Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 1. října 2011 v 18:32® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara>
kdo se mnou rybu okusí už neprocitne 
- Sobota 1. října 2011 ve 13:52® Piranha
pipa> Beru na vědomí.
- Sobota 1. října 2011 ve 13:31® Piranha
vladah> to už bryzy bede, udělám teď na kangoo technickou, dal jsem nové brzdy dopředu i dozadu, lanovody a čepy a za 10 tis. půjde k větnamcovi bo kofole.Nebo to mohl vzít nějakej rybář, to odveze dva kapraře s týdenním vercajkem k vodě.Pro mě už je to zbytečně velký když nedělám na sebe.
- Sobota 1. října 2011 ve 13:26® Piranha
vladah>
vole to zrcátko vem čert, ale asi by se rozsypala
celá kára, je to hemela stará
. - Sobota 1. října 2011 ve 13:16® Piranha
1Mara> kdo umí ten umí.Koukám že ty tomu taky rozumíš jak vladach češtině vole
Ryby byly daleko, ten pop fungoval brzy kdy byla
skoro ještě tma, pak pilkroplandy a muselo to lítat co nejdál.Tam jsem taky
měl všechny ryby. - Sobota 1. října 2011 ve 13:03® Piranha
Tak jsem byl s Filipem dneska na brzké ranní vláčce mimo náš blízký region a co se týče úspěchů, tak mě se celkem dařilo.Dva boleni 50+ a dva tloušti.Filip potřebuje ještě malinko potrénovat měl čisté zero, ale jinak to bylo docela pěkný.Na popa první hod jsem měl krásnýho bolena 50+ a pak několik ne úspěšných ataků a zbytek jsem vydoloval na plandopilkry.Filip podcenil, respektive zvolil španou variantu cajku, chtělo to tvrdší vercajk s navijáčkem co to dá okolo 70m.
- Pátek 30. září 2011 v 6:06® Piranha
manous> včera nás navštívil v krámě a já měl tu čest obsloužit velkého mistra sumcofila Pavla Tomiho
Byli tady na jelenech, tak
doufám že šimšůlovi vyplenili Osecká strdí

- Čtvrtek 29. září 2011 v 19:44® Piranha
manous> dycky mi to bralo a nemusel jsem lítat po rybníku s hajzlákem v řiti.Nejhorší bylo že jsem si dvě tři vteřiny pře záběrem uvědomil že se to stane, že zabere ale než jsem si stačil utřít řiť, tak to bylo no.
- Čtvrtek 29. září 2011 v 19:35® Piranha
manous>Ty seš křivák

- Neděle 25. září 2011 ve 21:22® Piranha
rabbit> nebyla to únava ruky?

manous> nebreč parťáku ještě se párkrát vyspíš a budeš tahat taky.Mám novej flek a druhej by šel udělat taky a nemusím asi ani nějak vadit.Anebo zase ten flek jako minule.Prostě tam jsou klucí a maj hlad.
- Neděle 25. září 2011 ve 20:52® Piranha
Tenhle víkend neměl chybu.Včera jsem si ulovil 77cm duháků, dneska nasbíral koš kozáků a v podvečer ještě pozval domů jednoho 54 kapříka.Kua něco na tom masení asi bude
Tento příspěvek byl editován 25.9.2011 21:53:47 uživatelem Piranha.
. Ale co, duháky jsem vlastně koupil a kapříka raději vzal, než na něm
bude příští rok nějakej lakota vydělávat.Ještě jsem měl krasavce na
klacku cca 60cm lysáka, vysokej a tlustej odhaduji tak 6 kilo, ale když byl
na půl v podběráku, tak se vyřízl.Dneska na kulky brali klucí
pěkně.Škoda že mi byla zima a jel jsem domu. - Neděle 25. září 2011 v 15:31® Piranha
1Mara> si spal v kniHOVNĚ ne.Na Mrku maj kecy na každýho, je to server pro magory
proto tam nelezu, jen slídit a jako monitor

- Neděle 25. září 2011 ve 14:33® Piranha
majkyss> v poho, jen pro příště
aby jsi si to vzal k srdci. - Neděle 25. září 2011 v 11:27® Piranha
olda> že mám majka rád a je to kámoš, ale takhle by to nemělo vypadat s žádnou rybou.Kilometr od vody, ve výšce.Kdyby mu spadla a to není vůbec problém, tak po tom candošovi je za 15 minut.
majkyss> vzpomeň si jak jsem tě fotil na Jizeře, jak jsi držel toho lipana.Pěkně nad vodou 10cm a krásně ti jen ležel přes dlaň.
Tento příspěvek byl editován 25.9.2011 12:27:32 uživatelem Piranha. - Neděle 25. září 2011 v 11:12® Piranha
A já dneska plnej košík kozáků.Tak že dva duháky a košík hub by byl, ještě večer kapra a bude to víkend jako z pohádky.Ještě by mi mohla večer dát stará a nemá to chybu

- Sobota 24. září 2011 ve 20:54® Piranha
ULPA> ono by se taky hovno stalo, chytal bych na jeden a táta na jeden všechno jde.Ale možná i tak nepůjdu, mám zítra práce jak na kostele.
- Sobota 24. září 2011 ve 20:25® Piranha
ULPA> No kdyby jsi jel do UL tak to vem s sebou, dojel bych.Víš ta STK

- Sobota 24. září 2011 ve 20:02® Piranha
ULPA> Kurva myslíš ČRS!Tak já se stavím zítra, buď na telefonu, zavolám.Zítra jsem chtěl jít posedět na kapříky večer.
- Sobota 24. září 2011 ve 20:01® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix> paráda, pěkná fišle, to se musí uznat Péťo

- Sobota 24. září 2011 v 19:47® Piranha
vladah> škoda že jsi nejel, bylo krásně a i rybky celkem šly.ULPA pak dá fotku.Já dva 42 a 35 domů jednoho jsem pouštěl okolo 40 a jedem se mi vyříznul taky tak mezi 35–40.Ulpa taky 40ku.Na rotačku by jsi je tam nalapal.