Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 15. října 2011 v 17:52® Piranha
Piranha

ULPA> Labe nahoře.Chceme být před 7 tam, tak čekej na pumpě na Pražský vedle Singola v půl 7.Brácha tam vyloupl dvě kudly jen tak s tím jedním starým wobem co vyhrabal v tašce, tak počítám že tam bude aj mamina bo děd.Říkal brácha že ví o nějakých stromech ve vode a točácích kousek nad, kde vyndal ty kudly, tak to tam všude protáhneme.Dej vědět na mobil pokud jdeš.

Sobota 15. října 2011 ve 12:48® Piranha
Piranha

ULPA> a co zítra s námi povláčet?

Pátek 14. října 2011 ve 21:21® Piranha
Piranha

pipa> v klidu vole, na ty výlevy není nikdo zvědavej.Taky mám 6 kusanů a 3 rumáky a jsem IN.Tak si dej na balkóně startku a vyvětrej si korelu vole.

Pátek 14. října 2011 ve 21:02® Piranha
Piranha

ULPA> nějak nemohu sehnat kontakt na ty JČ jak chceme jet.Jukni na to a buď mi pošli kontakt, nebo tam rezervuj povolenky na toho 28.Bylo by dobré tam zavolat co nejdříve.A pak začnu motat jako smyslů zbavený :-))

Pátek 14. října 2011 ve 20:37® Piranha
Piranha

pipa> tak jdi do prahy a neser vole :-P

Pátek 14. října 2011 v 16:59® Piranha
Piranha

olda> a pak nemá být pípouš vždycky tak vytočenej :-))

Pátek 14. října 2011 v 16:58® Piranha
Piranha

Šuli> koukám že jsi to dal raději pryč ten hnůj z Mrku.Ani se ti nedivím, moc ovací ten příspěvek nesklidil :-)) :-)) A co okouni, nachytal?Ještě jsou u druhého mostu, tam bývají o 5mm větší :-)) A příště věci z Mrku řeš na Merku, alespoň osprey to naposledy říkal.

Pátek 14. října 2011 v 6:53® Piranha
Piranha

Šuli> jj jdi tam pořádně to tam zmas.Co je to za chytání když ti po tom skáče pořád okoun.Vem si pořádné boty, jsou tam jehly od fetek.Prostě top tajnej flek.Takovej rád propálím.Hodně zda­ru.

Čtvrtek 13. října 2011 ve 20:54® Piranha
Piranha

mannice> SZ

Čtvrtek 13. října 2011 ve 20:28® Piranha
Piranha

olda> stejně si myslím že jsi toho tlouště vytunil a taháš nás za rypce :-P

Čtvrtek 13. října 2011 ve 20:10® Piranha
Piranha

monaster>pivo ty vole ale já mám věk na to zapomínat a ULPA má stařeckou demenci vole tak klíd :-)) :-))

Čtvrtek 13. října 2011 v 19:32® Piranha
Piranha

olda> si nechávám náboje na pořádnou kořist.V neděli podniknu se svou Piranní rodinou vláčecí akci s názvem ,,kuchni si svou štiku,, tak třeba se to tady zazelená :-))

Čtvrtek 13. října 2011 v 19:20® Piranha
Piranha

olda> hele ty Vágnere, zameť si před svým prahem.

Čtvrtek 13. října 2011 v 19:00® Piranha
Piranha

1Mara> Teď budu tahat stojánek ze sklepa lampu na světlo a srát se s muškama ne.Voe já sem línej poslední dobou fotit ryby a budu fotit chlupatej háček :-))

Čtvrtek 13. října 2011 v 18:25® Piranha
Piranha

vladah> mám pro tebe okounovky na mušák.

Středa 12. října 2011 v 17:07® Piranha
Piranha

vladah> vezmi si broďáky, mušák, namotej tam ty zlatohlavé lurky co jsem ti dal a jdi kousíček nad pilíř pod k Benešáku.Pokud to odhodíš aspoň 7m nejlépe 10m budeš tahat okouny na hod jako já ráno dneska.Stačí popojít do vody tak 2m a těch 7 ti stačí.Lurky potom stahuj cukáním pomalu k sobě dokud nebudeš mít poslední metr šňůry od špičky směrem ven a pak zase odhazuj lajnu.

Středa 12. října 2011 v 5:06® Piranha
Piranha

olda> chudoba.Každý jsme svého štěstí strůjcem. Vladach není lakomej, to určitě ne.I když bere hovno, vždy nechá nějakou kačku navíc.

Úterý 11. října 2011 v 19:25® Piranha
Piranha

manous> koryto co to je kurva venku.Tady lítaj popelnice a děti luftem. Ty vole teď mi kolem oken proletěla kráva i s pasáčkem.To bude asi zítra lapačka :-((

Úterý 11. října 2011 v 18:50® Piranha
Piranha

majkyss> to jo a politici?Doživotní zákaz chlastu, páč pak vožralí melou hovna a druhá banda po vopici to odhlasuje :-))

Úterý 11. října 2011 v 18:44® Piranha
Piranha

manous> co ruce, krev teče sousedům pod námi po zdi a šupiny už mi ucpávají i rouru u hajzlu :-))