Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 15. července 2011 v 16:56® Piranha
Piranha

mannice> nepotopil.Proč myslíš.Viděl jsem jak klucí v proudu a to byl kurva proud se ukotvili se člunem a vláčeli.A nikdo se nepotopil a ani žádnou vlnu nenabral.A nad zdymadlama není žádnej proud.

Pátek 15. července 2011 v 16:32® Piranha
Piranha

1Mara> parádní video, musím uznat.Konečně z tebe vypadlo něco normálního :-P Ten na tom boatu chvílema vypadal jako splávek :-)) A ULPA se pořád bojí, že nás to odtáhne na Labi.Já říkám že nad zdymadlama by to šlo suprově.Šel bych do toho.Udělat si kotvu abych zastavil a pak bych jim tam poslal karáska pěkně na vábku.Když dokázal tahat dvoumetrovku, tak by s nějakýma 120kama neměl bejt problém.

Pátek 15. července 2011 v 6:34® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

adnedz> hoď a uvidíš :-)

Pátek 15. července 2011 v 6:32® Piranha
Piranha

Luda> ty máš bouta?

Středa 13. července 2011 v 5:54® Piranha
Piranha

1Mara> potrefená husička co :-)) kuličky neumím. A co se týče té OSB desky, tak se ti nedivím, že tě to neudrželo, takovou vepřovku neunese ani hliníková loď :-)) :-P Já s tím byl spokojen.Na to abych se tam pohodlně otočil, nebo si klekl to bylo super.Na nějaké vláčení ve stoje z lodě to nebylo, to vím. A ještě jedna věc.Pokud budeš veřejně psát na veřejný server, tak na to budu veřejně reagovat.Od tajnůstek jsou SZ puso.

Úterý 12. července 2011 ve 20:53® Piranha
Piranha

filip111> pevná podlážka se dá udělat z OSB desky.Na kraje pak navlékneš podélně rozřízlou zahradní hadici 1/2" aby se nedřel člun.Pak si tam stoupneš.Otázka je pak s taháním té desky.Dá se udělat i dělená na piánovém pantu, ale musíš pak tu desku dát tak, aby když tam stoupneš se nezavíral.

Úterý 12. července 2011 v 17:40® Piranha
Piranha

1Mara> ty sedmilháři prej jednou já viděl min 2×, se na tom cormouš s tou olihní proháněli nad zdymadlama :-)) to jsou oni :-)) :-)) takhle klamat spotřebitele.

Tento příspěvek byl editován 12.7.2011 18:42:03 uživatelem Piranha.
Úterý 12. července 2011 v 17:38® Piranha
Piranha

mannice> za 2565 ti seženu úplně novej s hliníkovými vesly pumpou na 400kg nosnost, držák na prut a různý boxy na úschovu.Žádná jetina.Vždyť ty víš.Stačí se optat.A máš 2 roky záruku.

Tento příspěvek byl editován 12.7.2011 18:42:29 uživatelem Piranha.
Pondělí 11. července 2011 v 19:21® Piranha
Piranha

filip111> maso je od toho, aby se žralo ne :-)) ba né, já Líny nežeru já jimi zdobím trojháčky č. 6/0 :-))

Pondělí 11. července 2011 v 19:11® Piranha
Piranha

filip111> tááák správně, Lín.Proto mají naše slepičky taková krásna a velká vajca :-))

Pondělí 11. července 2011 v 19:10® Piranha
Piranha

filip111> To je na Klíši né :-))

Pondělí 11. července 2011 v 16:43® Piranha
Piranha

Prichy> :-)) neřád.

Pondělí 11. července 2011 v 6:55® Piranha
Piranha

Prasek_2007> pošlu SZ.

Pondělí 11. července 2011 v 6:51® Piranha
Piranha

Tak jsem šel včera zkusit zase mouchu a už tam nejdu.Die Katastrofe! Ten humus z toho kamionu se dole pod plyňákem válí všude, málem sem si tam dolámal pastelky.Smrdí to tam tukem a po pár hodech jsem měl mastný pazoury no hnus.Tam už nejdu.Chce to pořádnou velkou vodu aby se to spláchlo.Ale jinak ryby tam jsou a nijak jim to nevadilo

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img43880.jpg
Neděle 10. července 2011 ve 13:33® Piranha
Piranha

BlueShark> už jsem dlouho neházel, tak bych si jel zalapat na moucháka.Koukal jsem a ty mrchy chrostíkovic pořád létaj a je celkem pěkně a nefouká.Ještě si skočím na karásky, ještě jsem letos nebyl na trhačku.

Neděle 10. července 2011 ve 13:27® Piranha
Piranha

David Havlíček> Dejve dnes jsem si pročítal únorové číslo Rybářství a zaujal mě článek pana Hofmana.Píše o lovu sumců na Pádu a docela mě překvapila jedna věc. Popisuje tam zážitky z kontaktu s rybářskou stráží.Jedna skupina jim zakázala echolot, ale lov z lodě ne, druhá jim zakázala lov z lodě a třetí a to mě docela dostalo jim vysvětlila, že pokud uloví sumce, mají ho rozřezat na části a v igelitových pytlích ho mají vyhodit do kontejneru u nejbližšího marketu. Evidentně je vidět, že ti Maďarští rádoby rybáři toho patřičně využili.Pokud jim to takto vysvětlil správce úseku, nebo stráž, tak asi o tyto poklady tam nestojí.Tím nechci obhajovat to nechutný svinstvo co tam natropili.Možná má někdo podobné zážitky s tamní policií.

Neděle 10. července 2011 ve 13:19® Piranha
Piranha

ULPA> chtěl jsem ti volat zda by jsme nesjeli na sucho, tak co, klapne to?Jsem na mobilu.Jinak aspoň by jsi mi dovezl tem můj klacek, jinak bych musel s trojkou, nebo 6kou

Neděle 10. července 2011 v 11:15® Piranha
Piranha

BlueShark> nene, je to ještě daleko.Ale pokud nám to vyjde, resp. Ulpovi časově, tak by to bylo zajímavé.Je to 24h dvojic.Musím zjistit ještě propozice závodů a tak.Nemohu se dovolat na místní ouřad.

Neděle 10. července 2011 v 10:09® Piranha
Piranha

BlueShark> žádná sláva, kdybych nešel zapíjet svobodu kolegy z práce, tak bych tam zkejsnul asi do večera.Bylo tam krásně.Pro někoho kdo se rád sluní, tak tam svítí od 7h do takovejch 17h.Je to celkem závětrný.Asi tam sjedu zase s ULPOU někdy dát jednu noc a potrénovat na závody :-))

Neděle 10. července 2011 v 8:19® Piranha
Piranha

Tak včera jsme podnikli feederovačku s bráchou a tátou.Počasí bylo horké a cítím ho ještě teď a asi ještě chvíli budu :-)) Brali pěkní cejni, plotice a Spróčko měl i jednu jízdu od big fish.Příště se na ten náš flek vydáme i s noclehárnou a pobudeme tam i nějakou tu noc.

Tento příspěvek byl editován 10.7.2011 09:23:53 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img43855.jpg