
1Mara> lepší se tvářit jako pí.a než mít mozek jako cejn
- Sobota 7. ledna 2012 ve 13:39® Piranha
BlueShark> čí.Měl rovnejch 60cm.Hlava, no tak měl Márův mozek no.Na to stačí taková hlava
- Sobota 7. ledna 2012 ve 12:26® Piranha
Tak mi začala dovolená a v pondělí letím pro papíry.To bude rachot.Od pondělka má být polojasno, vody je dost jako na jaře tak pokud to bude teď brát jako loni začátkem Března (viz foto) tak to bude paráda.Kapři, mega cejni, už se na to moc těším.
Tento příspěvek byl editován 7.1.2012 12:30:06 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 21:14® Piranha
1Mara> eště to tak.
- Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 21:01® Piranha
1Mara> ty vole ty neumíš česky a budeš mlít o prázdný hlavě
ty jsi komediant
- Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 20:26® Piranha
BlueShark> dej to prosím pryč, to je tak hnusný že to fakt nejde.Myslím to v 19:40, dík.
- Čtvrtek 5. ledna 2012 v 19:43® Piranha
filip111> psal jsem ti sz.Pokud příjdeš něco se i pošmelí a já mám pro tebe matrošek už nachystanej.
- Čtvrtek 5. ledna 2012 v 19:40® Piranha
Bacha na ty špatný implantáty.
- Čtvrtek 5. ledna 2012 v 19:33® Piranha
1Mara>
ULPA> oba pravda.Filip to má pěkný tahle je hezká, ale jak říká mára, po dvou šlukách a je po ní
Holt motat, motat a motat.
- Středa 4. ledna 2012 v 7:16® Piranha
filip111> v Obi maj haldu a v globu taky.Na dabing mám za dvacku krabičku z globu vyvrtal do víčka díry a napěchoval je dabingem.Jedna krabička je na 7 barev a hlavně stojí 20,–-
- Úterý 3. ledna 2012 ve 20:00® Piranha
Tommy> retro párátka
- Úterý 3. ledna 2012 v 19:11® Piranha
filip111> máš tam olověnej drátek?Musí to jít dobře ke dnu.A těch kroužků tam nedělej tolik, stačí o polovinu méně než jsi dělal. BUBU dělá blešivce jako živé, on je má zmáknutý.Najdi si nějaké na muškaření co dělal.
- Úterý 3. ledna 2012 v 19:00® Piranha
mannice> není blešivec jako blešivec.Divil by jsi se jak dokáže bejt různorodej.Už mě párkrát špatně udělanej blešivec zaříznul.Ve vázání jde hlavně o to napodobit hmyz co nejvíce a nejvěrohodněji.
- Úterý 3. ledna 2012 v 18:48® Piranha
filip111> chce to hřbítkovou folii a pořádně pak vyčesat srst ať je to jako blešivec a ne bílej červ, ale jinak v cajku, necpeš tam moc materiálu jako já když jsem dělal poprve blešouna. Blešivce jsem se naučil vázat až díky Martinovi z Monfish a jeho videu, skoukni to a třeba ti pomůže.
- Úterý 3. ledna 2012 v 15:39® Piranha
- Diskuze: Muškaření
brčal> to není slunce ale hvězda
- Úterý 3. ledna 2012 v 6:39® Piranha
Tak křiváci zítra pro noty a weekend je můj, pokud tedy vydrží jarní počasí.
- Neděle 1. ledna 2012 ve 20:06® Piranha
BlueShark> tak že Fuck to Head