Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 20. července 2011 v 5:46® Piranha
Piranha

pítrson> podle té,fotky co máš v profilu asi moc ChaP nejsi co :-)) Jinak já k LT jezdím a pořád si tam zachytám, musí se vědět kde a na co. Tak zkůšaj zkůšaj.

Úterý 19. července 2011 v 6:17® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Kazan> Karle pošli do SZ adresu a já ti nějaké pošlu v obálce.Do čtvrtka je tam máš.

Pondělí 18. července 2011 v 18:29® Piranha
Piranha

1Mara> :-)) jdu napivo raději.

Pondělí 18. července 2011 v 17:57® Piranha
Piranha

1Mara> a co se týče o tom fleku jak říkáš že je to hodně navštěvovaný, tak aspoň vidíd že jsem propálil už dávno propálený.Tam se chytávalo a střídalo se to tam už když jsem tam v 98 kaprařil, neboj já ten flek znám velice dobře, stejně tak i 5 kiláků nahoru a dolu.

Pondělí 18. července 2011 v 17:55® Piranha
Piranha

1Mara> neboj, já už řešit nebudu co sem mám dát a co ne, dám si sem co budu chtít a co uznám za vhodné. A to s tím ULPOU se velice mýlíš.Ale řešit to opět nehodlám.A já se navíc nebavil o fotkách co tam dal ULPA ale o tech z toho fleku jak jsi byl ty.Pokud se mi bude líbit v pozadí Lovoš, nebo Radobíl, tak ho tam prostě nechám.

Pondělí 18. července 2011 v 16:25® Piranha
Piranha

Foligno> tak tak, souhlas.Já dostal tady sprďana že jsem propápil flek a jak si tam nesednu a teď tam Mára byl a asi tam byla hlava na hlavě.Psal jsem články a taky jsem psal o místech a jezdím tam pořád a s nikým se tam nesetkám, to už musí bejt.Tam už jde spíš o něco jiného, osobního, protože na takové fotky, kde není nic zamazaného reaguje pouze pár stejných jedinců.A jak se jeden ozve, ostatní jak husičky jdou s ním.Už jsem si zvykl.Mažu pouze místa kde hrozí opravdu nebezpečí.Ale nemám strach, že by se to vymasilo, spíš bordel pořezané stromy a vyválený fleky od bivaků a aut.Kormoráni jsou horší a taky si každý rok zachytám.Myslím tedy Labe.

Pondělí 18. července 2011 v 6:50® Piranha
Piranha

cormoran> ty vole ty jsi mě nepochopil.To je fuk. Ale pokud má někdo zájem si chytit loď tak může :-))

Pondělí 18. července 2011 v 6:26® Piranha
Piranha

cormoran> když jsem ty fotky tehdá z toho fleku dával já a ještě zamazaný, tak to se tu polovina z vás mohla posrat, né já tomu nerozumím.Tak máš napsat rovnou, že je to u pískovny.Když už propálit tak pořádně :-)) :-)) Kolik jste chytli lodí :-))

Neděle 17. července 2011 v 18:06® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

rarach> Souhlasím s tebou, že to naviják neovlivní, nebo aspoň ne tolik, ale určitě to ovlivní prut.Tím nechci ovšem hanit kvalitu kolegy Axamitha, ale…Je trojka a trojka.Mám trojku greenstreama.Je to žvejka 2,90m mám to na frantíka, ale mám k němu i lajnu v trojce od 3M a prostě je to těžké.Když tu lajnu dám na čtyřkového Loopa, tak je to zase lehké, ale věřím že jiná trojka by s tím seděla.Třeba od Monfishe ten jeho novej klacek co staví v trojce původně na fr. by to nejspíš zvládl, nadělá při švihu téměř žádné zpětné rázy a házení s tou trojkou by asi bylo IN.Ona možná ta označení AFTMA u prutů taky nebudou úplně přesná.

Tento příspěvek byl editován 17.7.2011 19:08:22 uživatelem Piranha.
Neděle 17. července 2011 v 10:18® Piranha
Piranha

1Mara> Co je to No how, nemělo to být napsané dohromady?Ale to by zase nedávalo smysl.Piš raději česky, sic ti to dělá někdy problém, ale já to přeložím :-)) :-P

Neděle 17. července 2011 v 10:08® Piranha
Piranha

vladah> pokud máš nějaké námitky na zakoupenou šňůru, tak to řeš prosím na krámě.Tady to s tebou řešit nebudu.

Neděle 17. července 2011 ve 4:34® Piranha
Piranha

1Mara> Stačila jen ta první věta a mohlo být vše ok, ale ne ty jsi prostě horůcá hlava.Jinak máš pravdu Olda, Maňous, ULPA, Filip všichni vědí moc dobře že vše sežeru.Akorád to asi teda do úlovkáče nepíšu, když tam mam přes tři stránky popsaný docházkou leč s jediným úlovkem.No až je potkám, budu jim muset vynadat ať všude nevytrubujou, že si beru ryby.Tohle mi je úplně jedno, co si říkaj lidi neberu v potaz. No a jestli jsi byl na parkovišti tak ta červená dodávka byla možná někoho jiného, to soráč.Je mi to osobně fuk, jen si dávejte na ty káry bacha, kor tam, chytáte skoro pod okny říčním poldům a kamery na zdymadlech jsou hodně kvalitní. A tvá poslední věta?Totéž bych chtěl říct i já, divil by jsi se.

Sobota 16. července 2011 ve 20:48® Piranha
Piranha

filip111> když jich bude 50 tak dobrý ne :-)) vole co já vim, nežeru to.

Sobota 16. července 2011 v 19:57® Piranha
Piranha

filip111> je jich po kkt.Horší by byl trofeják okolo 50.

Sobota 16. července 2011 v 19:52® Piranha
Piranha

Jinak jsem si chtěl hodit na Labku a když jsem tam viděl šimšalálka roztahanýho po celém Labi a s autem v CHKO, tak jsem raději šel jinam :-))

Sobota 16. července 2011 v 19:51® Piranha
Piranha

olda> bych ho ani nešupinoval, zežral bych ho jen tak :-)) Ale zase díky že jsi ho pustil, až ho lapnu já, tak bude mít 40 a bude z něj oběd pro 2 :-)) .

Sobota 16. července 2011 v 16:39® Piranha
Piranha

1Mara> si půjčím klacek od bráchy a nějaká rotka se taky ještě najde.A vůbec co je ti po tom.Máš strašáka, že vymasím okyše :-)) tak to měj, páč jak je to větší jak dlaň maže na plech :-)) :-))

Sobota 16. července 2011 v 11:43® Piranha
Piranha

LojzaRybka> berou cejní kapří a podobná verbež.Co zítra se někde srazit ráno.Sic jsem chtěl zavláčet na Ohři, ale rád posedím u findru.

Sobota 16. července 2011 v 11:29® Piranha
Piranha

olda> ta pruhovaná plotice je velice žrací, ten by šel :-))

Pátek 15. července 2011 v 17:58® Piranha
Piranha

ULPA> :-)) posero.