Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 30. srpna 2011 v 7:02® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
manous> ok, mam info nějaký, tak se stav na krámě a probereme to.
- Úterý 30. srpna 2011 v 7:01® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Alivio> další věc je i ta prokletá váha.Já můžu max. do 7 kil (fuj to se i těžce píše), ale jak to poznám když tu váhu nemusím mít.Povinný je peán, metr a podběrák.V tabulkách podle kterých bych se mohl řídit okoun nebo podobné ryby nejsou. Kolik rybářů nosí s sebou k vodě váhu.Já jí mám pořád
ale kvůli zvážení
případného trofejního úlovku. - Úterý 30. srpna 2011 v 6:50® Piranha
ssg.Jimmy Wild> etické, neetické.Ukaž mi někde psanou etiku, kde je, kde se jí naučím a přečtu.Českej rybář musí mít vše nadiktovaný od svazu, jinak se to vymkne rukám.Jo ještě musíme hooodně vyzrát, aby jsme se mohli řídit nepsanými pravidly a etikou jako třeba v anglii.Teď je to pořád v rukou zákonodárců.Co je psáno to je dáno a jinak to lidem holt nevysvětlíš.Prostě těch 60 svobodného dospívání českého člověka o které přišel je někde vidět.
- Úterý 30. srpna 2011 v 6:40® Piranha
1Mara> ty seš fakt hysterka ty vole.Že tě to pořád baví do každého šít za to, že si vezme ryby.Tobě vadí vadí to z lovu ale když ti filip na srazu kuchal okyše a ještě si to fotíte a dáváte sem tak jakou máš tedy úctu ty vůči serveru. Tím nechci nijak poškodit filipa111 je to jeho věc sám když bych dal 4 kousky okolo 35 tak jdou a co. Měl by jsi si zamést před vlastním domem. Bud nasranej třeba na črs, že jim to umožní, ne na něj.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 20:50® Piranha
Manous> příští týden z úterý na středu až do pátku v nejhorším středa až pátek, nebo nejlépe sobota.Co ty na to.Když tak se stav na krámě nebo SZ.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 6:54® Piranha
Tak jsem byl včera s bráchou dělat tu věc jak se háže takovej ten točivej plíšek do vody a údajně to jedí ryby a celkem to bylo zajímavé.Prošli jsme pláž a nejdrříve do toho mlátili okyši a jedna vetší rybka se mi vyřízla u břehu, pak to vzala kudla a skoro za tmy candátek.Věřím, že tam budou ryby.

- Sobota 27. srpna 2011 ve 13:20® Piranha
majkyss> nasrál dědku, nesčuchnem se zejtra v DC?Vemu tě na tečkatý.Když tak SZ.
- Pátek 26. srpna 2011 v 18:59® Piranha
1Mara> ty jsi jak malej harant co dostal novou hračku s těma smajlama
nejraději bych tvůj věk zrcadlově otočil, ale to by bylo
ještě horší

- Pátek 26. srpna 2011 v 6:30® Piranha
1Mara> ti smajlíci vypadají jako ty

- Čtvrtek 25. srpna 2011 v 19:20® Piranha
filip111> hlavně ať vám do toho nedává češtinu
to by lehly Widle nato tata. - Středa 24. srpna 2011 v 18:36® Piranha
filip111>
Olda Biukenen 
- Pondělí 22. srpna 2011 ve 20:28® Piranha
monaster> to jsi si ale pospíšil s reakcí

- Neděle 21. srpna 2011 v 11:08® Piranha
Dvě důchodkyně na dovolené:
Jdou takhle dvě sedmdesátileté babky po pláži a najednou uvidí, jak z pískem zahrabaného muže trčí jen ta jeho krása, jedna druhé říká: Víš, když jsem měla dvacet let, měla jsem to každý den, když jsem měla čtyřicet, tak jednou do týdne v padesátce jsem si za to musela připlatit a vidíš, teď to tady roste ze země a já si už nedokážu ani dřepnout…

- Neděle 21. srpna 2011 v 10:53® Piranha
olda> tu fotku jsi vystřihl z Průboje ne
Tento příspěvek byl editován 21.8.2011 11:53:32 uživatelem Piranha.
- Neděle 21. srpna 2011 v 10:52® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Mates(původní)> Na potocích v mé Mo ano,ale kraluje po skromnu.Myslím tím že jich není na 100m 100ks, ale pokud jdu chytat tak chytám převážně potočáky.Na Jizeře je to malinko o Lipanech.
- Neděle 21. srpna 2011 v 10:48® Piranha
Tak jsme to přečkali v pohodlí.Holka lapala na bič malé tlouště a bolínky a já na koule zase tyhle NEryby.Dnes ráno během půl hodiny na jahodu od nejmenované firmy LK Baits 4 tloušti a včera v podvečír jeden.Do půlnoci mi do toho už jen drbali, a nalétávali netopýři. Chce to těm kapříkům dát aspoň 3 noci, ale jinak bylo pěkně.

- Sobota 20. srpna 2011 ve 12:50® Piranha
Tak verbeži, vyrážím vstříc dobrodružství a hlavně za Labskými velikány.Snad mi dcerka přinese štěstí.Je to její premiérová nocovačka
tak snad to vše klapne a bude časem stejná vydra.Bude mít za
úkol přesné krmení prasátek vodních, zatím co já budu kočírovat
člun 
- Sobota 20. srpna 2011 v 6:34® Piranha
DORY> Gratulačka ty vole, jedny z nej ryb na Labi za poslední roky vy jste vydry

- Pátek 19. srpna 2011 v 6:49® Piranha
BlueShark> co by jsi po něm chtěl, vždyť je to bagrista
u něj cit a jemnost neexistuje a feeder v jeho rukách je jako podepřít
auto špejlí

- Pátek 19. srpna 2011 v 6:43® Piranha
BlueShark> sereš na to prostě