Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 12. června 2011 v 17:54® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
A já furt kde je vůbec Majkyss a on lítá po poli s hadem a kanystrem

- Neděle 12. června 2011 v 17:50® Piranha
ULPA> taky jsi se ale mohl překonat a být celý týden hodný doma na ženu a v sobotu jsme mohli jet Hondou
Aspoň by jsi mezi těmi milionáři co tam budou zase závodit
zapadal 
- Neděle 12. června 2011 v 17:46® Piranha
ULPA> a dyť ty rád šlapeš po kopcích voe, ne ty to máš za ten desetikilometrovej vejšlap za pstruhama bez pstruhů

- Neděle 12. června 2011 v 17:40® Piranha
ULPA> Jo já tam jedu.A ty nic nezkoušej.V nejhorším pojedu zase k Romanovi do Prahy a nějak to zvládnu.
- Neděle 12. června 2011 v 16:58® Piranha
mannice> Belly Boat Cup ve špindlu (muškařina).
- Neděle 12. června 2011 ve 13:33® Piranha
BlueShark> by jsi potřeboval větší podběrák

- Neděle 12. června 2011 ve 13:30® Piranha
vladah> slyšel jsem asi od 3 lidí, že to prý nahoře nejde.Tak jsem to jel zkusit
Chtěl jsem být do rána, ale od 20h chcalo a
chcalo.To by mi nevadilo, ale ten vítr, sic to nebyl žádný uragán, ale
nebylo slyšet nic jen šumění stromu a kapky deště.Si dokážeš
představit ty horory v hlavě
jak se mi někdo zjeví před
bivakem a tak.Tak jsem to v 00h zabalil a jel domu.Když je klid, tak mi to
nevadí ale ta nejistota, to ne. - Neděle 12. června 2011 ve 13:12® Piranha
vladah> pěkný jsou holky, pěkní jsou cejni to za prvé a za druhé nezapomeň že proudný úsek Labe 4–5 je něco jiného jak Labe 8 kde ryby mají k dispozici velikou pískovnu s teplejší vodou. Co z toho vyvodit?Např. že každá ryba potřebuje ke tření určitou teplotu a ta se mění v závislosti na rychlosti proudění a hloubky.Proto když se podíváš do nějaké knihy kde se o kaprech píše zjistíš, že má docela velkou toleranci doby tření. Prostě se ti Kapr nevytře hromadně v jeden den po celé republice ve všech vodách.
Tento příspěvek byl editován 12.6.2011 14:13:57 uživatelem Piranha. - Neděle 12. června 2011 v 11:18® Piranha
mannice> já nešel na kapry vole já šel na ryby všeobecně
Tento příspěvek byl editován 12.6.2011 12:19:40 uživatelem Piranha.
nešli ani cejni ani plotice, nic.Ještě že jsou příští tejden ty
závody.Budou mít 14 dní na to aby se vzpamatovaly 
- Neděle 12. června 2011 v 7:26® Piranha
Tak včerejší chytačka do noci pěkná bída.Ryby vůbec nespolupracovaly.Pouze jeden záběr a jedna ryba.Ani na červy to nešlo.Nevím čím to bylo, ryb se ukazovalo celkem dost.Možná se třou kapři a ostatní ryby raději táhly.Povedl se jeden nevytřenej 45, šel zpět samozřejmě.

- Neděle 12. června 2011 v 6:32® Piranha
- Diskuze: Muškaření
feldkurát Otto Katz> a to zase není třeba kupovat knížku kvůli 3 muškám.Už jsem jich přelouskal dost.Jo a pravda, pokud nežerou nepomůže nic.Asi zůstanu opět u klasiky.
- Sobota 11. června 2011 ve 13:37® Piranha
Chlapi měl bych dotaz, jak vážete návazce, když chytáte na 3 mušky.Myslím tím vzdálenost od sebe.Jde mi o lov na stojáku nikoli řece.Chytat budu na pakomáry větších velikostí resp. 8 a 10.Tak popř. i jakou mušku kam dát.Ani nevím jak se návazec uvazuje, vůbec nemám šajn.Nikdy jsem na tři mušky nelapal a po x letech to chci zkusit. Díky.
- Sobota 11. června 2011 ve 13:30® Piranha
Lov s plovátkem je účinný, ale pokud se použije normální prut s navijákem.Na amury a kapry při hladině je to super, ale do muškařské výbavy by mi to nepáchlo

- Sobota 11. června 2011 ve 13:24® Piranha
Tak se nám nějak zatáhlo, ale stejně mažu přes noc.Kdo se přidá

- Pátek 10. června 2011 v 16:40® Piranha
vladah> tak a marš na pracák
Tento příspěvek byl editován 10.6.2011 17:41:28 uživatelem Piranha.
vítej mezi 5% populace, bo
kolik jich vůbec je. - Pátek 10. června 2011 v 6:10® Piranha
Tak jsem byl vcera posedet na Bělce letos poprve.Nepocitam muskareni.A docela prekvapko.Ryb je tam zase halda vcera jsem vyriznul dva paradni kapry, jeden okolo 60ky a dva mensi vytahl, nespočet karasu okounu a jelcu.Doufam ze to zase nekdo neotravi.
- Čtvrtek 9. června 2011 v 6:00® Piranha
BlueShark> jako ten odhalující se pípa před dětským pískovištěm to je už skoro za hranicí zákona

- Středa 8. června 2011 v 18:00® Piranha
filip111> Filipe gratuluji k prckovi a přeji dobré spaní

- Středa 8. června 2011 v 7:56® Piranha
- Diskuze: Plavaná
hraji> jo, dobra varianta, zkusím to a pokud mi to bude vyhovovat, tak na spojku prdim.Díky moc za typ.
- Středa 8. června 2011 v 6:44® Piranha
- Diskuze: Plavaná
Teď jsem něco našel třeba na Milo rybářské potřeby, mají tam sadu barevných spojek.Nevím zda nejsou různé průměry těch koncovek. Pokud tam někdo nakupuje osobně, tak by mi mohl nějaké vzít.