Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 19. června 2011 ve 21:18® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Jak.novi> no a vo co ti porád jde.Nechápu tě.Jsou lidi co chytaj na trojháky.Tak proto jsem to psal.Nevím co ti na tom není jasný.Já bych taky nešel na úhoře s trojhákem ale viděl jsem lidi co je na ně měli.Lapali na ocásek s trojháčkem.Na sumce jsem viděl také jednoho co měl půl kila rousnic na sumcovém trojháku.
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 22:19:28 uživatelem Piranha. - Neděle 19. června 2011 ve 21:13® Piranha
Jak.novi> Já nechytám na trojhák vůbec
Mimo sumců teda. - Neděle 19. června 2011 ve 21:09® Piranha
Mates(původní)> pokud narážíš na tu Labskou tak to byl jen příklad.Sever vím kde je, bydlím na severu.
- Neděle 19. června 2011 ve 21:01® Piranha
XAXAP> ty chlape ty jsi se zase projevil.Ty mi připomínáš jednoho prostovlasého muškaře.Já nevím že útočíš na Lojzu, když ty ryby on nechytl, jen sem napsal kdo.Dále to bylo na MP a pokud mu vzal dvoj, nebo trojhák takovejhle potok, tak asi moc dobře nedopadl.Ona rousnice se nasaje hluboko. Na Labský se takoví potci a větší berou normálně. Já si ten tvůj vejplod dokážu vysvětlit jen tak, že na Mrku v úseku muškaření chcíp pes a tak jsi se šel vyvenčit ke konkurenci v tom špatném slova smyslu.
- Neděle 19. června 2011 v 15:37® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Tak dneska jsem byl s malou na nástražkách.Námotal jsem jí její bič a dostala lekci.Ani jsem jí nemohl ten klacek dostat z rukou
vyndala 6 perlínků a i si sama dávala kukly a červy na háček.
- Pátek 17. června 2011 v 6:05® Piranha
ULPA> ty vole ty si spis to auto ukliď abych se nezasral já.Naposledy mě tam atakoval nějaký instalační materiál
Jinak jsem doma vylovil ještě jednu floro návazcovku, tu co jsem vyhrál
loni, je to 0,23 tak kdyby náhodou budu jí mít v boutu. - Čtvrtek 16. června 2011 ve 21:56® Piranha
hering> Fando a proto já už nechodím odhazovat kilometry, abych dohnal kdejakou čudlu s náznakem zubů
Já si počkám až se to
vyblázní, popere a ponadává a pak jim tam naženu karase s trojhákama a
bude co udit
Takovej Halibut z Labe, kam se se…e ten
z fjordu
- Čtvrtek 16. června 2011 v 19:26® Piranha
majkyss> … a teď všichni

- Čtvrtek 16. června 2011 v 19:10® Piranha
majkyss> streamery a vůbec pomoci muškařského nástroje
Klasická vláčka mi znevšedněla.A navíc jednohák bez protihrotu se mi
vytahuje lépe jak trojháček. - Čtvrtek 16. června 2011 v 18:57® Piranha
majkyss> nevláčím.Ale neříkám že se dravcům nevěnuji.Věnuji se jinak.
- Čtvrtek 16. června 2011 v 18:47® Piranha
majkyss> čuzzz
- Čtvrtek 16. června 2011 v 18:43® Piranha
Něco pro ochlazení z dnešní parné vláčky. Majkyss a Bedřichov, zima 2011.Ale tu ruštinu si piluj jindy

- Čtvrtek 16. června 2011 v 16:31® Piranha
Tak jak je to s tím pípou, Vladah mi vyžvanil že prej vyloupl 180ku sumíka na touživým, nevěřím dokud neuvidím.Pípa buď pořád drancuje, nebo už zalejvá sumdu v praze špricama a hančinej sem pak dá fotky.
- Pondělí 13. června 2011 ve 20:28® Piranha
BlueShark> tipuji, nástražka na sumejše.Pěkně za spodní čelist jednohák, a dva trojháky do kožichu
a hééééj do vody. - Pondělí 13. června 2011 v 19:26® Piranha
na druhou stranu to chápu, taky jsem byl úchyl pře 16. dubnem

- Pondělí 13. června 2011 v 19:22® Piranha
Když vidím tu hoňku jak tady tak i v práci co se týče příprav na vláčení, tak se toho hrozím a lituji ryb.Takovej boom jsem ještě neviděl.Počkám až si všichni vynadaj do č a k a pak v klídku až vám vychladnou hlavy, za 14 dní, vyrazím na sumíky a candoše

- Pondělí 13. června 2011 v 17:36® Piranha
olda> knoflík do kabátu

- Pondělí 13. června 2011 v 6:21® Piranha
ULPA> jj za tuhle už jsem zaplatil tolik že bych mohl jet 3× do Mongolska na měsíc
, ale zase to kompenzují děti 
- Pondělí 13. června 2011 v 6:03® Piranha
ULPA> já chci být doma také brzy.Uvidíme jak na tom budeme, třeba to lajsnem ještě ten den.Mám v neděli výročí.Tehdá před 7 lety jsem udělal pí..u a oženil se

- Neděle 12. června 2011 v 19:17® Piranha
majkyss>