Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 19. srpna 2011 v 6:37® Piranha
Piranha

BlueShark> co, byl jsi někde na feeder, nebo ho taky flákáš jako Olda.Já ho letos tedy taky flákám, ale asi pojedu ze SO na NE a vezmu malou na její první noční lov :-)

Pátek 19. srpna 2011 v 5:58® Piranha
Piranha

1Mara> to řekl ten pravej hovnochyt.A víkend se píše s měkkým.Zkus to napsat příště pinďourem to si hned vzpomeneš :-)) :-)) :-P

Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 20:50® Piranha
Piranha

majkyss> se stává, máš mít špičku na čištění oček jako ULPA.To se při lakování uzlíku stává, že jsou zaláklá.Podívej na jigové hlavičky, ty jsou zalitý práškovou barvou.

Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 20:20® Piranha
Piranha

majkyss> asi máš dobrý mušky :-))

Čtvrtek 18. srpna 2011 v 6:59® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

All Armor> ale já jsem nemyslel tebe, na tebe to nebylo mířeno.Myslel jsem to všeobecně.Nesmíš mít hned tak horkou hlavu.Zákon je jedna věc a názor druhá.Já měl názor. A co se týká řádu, tak je strašně jednoduchý se jím ohánět.Ano je to psáno, tak to tak mermomocí budu dělat.Tak jak mi řád nezakazuje si denně vzít dva kapry, tak stejně tak mi nezakazuje se chovat slušně a šetrně k rybám.

Středa 17. srpna 2011 ve 21:36® Piranha
Piranha

diutrius> vím o tom jako jeden mezi prvními :-)) tak ty jsi zavítal na k nám na rybník?Gratuluju a doufám že to s klukama na boudě pořádně oslavíšpivo

Středa 17. srpna 2011 ve 21:24® Piranha
Piranha

Tak a teď se mnou ULPA nepojede na Jizeru :-(

Středa 17. srpna 2011 ve 21:23® Piranha
Piranha

BlueShark> ty vole já mám meruňkovej :-)) Mělo to být údajně na tebe i když jsem olil mezi tebou a ULPOU, ale nakonec jsem zvolil Montiho a tím mu i děkuji za džbánek s muškama co mi daroval, po tátovi!To udělá jen opravdu dobrej kamarád.Von ví, že jsem vůl a že je to recese. :-))

Pepo díky, kámo.

Středa 17. srpna 2011 v 18:31® Piranha
Piranha

All Armor> přívlač ať je prováděna s čímkoliv a jsou na tom trojháčky, je na P vodě prasárna.Jde to i jinak když už chci vláčet.Ucvaknout trojhák a dát na rotku jednoháček BL.To udělá jen pravej rybář. Neberu duhákodromy kde jsou větší duháci, ale na potoku kde kraluje potočák, tam bych to zakázal.

Středa 17. srpna 2011 v 18:10® Piranha
Piranha

Tak mi konečně Monaster představil svou paní, vypadá celkem pěkně :-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img44490.jpg
Středa 17. srpna 2011 v 17:16® Piranha
Piranha

All Armor> Mepps Black fury :-)) na okouny jako dělaná.

Pondělí 15. srpna 2011 ve 21:20® Piranha
Piranha

BlueShark> kde si byl ty vole celou dobu.Na střeleckym ostrově :-)) :-)) :-)) :-)) :-P :-P

Pondělí 15. srpna 2011 ve 20:41® Piranha
Piranha

majkyss> ty seš prostě hovado :-))

Pondělí 15. srpna 2011 v 19:36® Piranha
Piranha

filip111> nevím vocogou, ale já určitě :-))

Pondělí 15. srpna 2011 v 18:44® Piranha
Piranha

olda> ty vole, to by jsi měl ty :-)) .Ba né, to nějak ani neslavím.Narodil jsem se jednou tak co to 31× slavit :-)) ale pokud máš nutkání nějakého daru, tak ti pošlu číslo účtu :-)) :-)) :-P

Pondělí 15. srpna 2011 v 6:10® Piranha
Piranha

majkyss> dík, ale existuje i SZ vole :-)

Neděle 14. srpna 2011 ve 20:22® Piranha
Piranha

majkyss> jako kráva.Jdu spát mám rád bouřky kor když jsem v pelechu to se mi strašně dobře chrochtá :-)) a na rybách v bivaku, ještě lepší.

Neděle 14. srpna 2011 v 17:26® Piranha
Piranha

ULPA> už si je dávám na máslíčku :-)) bon apetit.

Neděle 14. srpna 2011 v 17:23® Piranha
Piranha

ULPA>pošli mi co chceš za ty tungsteny.Na SZ a já to obědnám.Nad litr to nemusí bejt.

Sobota 13. srpna 2011 ve 20:59® Piranha
Piranha

rabbit> ok v poho.To co jsi vyplašil byl asi unavenej Olda on se rád koupe :-))