Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 16. listopadu 2011 v 18:21® Piranha
Piranha

No tak to si děláte snad … To snad není možný, no… Do hajzlu takokovej frajer kluk.Proč sakra! Chtěli jsme muškovat na Labi na jaře tlouště, on fotí jako král :-((

To mě strašně mrzí, ne sere mě to kurevsky. Omlouvám se, emoce.

Středa 16. listopadu 2011 v 7:15® Piranha
Piranha

Kazan> ty vole to by jsi ho musel koupit za komára a tak dlouho ho zas nemáš.

Úterý 15. listopadu 2011 ve 22:38® Piranha
Piranha

Kazan> na stradica mi nesahej bo ti Hucek už nenaleje :-P

Úterý 15. listopadu 2011 v 8:03® Piranha
Piranha

ULPA> workoholiku.

Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:01® Piranha
Piranha

ULPA> Ve čtvrtek jedu zase na Nisu, pojedeš?Je svátek a potřebuješ vorazit :-) a otestovat klacek.A pěkně koušou. Pokud by nikdo nejel jel bych zkusit Kamenici nebo Ploučnici.Ale ta Nisa je zatím top.

Pondělí 14. listopadu 2011 v 19:31® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

osprey> OK, v pořádku.Já myslel že jsi se na to vybod :-))

Pondělí 14. listopadu 2011 v 19:21® Piranha
Piranha

Kde jste tlamy, to vláčíte v tom hnoji co je venku.V 5 jsem jel domu z práce a neviděl jsem auto na 10m.Plíce jako zvon a neutáhl jsem ten luft. Olda teď bude chodit s kyslíkovou bombou na ryby :-))

Pondělí 14. listopadu 2011 v 18:54® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

osprey> Míro a proč jsi nesmazal můj příspěvek když jsem tě o to žádal osobkou.Uvědomil jsem si později, že to bylo dost ostrý co jsem psal na to album.Byla tam vulgární slova a ani mě se to pak nelíbilo.

Neděle 13. listopadu 2011 ve 20:26® Piranha
Piranha

ULPA> na mostě jsem viděl desítky ročků, je vidět že si povodeň nevzala vše.

Neděle 13. listopadu 2011 ve 20:25® Piranha
Piranha

ULPA> ve 4 lidech to bylo na tuny, příští rok to bude jen o Lipanech :-)) :-)) ale já to při zahájení zreguluju.

Neděle 13. listopadu 2011 v 16:33® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Pstruhovka SČ | Způsob lovu: Muškaření

Není nad to se v neděli vyvětrat s kamarády na pstruhovce a ještě něco pochytat.Krásný slunný den, až na to mrazivé ráno a převlékání do prsaček :-) Vytáhli jsme lipany, duháky i potočáky střední velikosti.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45855.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 13. listopadu 2011 v 16:17® Piranha
    Piranha

Dnes jsem jel s kamarádemm z Prahy na Nisu.Nejen, že jsem převzal sobě a ULPOVI nové miláčky na mouchu 4 in 1 2,70–3,25m, ale i jsem si krásně zachytal na nymfu.Duháci, potoci a lipani průměrných velikostí.Jeden pěknej 40+ duhák se vyřízl, ale příště bude větší.

Tento příspěvek byl editován 13.11.2011 16:18:45 uživatelem Piranha.
    foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img45854.jpg
    Sobota 12. listopadu 2011 v 11:16® Piranha
    Piranha

Konečně jsem obstaral rybičky, tak razím na rybník vystřízlivět s tátou.Doufám že se povede nějaká kudlanka bo zubáč.Už docházej v mrazáku duháci tak to chci doplnit nějakou delikatesou :-))

Sobota 12. listopadu 2011 v 8:27® Piranha
    Piranha

Kazan> já si to v hospodě nevychutnám, mám rád klid když koukám na TV, tam pak přitáhne dycky někdo a votravuje s kulečníkem a pak z toho mám hovno :-)) A navíc ta televize u Kastneru, kdyby to mohl dát 20m vysoko tak to dá, pak mě bolí za krkem a nechce se mi domů :-)) :-))

Sobota 12. listopadu 2011 v 8:09® Piranha
    Piranha

vladah> včera se nám ten fotbal protáhl do jedný ráno.Poslal jsem babu Ke Kastnerům a koukali s tátou u mě na velkoplošnou :-))

Sobota 12. listopadu 2011 v 8:05® Piranha
    Piranha

Kazan> Karle takhle brzy před zimou jsem vždy viděl hopsat nejdříve ty větší. Kurva mě bolí řepa po včerejšku :-((

Pátek 11. listopadu 2011 v 7:47® Piranha
    Piranha

ULPA> tady ti posílám jedno videjko aby jsi se měl ty 4, nebo 5 měsíců na co těšit :-))

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 21:29® Piranha
    Piranha

olda> kurva za co žlutou, byl to faul z milosti .-)) :-P

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 17:32® Piranha
    Piranha

Prej má Olda sedmdesátiny, tak vše nej :-P

Středa 9. listopadu 2011 v 19:27® Piranha
    Piranha

majkyss> ty to vomlátíš vo kameny v potoce a dole Káča bude s podběrákem tahat pstroužky viď.Zase jsi se koukal na Nat. Geo.