Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 8. října 2011 ve 23:10® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

brčal> jj a to není jen kvůli černýmu, takhle nám zelenej koko? zastavil D8 kvůli ještěrce.Co zemřelo lidí a stálo to peněz za opravy komunikací.Ten zelenej koko? je horší, než černej zmrd :-))

Sobota 8. října 2011 ve 22:43® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

brčal> pláčeš nad špatným hrobem kolego.To zvíře, ten černej zmrd jak říkáš, potřebuje žrát.Pro něj je lepší si zaletět pár set kilo do čech a pod. a lehce se tu nacpat, když mu tam vejš gigalodě planýrujou po tisících tunách jeho mňamky.OK beru, ale když už to vadí tedy nám, tak by se měl tedy malinko zkrotit.On má jídlo, tudíž ideální prostředí pro to se množit.Potom je to horší a horší a je jen na našem zákonu to změnit. Ten pták se jen živí, jen chce žít a přežít, on neví že páchá nějakým rybářům zlo. To je jako by jsi začal jezdit na slovensko pro jídlo, protože je je tam chleba např. za 5,–- a hovězí za 30,–- Chyba je jinde, né v ptákovi.

Sobota 8. října 2011 ve 20:05® Piranha
Piranha

majkyss> jdeš zítra taky.

Sobota 8. října 2011 v 17:58® Piranha
Piranha

vladah> tam se nebojím použít 0,190 Mimetix na 5,300 kg.Duháci jsou tam strašně divocí.Ta 42ka mi prověřovala cajk skoro 10 minut.Pak jsem zesílil a bylo to v poho, ale zase bylo méně záběrů, jsou to mrchy musí bejt trochu větrno a rozčeřená voda, pak najížděj do vlnek a sbírají.

Sobota 8. října 2011 v 17:51® Piranha
Piranha

vladah> toho se nebojím, sněžit má až od pondělka :-))

Sobota 8. října 2011 v 17:35® Piranha
Piranha

ULPA> zítra si beru 10kg kotvu jinak nás to tam bude honit po jezeře jak čamrdy :-))

Sobota 8. října 2011 ve 14:12® Piranha
Piranha

vladah> jen ať těm černoprdelníkům naložej.

Sobota 8. října 2011 ve 13:15® Piranha
Piranha

manous> jestli bude foukat jako včera tak to bude lítat samo :-))

Sobota 8. října 2011 ve 12:59® Piranha
Piranha

vladah> jedeš zítra

Sobota 8. října 2011 ve 12:59® Piranha
Piranha

vladah> jedeš zítra

Sobota 8. října 2011 ve 12:53® Piranha
Piranha

a není to chirurgický uzel náhodou :-))

Sobota 8. října 2011 ve 12:50® Piranha
Piranha

BlueShark> já mít na klacku u břeku metrovku tak hážu robinsonádu a vynesu jí ven v zubech.Ta by již nespatřila světlo světa.Dál už ty věci jako těžký tupý předmět a záhlavová část nebudu rozvádět :-))

Sobota 8. října 2011 ve 12:47® Piranha
Piranha

BlueShark> :-))

Sobota 8. října 2011 ve 12:44® Piranha
Piranha

1Mara> :-)) :-)) ty vole ty jsi ten článek musel číst asi 100× viď jinak si to nedokážu představit :-)) :-))

Sobota 8. října 2011 ve 12:43® Piranha
Piranha

BlueShark> to je zajímavé že vždycky když máš nějaký kontatk s big fish, tak se něco posere.Nemáš foťák a mobil vybitej, ukousne nebo jinak :-)) :-)) :-P jestli ty nás holenku netaháš pořád za rypce :-P :-P

Sobota 8. října 2011 v 8:11® Piranha
Piranha

vladah> jj jsou to ludry.Není nad to si to navázat sám.Vím co je tam za materiál a impregnuju je po uvázání, tak že mám jistotu že budou hned, dobře a dlouho plavat.

Sobota 8. října 2011 v 7:36® Piranha
Piranha

ULPA> něco mi říká, že to nebude zítra jednoduchý. Chceš namotat ty goddardy?Já budu dělat novej vzor, tak snad to s ním klapne, ale to chrosti namotám asi taky.

Pátek 7. října 2011 ve 20:44® Piranha
Piranha

Jdu fandit španělsku, mám na ně vsazeno :-)) :-)) pivo

Pátek 7. října 2011 ve 20:43® Piranha
Piranha

majkyss> tak jeď ty s ULPOU a já půjdu na Kamenici.

Pátek 7. října 2011 ve 20:42® Piranha
Piranha

majkyss> ty seš vůl viď.