Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 13. srpna 2011 ve 20:44® Piranha
Piranha

rabbit> tak to jo, já na tyhle dýchánky nejsem už.2 nebo 3 to jo ale komedie už nehraju :-))

Sobota 13. srpna 2011 v 18:59® Piranha
Piranha

Tak co slavní vláčkaři zase hovno co :-)) ani návštěva z Liberce vám nepomůže :-P Myslím si, že začíná být ta pravá doba zhodnotit sezónu.Léto na hovno, zima přitáhne brzy s úlovkama to byla ještě větší bída než s tím počasím :-)) nebýt celkem schopný jaro, tak to byla katastrofa :-)

Sobota 13. srpna 2011 v 17:19® Piranha
Piranha

rabbit> jedeme na pstruhovku.

Sobota 13. srpna 2011 v 11:51® Piranha
Piranha

ULPA> tak to vem cestou kolem mého baráku, vyzkouším aspoň novou jemnou suchařinu ve dvojce :-)

Pátek 12. srpna 2011 ve 21:05® Piranha
Piranha

olda> :-))

Pátek 12. srpna 2011 ve 21:00® Piranha
Piranha

olda>

majkyss> hele nechte těch cizích výrazů, nebo z toho Vladaha klepne :-))

Pátek 12. srpna 2011 ve 20:54® Piranha
Piranha

majkyss> jedem v neděli.

Pátek 12. srpna 2011 ve 20:54® Piranha
Piranha

majkyss> a nevykej mi :-P :-))

Pátek 12. srpna 2011 ve 20:53® Piranha
Piranha

majkyss> jj do práce :-))

Pátek 12. srpna 2011 ve 20:50® Piranha
Piranha

ULPA> OK.Když to vydrží tak by to bylo pěkný i na osmičce. Jinak SZ ti pošlu

Pátek 12. srpna 2011 ve 20:49® Piranha
Piranha

ULPA> a co průtok.Juknu.

Pátek 12. srpna 2011 v 6:29® Piranha
Piranha

Jinak včera na touživím :-)) to bylo zase jako na pískovně.4 candátí mikromimina a asi 6 okyšů.Chrostíci lítaly až hrůza a pěkně to tam sbíralo.Škoda že ten flek tam je takovej Chanov.

Pátek 12. srpna 2011 v 6:27® Piranha
Piranha

ULPA> na Ohři jsem chtěl jet, ale odpoledne?Myslel jsem, že pojedeme ráno.I když zase večerní sběr by nebyl marnej.

Čtvrtek 11. srpna 2011 v 16:34® Piranha
Piranha

Tak to vypadá, že jdou celkem štičky a candošci.Tak navečír vyrazím doplnit nějaké to jehněčí :-)) Naposledy na pískovně pět malejch zubáčků, tak půjdu po těch big zander :-P

Středa 10. srpna 2011 v 19:56® Piranha
Piranha

ULPA> měli by jsme to prubnout a co nejdřív. Pokud by jsi si udělal čas někdy ve všední den, není problém a vzal bych si dovolenou.Nejlépe út-stř. Aspoň by tam nebylo tolik lidí a povolenka by se taky dala lépe sehnat.Co koncem srpna.Mohli by jsme tak i poskrovnu zapít narozky.Moje i tvoje kulaté.Nějaká krčma tam určo bude a Budvar by bodl :-))

Pondělí 8. srpna 2011 v 19:22® Piranha
Piranha

Jsem slavný až na slovensku :-)) :-))

http://www.novinky.cz/…-piranu.html?…

Pondělí 8. srpna 2011 v 7:25® Piranha
Piranha

DORY> tak ses konečně dočkal.

Neděle 7. srpna 2011 v 11:59® Piranha
Piranha

olda> Vláďa se taky stydí, že je čech.Já bych se teda za to styděl :-))

Neděle 7. srpna 2011 v 10:50® Piranha
Piranha

Můj děda měl kdysi pole v Píšťanech a pak se to zatopilo.Půdu prodal, ale tu zatopeninu si nechal, do dneška je to pořád naše dědictví, nebejt líní tak skočíme na katastr ať víme kde to je a máme tam soukromou vodu taky.Já si nedokážu představit, že bych šel vyhnat nějakýho dědu s teleskůpkama co tam chodí tak dlouho jak je země stará, hamba by mě fackovala.

Tento příspěvek byl editován 7.8.2011 11:53:30 uživatelem Piranha.
Neděle 7. srpna 2011 v 10:50® Piranha
Piranha

filip111> oháněl se nějakým ceníkem z Mariny, že prej je to na parkovišti vyvěšený.Tak jsem si dal cígo a šel se tam schválně podívat. :-)) ty vole na tom krámu oranžovým co zvedá závoru, tak z boku nalepenej A4 papír a tam ceník.A co jako.Nějakej ceník, ale kam to patří pro co to platí prostě nic.Podle toho jak to vyznělo tak se nejprve ptal zda budeme nocovat a když jsme řekli že jo, tak chtěl platit.Podle mně ten, kdo tam půjde ráno na pár hodin asi platit nebude.A vůbec nikdo neplaťte.