Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 7. srpna 2011 v 10:44® Piranha
Piranha

cormaxx> pěknej, až se mi rozpouští v lednici máslo :-))

Neděle 7. srpna 2011 v 10:23® Piranha
Piranha

Chtěl bych vidět Máru na té pískovně kdyby na něj takhle někdo vyrukoval :-)) to by bylo pleskovek :-))

Neděle 7. srpna 2011 v 10:21® Piranha
Piranha

BlueShark> chápu to ať si každej zaplatí co chce, ale výkon rybářského práva musí umožnit né.Na svazu je to i psané, že pokud nás někdo bude chtít vyhodit z JEHO pozemku tak to máme hlásit na načí Mo. Já dostal zmr..o za deštník s bočnicema a minulej tejden jsem jel otestovat s kámošem novou loď na vtok do pískovny a při té příležitosti si i bouchnout klackem o hladinu a ty voléééé, normálně dole jak se sjíždí k Labi ke vtoku tak tam 7 aut u vody ale přímo a jurta 10m v průměru.Tam asi 10 typů jeden točilpivo a 4 si stoupli na cestu a čuměli.No spátečka a do řitě.Ty vole jestli to byl nějakej soukromník zase tak já končim s MP povolenkou a budu jen mušit.To jako každej kdo má prachy může všechno a já nic, ani chytat ryby?

Neděle 7. srpna 2011 v 10:15® Piranha
Piranha

1Mara> jeď se uklidnit na pískovnu a vem si nějakou hůl :-))

Neděle 7. srpna 2011 v 10:14® Piranha
Piranha

1Mara> debile :-)) :-)) :-)) :-P

Neděle 7. srpna 2011 v 10:08® Piranha
Piranha

filip111> čus móre :-)) tak poslóché.Včera/dnes­ka jsem byl na pískovně v Píšťanech.Při­jedeme s tátou, postavíme deštník s bočnicema zavezeme rybindy a v tom přijede nějakej chlap v bílé rachotine a z okénka na nás huláka ,, zdravím pánove, tak já vás jdu skasírovat,, Héééj v tu chvíli uši nastražený a oči v agresivní agonii, poslouchám co po nás chce.Prej, chytáte na mém pozemku, máte zapíchlé vidličky v mém soukromém pozemku tak to bude 70,–- za každého, 50 za auto a 50 za stan.Ty vole chlupy se mi nyježily oči zalili krví a už jsem startoval.Kurva co se to děje v tom našem státě.Já si koupim povolenku rok co rok dražší a pak budu ještě nějakýmu kokomáňovi platit.Ani halíř nedostal a to musel táta diplomaticky jednat a já šer z hluboka dýchat opodál.Ty vole co si vo sobě myslej.A teď kdo za to může.ČRS?Obec?Ne­vím, zítra jdu na Mo optat se co to má jako bejt.V BP nic není a pokud to měl být jako kemp, tak v tom případě kam budu chodit srát a mejt se.Je to v Píšťanech, když se jde na ten poloostrov tak ta pláž, ostrov a druhá strana.Tak že defakto celá pískovna je soukromá a patří asi 200 lidem vyjma pár místům kam se bez motorovky a křoviňáku nedostanu. Tak bacha tam na to.Pokud po vás někdo bude chtít nějaký peníze tak ať vám ukáže živnosťák a dá na zaplacený peníze daňový doklad, pokud si tedy jako v kempu připadat budete.

Sobota 6. srpna 2011 ve 13:34® Piranha
Piranha

mannice> zase jsi nic nepochopil :-))

Sobota 6. srpna 2011 v 11:35® Piranha
Piranha

1Mara> je to masová, trestní výprava za účelem snížení počtu přemnožených okounovitých ryb :-P

Sobota 6. srpna 2011 v 11:04® Piranha
Piranha

Odpoledne razíme přes noc na zubáče na rybindu, kdo se přidá, zatím budou zavezeny 4 klacky.Naším revírem je pískovna, naše tempo bude vražedné, muži ze Zander 11 budou čelit vrahum a vyděračum s psími zuby :-)) :-))

Sobota 6. srpna 2011 v 7:19® Piranha
Piranha

Našel jsem Márovo video z dětství, jukněte :-))

Sobota 6. srpna 2011 v 7:04® Piranha
Piranha

Kazan> no když bude mít chuť poznat i Bílinu tak tam zahučíme potom :-))

Sobota 6. srpna 2011 v 7:03® Piranha
Piranha

skwor> to víš a budeš mi do toho kecat :-))

Pátek 5. srpna 2011 v 17:20® Piranha
Piranha

skwor> tak si nezapomeň přibalit cajk, aspoň vláčku a já tě protáhnu po Labskejch tůních :-) po škole.

Pátek 5. srpna 2011 v 16:32® Piranha
Piranha

skwor> Lukáši ty budeš v UL i na intru?

Pátek 5. srpna 2011 v 16:29® Piranha
Piranha

olda> nn za alkoholika, podívej co lapl, opici :-))

Čtvrtek 4. srpna 2011 v 6:26® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

mildas> pravdu máš.Boty jsem viděl na vl. oči párkrát a co říkal kámoš, tak opravdu jen ten filc leze dolu.Jen jsem přepsal pocit kolegy sem, osobní zkušenost je lepší.

Středa 3. srpna 2011 ve 20:02® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

adnedz> myslím že je má kolega.Kupoval je vč. dejcháčů asi za 3, nebo 3,5. Ty dejcháče jsou ještě pofidérnější než ty boty, ale ty boty vydržej sezonu co vím.

Středa 3. srpna 2011 v 19:37® Piranha
Piranha

BlueShark> :-))

Středa 3. srpna 2011 v 18:32® Piranha
Piranha

mannice> to ví každej že nad zdymadlama se tahají sumci na hod :-)) zeptej se Doryho ten jich má už nacpanej mrazákpivo

Středa 3. srpna 2011 v 16:44® Piranha
Piranha

olda> s takovým brakem jdi někam :-)) :-P