Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 18. září 2011 v 19:49® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
mannice> to víš že tam budou kousci.Ony takové pinky jak říká Maruna schovávají nejedno překvapení.Podívej na Střižák když vymrznul co tam bylo za kusany.
- Neděle 18. září 2011 v 19:47® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
skwor> Já bych to nechtěl.Vypadá jako z cirkusu, je takovej dizajnově přeplácanej a zdá se mi že má tužší chod.
- Neděle 18. září 2011 v 19:31® Piranha
skwor> jj vim.To rychlé má ,myslím 6,2:1
- Neděle 18. září 2011 v 19:17® Piranha
skwor> On feereblood na dírky za 14 taky jde

- Neděle 18. září 2011 v 19:16® Piranha
mannice> Samozřejmě jsou i jiné navijáky na vláčku, může zkusit Okumu Trio tu rychlobežku, nebo Spro RedArc, ale ptal se na Shimano a já na shimana lapu několik let a denně se s nima mazlim
tudíš bych neřekl žádnou lež. - Neděle 18. září 2011 v 19:14® Piranha
mannice> co ale.Co pak máš na srdéčku Danečku

- Neděle 18. září 2011 v 19:07® Piranha
skwor> nebo stelu
ale nejprve hurá podat sportku 
- Neděle 18. září 2011 v 18:33® Piranha
JohnFish> S crossfirem se Stradic nedá srovnávat.Poznáš to hned jak s tím Stradicem zatočíš.Je to strašně měkký a má jemný chod, absolutně žádná vůle ani zvuk.Pokud by jsi volil Daiwu tak zkus vyšší řady jako Megaforece a Procaster.Ten má celkem 3 kovové cívky, je s bojovkou, ale pořád na Shimano nemá.Cítím v něm jako by vůli.Shimano prostě ty součástky má tak dokonale u sebe že se tam nic nedostane a sedí to všechno jak má.
- Neděle 18. září 2011 v 17:35® Piranha
JohnFish> je to nejnižší řada od Shimana.Catana a Nexave už jsou o moc lepší, ale doporučuji Exage, to je dobrá šlapka a pokud máš malinko více úspory, tak hrábni po Stradikovi, to je řada nad Exagem a opravdu, ty jak se roztočej tak se točej.
- Neděle 18. září 2011 v 15:19® Piranha
- Neděle 18. září 2011 ve 14:18® Piranha
Něco k zamyšlení

- Neděle 18. září 2011 ve 4:20® Piranha
- Diskuze: Muškaření
JHolc> já jsem bral tu metalickou jen růžovou a oranžovou.Pokud jsi si všiml, u těch hlaviček jsou i vzory mušek.Tak jsem je namotal a vypadaj fakt pěkně.
- Neděle 18. září 2011 ve 4:19® Piranha
A to jsem tu nebyl já

- Sobota 17. září 2011 v 18:59® Piranha
A co zítra na feederovačku.Ještě jsem nelapal s Hrochem.Co Rendo, nešel by jsi na lopatky?Jedu směrem na LT.
- Sobota 17. září 2011 v 18:15® Piranha
Kazan> na to se můžu akorád tak vy…t
já stará lína veš a budu se někde s..t s nějakým pilováním háčku
to raději půjdu Ke Kastnerům 
- Sobota 17. září 2011 v 16:41® Piranha
Tak zatím co jsem slyšel tak ULPA válí na Káče.Ryb tahá tolik že už i zničil prak jak nastřeloval kila krmení.Je to kluk učenlivá a šikovná
On se pochlubí sám. - Sobota 17. září 2011 v 7:32® Piranha
David Havlíček> jen tak zajímalo mě kolik lidí je momentálně na chytej kolik za den a tak
proste jen mě to zajímalo, ale zase ne
až tak, že bych bez toho nemohl být 
- Sobota 17. září 2011 v 6:58® Piranha
manous> tak ať se nepřešlechtíš
podívej jak dopadl Olda. - Sobota 17. září 2011 v 6:37® Piranha
JHolc> už jsi viděl ty metalické hlavičky od Šimana?Vypadaj dobře, nějaké jsem koupil a mušky vypadaj supr.
- Sobota 17. září 2011 v 6:34® Piranha
manous> čus parťáku, zitra jedu na ryby, ale pojedu s feederem asi na LT někam ráno.Dnes mám chuť na domácí práce tak budu zkrášlovat ten můj bivak za mega
Mám tu nějaké hříchy a nedodělky co bych také
konečně rád udělal.