Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 19. června 2011 ve 21:18® Piranha
Piranha

Jak.novi> no a vo co ti porád jde.Nechápu tě.Jsou lidi co chytaj na trojháky.Tak proto jsem to psal.Nevím co ti na tom není jasný.Já bych taky nešel na úhoře s trojhákem ale viděl jsem lidi co je na ně měli.Lapali na ocásek s trojháčkem.Na sumce jsem viděl také jednoho co měl půl kila rousnic na sumcovém trojháku.

Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 22:19:28 uživatelem Piranha.
Neděle 19. června 2011 ve 21:13® Piranha
Piranha

Jak.novi> Já nechytám na trojhák vůbec :-)) Mimo sumců teda.

Neděle 19. června 2011 ve 21:09® Piranha
Piranha

Mates(původní)> pokud narážíš na tu Labskou tak to byl jen příklad.Sever vím kde je, bydlím na severu.

Neděle 19. června 2011 ve 21:01® Piranha
Piranha

XAXAP> ty chlape ty jsi se zase projevil.Ty mi připomínáš jednoho prostovlasého muškaře.Já nevím že útočíš na Lojzu, když ty ryby on nechytl, jen sem napsal kdo.Dále to bylo na MP a pokud mu vzal dvoj, nebo trojhák takovejhle potok, tak asi moc dobře nedopadl.Ona rousnice se nasaje hluboko. Na Labský se takoví potci a větší berou normálně. Já si ten tvůj vejplod dokážu vysvětlit jen tak, že na Mrku v úseku muškaření chcíp pes a tak jsi se šel vyvenčit ke konkurenci v tom špatném slova smyslu.

Neděle 19. června 2011 v 15:37® Piranha
Piranha

Tak dneska jsem byl s malou na nástražkách.Námotal jsem jí její bič a dostala lekci.Ani jsem jí nemohl ten klacek dostat z rukou :-) vyndala 6 perlínků a i si sama dávala kukly a červy na háček.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img43325.jpg
Pátek 17. června 2011 v 6:05® Piranha
Piranha

ULPA> ty vole ty si spis to auto ukliď abych se nezasral já.Naposledy mě tam atakoval nějaký instalační materiál :-)) Jinak jsem doma vylovil ještě jednu floro návazcovku, tu co jsem vyhrál loni, je to 0,23 tak kdyby náhodou budu jí mít v boutu.

Čtvrtek 16. června 2011 ve 21:56® Piranha
Piranha

hering> Fando a proto já už nechodím odhazovat kilometry, abych dohnal kdejakou čudlu s náznakem zubů :-)) Já si počkám až se to vyblázní, popere a ponadává a pak jim tam naženu karase s trojhákama a bude co udit :-)) Takovej Halibut z Labe, kam se se…e ten z fjordupivo

Čtvrtek 16. června 2011 v 19:26® Piranha
Piranha

majkyss> … a teď všichni :-))

Čtvrtek 16. června 2011 v 19:10® Piranha
Piranha

majkyss> streamery a vůbec pomoci muškařského nástroje :-) Klasická vláčka mi znevšedněla.A navíc jednohák bez protihrotu se mi vytahuje lépe jak trojháček.

Čtvrtek 16. června 2011 v 18:57® Piranha
Piranha

majkyss> nevláčím.Ale neříkám že se dravcům nevěnuji.Věnuji se jinak.

Čtvrtek 16. června 2011 v 18:47® Piranha
Piranha

majkyss> čuzzz

Čtvrtek 16. června 2011 v 18:43® Piranha
Piranha

Něco pro ochlazení z dnešní parné vláčky. Majkyss a Bedřichov, zima 2011.Ale tu ruštinu si piluj jindy :-)) :-))

http://www.agresori.com/…v-rusku.html

Čtvrtek 16. června 2011 v 16:31® Piranha
Piranha

Tak jak je to s tím pípou, Vladah mi vyžvanil že prej vyloupl 180ku sumíka na touživým, nevěřím dokud neuvidím.Pípa buď pořád drancuje, nebo už zalejvá sumdu v praze špricama a hančinej sem pak dá fotky.

Pondělí 13. června 2011 ve 20:28® Piranha
Piranha

BlueShark> tipuji, nástražka na sumejše.Pěkně za spodní čelist jednohák, a dva trojháky do kožichu :-)) a hééééj do vody.

Pondělí 13. června 2011 v 19:26® Piranha
Piranha

:-) na druhou stranu to chápu, taky jsem byl úchyl pře 16. dubnem :-)) :-))

Pondělí 13. června 2011 v 19:22® Piranha
Piranha

Když vidím tu hoňku jak tady tak i v práci co se týče příprav na vláčení, tak se toho hrozím a lituji ryb.Takovej boom jsem ještě neviděl.Počkám až si všichni vynadaj do č a k a pak v klídku až vám vychladnou hlavy, za 14 dní, vyrazím na sumíky a candoše :-)) :-))

Pondělí 13. června 2011 v 17:36® Piranha
Piranha

olda> knoflík do kabátu :-))

Pondělí 13. června 2011 v 6:21® Piranha
Piranha

ULPA> jj za tuhle už jsem zaplatil tolik že bych mohl jet 3× do Mongolska na měsíc :-)) , ale zase to kompenzují děti :-)

Pondělí 13. června 2011 v 6:03® Piranha
Piranha

ULPA> já chci být doma také brzy.Uvidíme jak na tom budeme, třeba to lajsnem ještě ten den.Mám v neděli výročí.Tehdá před 7 lety jsem udělal pí..u a oženil se :-))

Neděle 12. června 2011 v 19:17® Piranha
Piranha

majkyss> :-))