Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 9. července 2011 ve 14:13® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> ty prodáváš mrazák.Beru, už ty filety ze sumíšů nemam kam dávat ani čenda to nechce žrát

- Sobota 9. července 2011 v 1:42® Piranha
vladah> a jak se má stano, dobře

- Pátek 8. července 2011 ve 20:09® Piranha
olda> učíse naoprvky

- Pátek 8. července 2011 v 17:48® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> neboj já ho od září vypiluju

- Středa 6. července 2011 ve 4:43® Piranha
mannice> podívej se, nevím zda ty to pamatuješ, ale já moc dobře vím co sedělo když jsi šel k Labi s žížalo, nebo rousnicí, rybičkou nebo s cárem z ní.Chytal jsi jenom ty zas.. sumečky.Také nepůvodní druh.A mohu ti říct že chytačka to byla pěkně na hovno.Byla místa, kde se ten prevít držel v hojném počtu na jednom místě a pěkně kynul, to pak bylo zajímavé, ale když ti to mydlili sumečci velcí jako dlaň tak tě to nebavilo.A pořád ještě jsou místa kde on žije a dobře se mu daří i v rybnících.Kapr má rád teplo a když ho má 365 dní v roce tak se množí víc a víc.Sumečkovi zase nevadí naše podmínky tak se tu také množil.Co s tím, to by jsi to tu nechal?Prostě někde je to jinak.My žereme prasata a slepice a v číně zase kočky a psy, které tu chováme jako miláčky.
- Úterý 5. července 2011 ve 20:01® Piranha
ULPA> převádění úlovků není povoleno, nasrat, chyť si. A nemel vole bo mě tam zítra budou pérovat celej den RS

- Úterý 5. července 2011 v 19:13® Piranha
ULPA> ale pokud se domluvime tak muzem jet nejak tak aby jsme se tam srazili.Mam nejaky info.
- Úterý 5. července 2011 v 19:09® Piranha
ULPA> ráno tak nějak až dospím, to je asi tak v 6 vyjedu

- Úterý 5. července 2011 v 18:47® Piranha
ULPA> ty vole ti sedim a najednou hukot jako kokot
juknu na jez a valil jak blbej.A za hodinu bylo o 70cm víc vody a 150g
olovo lítalo na dně jak papír
tak jsem jel dom.Zitra pujdu
tam jak mas mejl.Nejdes taky? - Úterý 5. července 2011 v 18:34® Piranha
sonic> to souhlasím, ale pokud na to místní Rangers se..u tak se to tam bude maďarama jen hemžit.Oni si myslí, že když nemají téměř žádný rybářský řád, tak to můžou takto preferovat jinde.
- Úterý 5. července 2011 v 18:31® Piranha
ladamaj> ale nesmíš se zlobit na ty masňáky, ta chyba je na druhé straně.Člověk jako samostatní jedinec bude vždycky masožravej, ale to se dál léčit
Čím?Omezením ze strany ČRS.Trochu jim to sic
trvá, ale věřím, že se brzy dočkáme hájení po nasazení a omezení
kusů ryb odnesených od vody.Další věc jsou BP. - Úterý 5. července 2011 v 18:27® Piranha
mannice> jiný kraj jiný mrav.My vylejváme mléko do pole a zaoráváme čerstvou úrodu a v Austrálii hnojí kapry pole.Je to pro ně plevel a dost se rozmnožil.Tak co s tím.Nechtěj aby nám zarybňovali Australané rybníky

- Úterý 5. července 2011 v 18:17® Piranha
David Havlíček> záleží také, zda to je Tam nějak omezené.Jsou na světě místa kde se může pořád ještě lovit bez omezení.Neznám pravidla.Možná by jsi mohl malinko osvětit ty, co o Pádu a lovu sumců tam nic nevědí. Pokud znáš nějaká pravidla, tak by jsi nám je mohl v kostce představit.
- Úterý 5. července 2011 v 18:09® Piranha
skwor> koukám Luky, že jsi se dal na tečkatý, neboj von se z tebe brzy stanem mouchofil

- Neděle 3. července 2011 ve 20:07® Piranha
majkyss> hovno, já ho nechám vyrůst a pak si budu každý den chodit s chlebem a máslem k rybníčku a budu si mačkat na chleba čerstvej kávoš

- Neděle 3. července 2011 ve 20:06® Piranha
majkyss> to jutubko

- Neděle 3. července 2011 v 19:48® Piranha
majkyss> kde jsi to vykopal vole

1Mara> to si z nich radši udělám šproty vole
- Neděle 3. července 2011 v 19:12® Piranha
1Mara>
.Hele tihle prckové jsou k mání v OBI.Mají je
tam, už jsem se kochal. - Neděle 3. července 2011 v 16:28® Piranha
BlueShark> to je tím že v Oseku nemají boha, ale bocha
Tento příspěvek byl editován 3.7.2011 17:29:17 uživatelem Piranha.
s popelnicemi jim hází bůch 
- Sobota 2. července 2011 ve 14:39® Piranha
Tak taky nic, půjdu sám až Kvitovka vyhraje