Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 28. května 2011 v 15:03® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
P.M.> vadilo, a to bych měl kvůli tomu psát na chytej pěti odstavcovou litánii o tom jak je údajný rybář kokot a že to všechno stojí za hovno, jako jeden nejmenovaný účastník fóra? Tak se k tomu postavím jako k faktu a půjdu jinam. Krmit se musí umět nenápadně, potichu a rozumě.
- Sobota 28. května 2011 ve 14:52® Piranha
P.M.> jo, nedopověděl jsem.Po vložení mého dotazu jsem potkal bratra jež tomu celkem rozumí a vysvětlil mi co to ISO v nastavení znamená a k čemu to slouží a jak a proč to nastavit.Tudíž je již má otázka ve všeobecné diskuzi kam jsi měl reagovat, nepotřebná a může jí administrátor odstranit. A co se týče toho, že jsem nic kloudného nechytl, tak co vás tak sere na tom mém údajném propalování. Propalování již propáleného nehoří to si pamatuj.
Tento příspěvek byl editován 28.5.2011 15:54:22 uživatelem Piranha. - Sobota 28. května 2011 ve 14:45® Piranha
BlueShark> jak dlouho tam Honzo jezdíš.A každý rok je to tam horší viď.To je moje vina že je Labe prázdný a Mára si tam nechytne rybu
Začátkem 90. let kdy jsem tam začínal jezdit jako čerstvej rybář jsem
nikdy neměl problém si mezi těmi 15 postaršími rybáři vybrat dozor jak
bývalo zvykem.Škoda že už to dnes neplatí, hned bych zvedl ruku pro.A teď
díky mě je tam okolo 50 rybářů denně a ryba žádná.Však jsem to včera
zažil na vlastní kůži 
- Sobota 28. května 2011 ve 13:25® Piranha
P.M.> vím co je iso, jen s tím neumím zacházet, ale už jsem si to zjistil.Proto jsem se ptal. Ještě nějaké přání? Jedu nakrmit na zítra a hádejte kam.Odpověď bude zítra formou fotografie s názvem UHODNI KDE
Kdo uhodne, tomu propálím Márův TOP FLEK

- Sobota 28. května 2011 ve 12:21® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Páni fotografové poraďte mi prosím s nastavením foťáku.Mám panasonic DMC-F3 klasickej rodinnej malej foťáček.V nastavení je citlivost značená ISO.Mám tam 80 100 200 400 800 1600.Co je nejlepší mít nastaveno na klasickou vzdálenost nastavenou na 3m.Popř. jak ho nastavovat při změně na makro a na vzdálenost treba 5, 9, nebo 12m.A zda je to vůbec užitečný to někaj řešit.
Tento příspěvek byl editován 28.5.2011 13:22:36 uživatelem Piranha. - Sobota 28. května 2011 ve 12:09® Piranha
1Mara> ano to je vše.
- Sobota 28. května 2011 v 11:44® Piranha
1Mara> a co jsi vlastně chtěl tím vším říci? Ten flek znáš jen díky mně.A není můj problém, že si rybáři berou hájené ryby.Pokud to víš, že si je berou, tak co jsi pro to konkrétně Ty udělal.Hlavně, že se kamarádíš s klukama co jsou hospodáři a tím i RS, ale jen plkáš, meleš hovna, brečíš a sprostě urážíš. Já na Labe jezdím 20let pořád na ta stejná místa a myslíš si, že mě předěláš.Ty ne, nikdy.Starej se o sebe a budeme mít klid oba.Kdyby jsi věděl jak o tobě mluví jiní lidé
to by jsi se chytil za prdel a utíkal. Nehledě na to, že tu
fotku jsem tam nedal já, já jí jen fotil a foťák neumí zamazat pozadí a
ty hned reaguješ na mě.Chápu tvou averzi na mě, ale někdy jsi mimo mísu.
A co jsem se dověděl teď za špekovku od jednoho kolegy (nebudu jmenovat na
to si ho dost vážím) tak by jsi si měl udělat pořádek hlavně ve svém
kolektivu co se týče masení. Dále také nevím, kde bereš pořád ty
informace, že masím.To by mě zajímalo kam na to chodíš. Podtrženo
sečteno, opět jsi udělal ze sebe hlupáka mezi normálními rybáři.Jsem
zvědav až navštívím s foťákem duchcovské a teplické vody, to si radeji
kup v lékárně plenu pro dospělé, aby se u vás doma nemuselo tolik
prát.Aspoň nebude pak na Labi takovej tlak
Děláš z rybařiny něco, co s ní nemá téměř nic společného. Že
tě pořád baví na mě reagovat.Chodím na ryby abych si odpočinul a když se
povede nějaká pěkná ryba tak si jí vyfotím.Že nereaguješ ve Z LOVU na
ostatní rybáře 90% jich nic nemaže. Tak jestli ti mohu usnadnit práci, tak
na mě raději nereaguj a budeš mít o 15 minut víc času, nebo jak dlouho
ti ten tvůj výplk trval. Pac a pusu Píra. - Sobota 28. května 2011 v 6:57® Piranha
Včera to byl mazec, nebylo tolik ryb, ale zase byly veliký.Všechno přes 40 a dost okolo 50.ULPA 53 osobáček.Vše na suchou.

- Sobota 28. května 2011 v 6:53® Piranha
1Mara> tak uz se na to tady konecne vyser a budem mit klid oba.
ULPA> ja ti dam ze jsem te navedl, ty zmetku, sam jsi rikal at to nemazu, ale co mas pravdu je to hezci fotka pak. Ale oba jsme se shodli na tom dobre, že az to sem dame tak se Mareček posere

- Pátek 27. května 2011 v 6:05® Piranha
osprey> Míro jsi ještě mladý junák a ještě toho hodně zažiješ.Času na Labe máš ještě dost.Jen jsem si vzpomněl jak jsem slintal Tv u tvého prvního DVD s feederem
A teď tvá stará práce chybí. - Čtvrtek 26. května 2011 ve 20:34® Piranha
osprey> a co feeder, nezanevřel jsi na něj.Co taky omrsknout náš sever a největší tok.
- Čtvrtek 26. května 2011 ve 20:05® Piranha
olda> uz zase propalujes muskarsky fleky?Kazdej vi ze to hazes na stromy

- Čtvrtek 26. května 2011 v 19:55® Piranha
Scanix> abych pravdu rekl rad bych to okusil na musak, ale mam rešpekt.Mam nejtvrdsi 6ku AFTMA a to bude tak na 70ku mozna, kdyz stesti popreje 90, ale na nic vetsiho si netroufnu s timhle cajkem.
- Čtvrtek 26. května 2011 v 19:52® Piranha
Scanix> ne kamo fandim ti, preju ti to, to zazije malo lidi takovou sklizen, jen to snaz tajit jak jen to pujde, sleduj auta v zrcatku
zda te nekdo nesleduje, jinak o to prijdes
- Čtvrtek 26. května 2011 v 19:47® Piranha
Scanix> to jo, ja verim ze v srpnu za horkeho vecera tam na tezkou luruz nastreameruju i sumce.Ja tomu venuju dva dny
ted zatim jen jelci a zacinaj do toho busit i boleni jak mi rikal kolega
pred chvilkou, nez utekl domu zavrit okna pred smrští valící se z DDR 
- Čtvrtek 26. května 2011 v 19:44® Piranha
majkyss> vodni ty kjávo s je vedle d preklep ne.
- Čtvrtek 26. května 2011 v 19:44® Piranha
majkyss> z vos ne vole
- Čtvrtek 26. května 2011 v 19:38® Piranha
majkyss> tady je uragam jako svine blesky a byl pekny jak se zacalo formovat na velikym polem u nas tornadko tak 500m v prumeru ale jsou tu koipce a je pryc, ted se spustila vosni smršt
mam to rad - Čtvrtek 26. května 2011 v 19:36® Piranha
Scanix> jih je jich, sever neni pstruhovej ani z 20% co tu mam nahanet za pstruhy.Tady ujde jen ohre a na lipany pak jizera a ta uz je stejne na vychod.Je tu hovno.Proto si to kompenzuju labem a pokladama v nem.
- Čtvrtek 26. května 2011 v 19:16® Piranha
Kazan> Karle ja mu zavidim jen ten rybí druh v te velikosti.Ja si takove velikosti ted nachytam taky, ale jeseny a tlouste a to uz me neba.To nebojuje tolik jako tečkatej.