Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 5. listopadu 2011 ve 13:05® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Pipa s Manousem dneska pochytali krasný sumejše, sice ne nějaký obry ale okolo metru měli. Gratulačka

- Pátek 4. listopadu 2011 ve 13:24® Piranha
- Diskuze: Muškaření
brčal> to je takové mé dilema co jsi psal
Přemýšlím, že si nebudu kupovat P povolenku a vždy si raději zakoupím
nějakou povolenku na revíru místního významu, kde je práce na tamních
vodách vidět, popř. si koupím povolenku na soukromé vodě, jako Kunratice,
nebo Labská. Jen nevím zda bych mohl také získat hostovačku na P revíru
s MP povolenkou, protože tu si kupuji každý rok. - Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 7:42® Piranha
manous> já se těším na jaro ty vole, že snad nedožiju.Už se mi o těch klucích buclatých i zdálo.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 7:18® Piranha
varholík.martin> bylo by dobré si pořídit nějakou dobrou knihu o muškaření, tam najdeš vše na co se ptáš.Oni ti sice kluci poradí, ale většina je toho názoru že je to téměř zbytečné.Když budeš šikovnej na stránkách tohoto serveru najdeš strašně moc informací.Tato diskuze má sice 1594 stran, ale dá se to za víkend projet a budeš chytrej třeba jako rádio pak

- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 7:15® Piranha
All Armor> nymfa snad ví co to je.Nahá žena hrající na harfu

- Středa 2. listopadu 2011 ve 21:10® Piranha
varholík.martin> Protože jsem v poslední době propadl kouzlu francouzké nymfy, tak zatížené mušky resp. gold heads používám v 90%.A ze své krátké zkušenosti mohu říci, že pokud nasadím mušku z mosazi, tak mám o hodně méně záběrů než s nymfami s tungstenovou hlavičkou.Tungsten rychle propadne vodním sloupce a nymfa tak poskakuje po dně mnohem delší dobu než mosazná hlavička, která putuje vodním sloupce i polovinu cesty, než dopadne na dno.Jednoduše, než dopadne tak jí vytahuji a přehazuji. Mosazné hlavičky u mně ztrácí pomalu místo a používám je jako tvarovací část při vázání blešivce a pomocnou zátěž i když to samé udělá i tungsten, jen je to malinko levnější varianta, myslím tím tu mosaz.Co se týče barev, tak zlato je na 1. místě, pak asi růžová a pak černá. Vyplatí se připlatit a pořídit si tungsteny. Mosaz používám na lury, tam je tungstenu škoda.
- Středa 2. listopadu 2011 v 8:06® Piranha
drozďák> no to mě ani nenapadlo že je vlastně hájenej.Tak o to je to horší.Kritika je dobrá věc, na mou hlavu jí napadalo tolik, že už s tím pak člověk musí něco dělat
tak snad ho to
nakopne taky. - Úterý 1. listopadu 2011 ve 20:28® Piranha
hering> Vedle bíliny žiju přes 30 let.Denně jí vidím a toulám se kolm ní.Kormorány jsem viděl jen v Trmicích a to asi 10ks hejno.Blízké okolí toku je dosti osídleno a tak brzy kormoráni odlétli.Navíc podemleté břehy a porosty s kořeni až do vody nabízí úkryt rybám velkých počtů.Od Trmic po Řehlovice jsem kormorány neviděl.Jen jsem slyšel že dost velkou škodu dělají havrani a sám jsem byl svědkem polo mrtvích plotic ležících cca 10m od vody na dvorku s vyklovanýma očima a odlétající havrany.Majitelka domu říkala, že je vídala lovit.Nemyslím si že by byla hrozba pro Bílinu kormorán, ale spíše chemie.
- Úterý 1. listopadu 2011 v 18:14® Piranha
majkyss> jj pedofila
Tento příspěvek byl editován 1.11.2011 18:14:37 uživatelem Piranha.

- Úterý 1. listopadu 2011 v 16:48® Piranha
drozďák> Petře, pokud myslíš toho potoka, tak si myslím, že se toto nedá s tím odkazem co jsem sem vložil srovnávat.Přeci jenom ten potok leží na vlhkém kameni i když to neomlouvá taky blbý zacházení.Ale zase neni vyválenej v blátě a kdo ví v čem.Nedávno mi někdo psal že už jsem dlouho nic nechytil, chytil jen to už raději nefotím.Pokud už teda se mi ta ryba líbí, tak jí fotím zabroděnej ve vodě, když spadne tak do vody.
- Úterý 1. listopadu 2011 ve 13:18® Piranha
drozďák> na Orlici jsem nikdy nebyl.
- Pondělí 31. října 2011 ve 20:35® Piranha
majkyss> cikánská kuchařka není ale pro nas white.Páč jedna porce vystačí pro 12 lidí, tedy jednu rodinu

- Pondělí 31. října 2011 v 18:15® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
vf> dobrá práce Václave

- Neděle 30. října 2011 v 19:55® Piranha
Ticho tady bude smradi.
- Neděle 30. října 2011 v 19:15® Piranha
ULPA> 42cm.Já se z řeky snad přes 42 nedostanu
Co tam jet na zahájení. - Neděle 30. října 2011 v 19:02® Piranha
ULPA> ale to jsem měřil tím anglickým metrem a ten je v palcích voe

- Neděle 30. října 2011 v 18:40® Piranha
ULPA> nepovedená, měl jsem nastavená ISO na šero tak je hnusná skoro jako by černobílá.A co, nebudu se tu vohánět podprůměrným duhákem

- Neděle 30. října 2011 v 17:56® Piranha
Ty krávo vy tady zase melete hnoje
a to tu není ještě ten Oseckej buran 
- Sobota 29. října 2011 v 16:22® Piranha
filip111> Tak zítra se tam slezem někde?
- Čtvrtek 27. října 2011 ve 20:33® Piranha
hering> to už se dá sežrat

A kde že ?