Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 1. října 2011 v 18:32® Piranha
Piranha

1Mara> :-)) kdo se mnou rybu okusí už neprocitne :-))

Sobota 1. října 2011 ve 13:52® Piranha
Piranha

pipa> Beru na vědomí.

Sobota 1. října 2011 ve 13:31® Piranha
Piranha

vladah> to už bryzy bede, udělám teď na kangoo technickou, dal jsem nové brzdy dopředu i dozadu, lanovody a čepy a za 10 tis. půjde k větnamcovi bo kofole.Nebo to mohl vzít nějakej rybář, to odveze dva kapraře s týdenním vercajkem k vodě.Pro mě už je to zbytečně velký když nedělám na sebe.

Sobota 1. října 2011 ve 13:26® Piranha
Piranha

vladah> :-)) vole to zrcátko vem čert, ale asi by se rozsypala celá kára, je to hemela stará :-)) .

Sobota 1. října 2011 ve 13:16® Piranha
Piranha

1Mara> kdo umí ten umí.Koukám že ty tomu taky rozumíš jak vladach češtině vole :-)) Ryby byly daleko, ten pop fungoval brzy kdy byla skoro ještě tma, pak pilkroplandy a muselo to lítat co nejdál.Tam jsem taky měl všechny ryby.

Sobota 1. října 2011 ve 13:03® Piranha
Piranha

Tak jsem byl s Filipem dneska na brzké ranní vláčce mimo náš blízký region a co se týče úspěchů, tak mě se celkem dařilo.Dva boleni 50+ a dva tloušti.Filip potřebuje ještě malinko potrénovat měl čisté zero, ale jinak to bylo docela pěkný.Na popa první hod jsem měl krásnýho bolena 50+ a pak několik ne úspěšných ataků a zbytek jsem vydoloval na plandopilkry.Filip podcenil, respektive zvolil španou variantu cajku, chtělo to tvrdší vercajk s navijáčkem co to dá okolo 70m.

Pátek 30. září 2011 v 6:06® Piranha
Piranha

manous> včera nás navštívil v krámě a já měl tu čest obsloužit velkého mistra sumcofila Pavla Tomiho :-) Byli tady na jelenech, tak doufám že šimšůlovi vyplenili Osecká strdí :-)) :-))

Čtvrtek 29. září 2011 v 19:44® Piranha
Piranha

manous> dycky mi to bralo a nemusel jsem lítat po rybníku s hajzlákem v řiti.Nejhorší bylo že jsem si dvě tři vteřiny pře záběrem uvědomil že se to stane, že zabere ale než jsem si stačil utřít řiť, tak to bylo no.

Čtvrtek 29. září 2011 v 19:35® Piranha
Piranha

manous>Ty seš křivák :-))

Neděle 25. září 2011 ve 21:22® Piranha
Piranha

rabbit> nebyla to únava ruky? :-))

manous> nebreč parťáku ještě se párkrát vyspíš a budeš tahat taky.Mám novej flek a druhej by šel udělat taky a nemusím asi ani nějak vadit.Anebo zase ten flek jako minule.Prostě tam jsou klucí a maj hlad.

Neděle 25. září 2011 ve 20:52® Piranha
Piranha

Tenhle víkend neměl chybu.Včera jsem si ulovil 77cm duháků, dneska nasbíral koš kozáků a v podvečer ještě pozval domů jednoho 54 kapříka.Kua něco na tom masení asi bude :-)) . Ale co, duháky jsem vlastně koupil a kapříka raději vzal, než na něm bude příští rok nějakej lakota vydělávat.Ještě jsem měl krasavce na klacku cca 60cm lysáka, vysokej a tlustej odhaduji tak 6 kilo, ale když byl na půl v podběráku, tak se vyřízl.Dneska na kulky brali klucí pěkně.Škoda že mi byla zima a jel jsem domu.

Tento příspěvek byl editován 25.9.2011 21:53:47 uživatelem Piranha.
Neděle 25. září 2011 v 15:31® Piranha
Piranha

1Mara> si spal v kniHOVNĚ ne.Na Mrku maj kecy na každýho, je to server pro magory :-)) proto tam nelezu, jen slídit a jako monitor :-)) :-P

Neděle 25. září 2011 ve 14:33® Piranha
Piranha

majkyss> v poho, jen pro příště :-) aby jsi si to vzal k srdci.

Neděle 25. září 2011 v 11:27® Piranha
Piranha

olda> že mám majka rád a je to kámoš, ale takhle by to nemělo vypadat s žádnou rybou.Kilometr od vody, ve výšce.Kdyby mu spadla a to není vůbec problém, tak po tom candošovi je za 15 minut.

majkyss> vzpomeň si jak jsem tě fotil na Jizeře, jak jsi držel toho lipana.Pěkně nad vodou 10cm a krásně ti jen ležel přes dlaň.

Tento příspěvek byl editován 25.9.2011 12:27:32 uživatelem Piranha.
Neděle 25. září 2011 v 11:12® Piranha
Piranha

A já dneska plnej košík kozáků.Tak že dva duháky a košík hub by byl, ještě večer kapra a bude to víkend jako z pohádky.Ještě by mi mohla večer dát stará a nemá to chybu :-)) :-)) :-))

Sobota 24. září 2011 ve 20:54® Piranha
Piranha

ULPA> ono by se taky hovno stalo, chytal bych na jeden a táta na jeden všechno jde.Ale možná i tak nepůjdu, mám zítra práce jak na kostele.

Sobota 24. září 2011 ve 20:25® Piranha
Piranha

ULPA> No kdyby jsi jel do UL tak to vem s sebou, dojel bych.Víš ta STK :-))

Sobota 24. září 2011 ve 20:02® Piranha
Piranha

ULPA> Kurva myslíš ČRS!Tak já se stavím zítra, buď na telefonu, zavolám.Zítra jsem chtěl jít posedět na kapříky večer.

Sobota 24. září 2011 ve 20:01® Piranha
Piranha

Scanix> paráda, pěkná fišle, to se musí uznat Péťopivo

Sobota 24. září 2011 v 19:47® Piranha
Piranha

vladah> škoda že jsi nejel, bylo krásně a i rybky celkem šly.ULPA pak dá fotku.Já dva 42 a 35 domů jednoho jsem pouštěl okolo 40 a jedem se mi vyříznul taky tak mezi 35–40.Ulpa taky 40ku.Na rotačku by jsi je tam nalapal.