Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 5. září 2011 v 7:15® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
manous> co já si pamatuji, když jsem v 97 roce začal s kapry, tak přechod s vedra do deštíku byl nejlepší co mohlo nás potkat.To vždy po deštíku začaly žrát a tahali jsme celou noc.Ale ty přechody byly každý den vždy večer.Nevím co to udělá když po několika dnech celkem teplého a slunného počasí začnou být deštíky.Mělo by to být v pohodě pokud se nějak výrazně neochladí.Když bude jako dneska, teplo a vlhko tak by to mělo být parádní.Necháme se překvapit a uděláme maximum pro to, aby se nám to povedlo a zachytali si.
- Pondělí 5. září 2011 v 6:47® Piranha
manous> Krapátko se nám ten rozjezd zhnojil, ale my jsem chlapi ze severu, ničeho se nezalekneme a třeba je to pořádně zvedne mrchy.Já už se v tom počasí letos nevyznám.
- Neděle 4. září 2011 ve 21:33® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes večer | Revír: MP SČ | Způsob lovu: Kaprařina
Tak jsem si zajel večír na kapříky od cca 18h do konce a vydařilo se.Škoda že se nesmí aspoň do tech 00, aleice jako níže juran, to mě čeká ve středu až sobota, ale na roztrénování to bylo dobrá
Nástraha koule LK jahoda z lesa
Fotka mázlá díky
padající vláze.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. září 2011 ve 21:23® Piranha
manous> Jó já také nezaostával, ráno jsem byl na treningu, ale počasí bylo tak krásný, že jsem jel domů za dětmi a na večír jsem vyrazil do 22h s tátou opět a ejhle, vydařilo se.Krásnej 53cm a 3,5kg na jahůdku z lesíčka
Tento příspěvek byl editován 4.9.2011 22:25:09 uživatelem Piranha.
. Škoda jen, že jsem si neotřel foťák
od padající rosy a je to trochu maznutý, ale jsem spokojen a tátovi díky za
pomoc.Najel mi do druhého klacku, který byl ve vázce

- Neděle 4. září 2011 v 16:01® Piranha
manous> Vláďíku tak už jsem něco i nachystal, zítra dochystám a v úterý nakoupím papů pro sebe a hurá na ně
. - Sobota 3. září 2011 v 6:21® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
A bude hůř pánové, nepřizpůsobivým mají zrušit nějaké dávky co jsem slyšel, prý je to schválené a nezbude nám nic jiného než si vlastní majetek chránit sami a zákon brát do vlastních rukou.Budou hold plný nemocnice Céček, když se do basy už nevejdou.Musí se už něco konečně stát. Dnes v noci mě vzbudil zvonek a žena říkala že někdo svítí baterkou do oken, myslel zda to není otec tak jsem lozil za okny a nic a když jsem se vydal ven tak stál u dveří policajt shodou náhod spolužák a říkal mi že se mi někdo podíval do auta, zase kurvy.Nic nevzali nerozbili jen se tam hrabal kurvy.O 50m dál stáli hasiči a absorbovali benzín, který Céčka ukradli z auta a zbytek nechaly vytéct na zem.
Tento příspěvek byl editován 3.9.2011 07:25:17 uživatelem Piranha. - Sobota 3. září 2011 v 6:12® Piranha
filip111> ty nejdeš do kostela?

- Pátek 2. září 2011 v 17:56® Piranha
manous> zítra jsem na krámě, tak pokud budeš mít čas, tak vem juniora a skoč na kukačku.Jinak už teď je vše připravené.Pošli mi na SZ číslo na tebe kdyby něco k doladění.
- Pátek 2. září 2011 v 16:34® Piranha
manous> neměl jsi mi dneska zavolat?
Tak jak. - Čtvrtek 1. září 2011 v 19:36® Piranha
Jinak dnes cestou domů jsme viděli s Ulpou stromeček ozdobenej kormoránama.Trošku brzy nastávají vánoce
zm..i stáli tam s roztaženýma pracka a chladili se parchanti, úplně
jsem viděl ten rudej flek na hrudníku, slušel by mu
To nevězí nic dobrého, zima přijde asi brzy. - Čtvrtek 1. září 2011 v 19:18® Piranha
ULPA> 9,7q
jak bude zase takhle tak nejedu.Chce to jednou tolik
minimálně. - Čtvrtek 1. září 2011 v 19:16® Piranha
majkyss> ale bylo málo vody, hodně málo.
- Čtvrtek 1. září 2011 v 19:15® Piranha
majkyss> Umíš kulo.Já měl několik přes 30cm a pár čtyřicítek se mi otáčelo u mouchy, to byly krasavice.
- Čtvrtek 1. září 2011 v 6:43® Piranha
majkyss> ok pak cinkni.Jdu s malou poprvé do školy, tak jsem na ní zvědavej

- Čtvrtek 1. září 2011 v 6:31® Piranha
Kazan> také razím, ale nejdřív musím na zámek na přivítání prvňáčků, dcera jde do 1. třídy a pak mažeme směr Jizera

- Čtvrtek 1. září 2011 v 5:20® Piranha
majkyss> takové ryby se ani neberou do ruky, ale jinak pěkný, hezký rybky a asi i dobrá chytačka.Kdyby jsi měl odpoledne chvilku najdeš nás viz SZ.
- Středa 31. srpna 2011 ve 20:13® Piranha
Ty hlavičky jsou mazec, na háčku vypadají ještě líp.Věřím těm nymfám jako žádným jiný, doufám že nezklamou.Vázal jsem je stejně jako na té nabídce.
- Středa 31. srpna 2011 v 6:35® Piranha
manous> jj stav se mám zajímavé info.
- Středa 31. srpna 2011 v 6:33® Piranha
filip111> víš co takovej sumec dokáže sežrat nasazených kaprů a nejen nasazených.Pro svaz to je docela ranec.Každopádně jeden trofejní kus je pryč.
- Úterý 30. srpna 2011 v 7:16® Piranha
ssg.Jimmy Wild> on spíš časem zjistí sám až najednou ty úlovky budou chudší a chudší, nebo menší a menší, až jeho místa budou plná lidí, tak začne uvažovat nad tím jak tomu pomoci a to už může být pozdě, nebo to bude pak práce na dlouhá léta.Každý si musí uvědomit kde má nějakou rozumnou hranici, nikdo po něm CaR na 100% nechce a ani chtít nemůže, taky si vezmu rybu, taky si vezmu okouna když ho chytím a je slušnej, ale abych zdecimoval hejno nadprůměrně velkejch okounů, to mi je malinko proti srsti taky.