Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 15. května 2011 v 18:13® Piranha
- Diskuze: Muškaření
vasekmaj> starovací kabely a slušnej dízl

- Neděle 15. května 2011 v 18:12® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
ULPA> a zapni si telefon, ja ti dam snad SIMku jednu, mam ji tady plonkovou, aby jsi mel cistou hlavu pres vikend a ja se dovolala
Ozvi se mam pekny info. - Neděle 15. května 2011 v 18:10® Piranha
ULPA> Je zajímavej už jen na pohled.Ta řepka tomu dává šmrnc a pěkně to voní.I když já na vůni nějak moc nedávám, spíš na barvu, ale toto je povedený.A navíc!Zjistil jsem, že to neplave.Je to potápivé což mi rozum nebere, když je to uschlej, pařenej rohlík, laicky řečeno.Ale možná tím líp.Myslím si, že pokud se dobře zvolí krmení, jeho barva a příchuť, tak na ty řepkáče bude na stojáku asi dobrej kapří mazec. Včil jsem rád že to funguje a to je důležité.
PS: kua ten hokej to bylo skore jak v házený
paráda. - Neděle 15. května 2011 v 11:04® Piranha
majkyss> jj to víš dat sem origo tak se šimšalabim posere, ale pokud si to nekdo preje, neni problem origo mam.
- Neděle 15. května 2011 v 10:42® Piranha
Tak i já jsem si odskočil na tři hodinky k federu.Po deseti minutovém chytání jsem musel raději odebrat druhý prut páč to na dva nešlo.Parádně jsem pochytal.Plno ryb jsem netrefil a taky vyřízl ale ven šlo 25 kousků a to cejni, cejnci, jeseni, tloušti a ostroretky.Zvedl jsem si osobáček ostroretky na 51, to mě moc potěšilo a jelci byly téměř všichni přes 40cm a plno jich atakovalo hranici 50cm, dva měli 50.Ostroretky všechny nad 40cm. Skoro vše na červy a pak jsem nasadil ŘEPKÁČE nové rohlíkové boilies s řepkou a byl to docela fičák.
Včera jsem ještě s kámošem zašel zamušit na Krušnohorký revír a pochytal okolo 10ti potočáků, vše na nymfu.Nefotil jsem páč by mě hanba fackovala ty potoky brát do ruky.
Tento příspěvek byl editován 15.5.2011 11:44:56 uživatelem Piranha.

- Pátek 13. května 2011 v 18:39® Piranha
iceman> … anebo se optej na Mrku, tam jiste odpoved sezenes.Take varianta.Lepe ti odpovedet nemohu.Sry.
- Pátek 13. května 2011 v 18:25® Piranha
iceman> vem chlup a prestrihni ho a pak lupou se podivej zda je trubkovita bo ne

- Čtvrtek 12. května 2011 v 17:29® Piranha
1Mara> no jo no vis jak

- Čtvrtek 12. května 2011 v 17:14® Piranha
1Mara> jaky video jsi sem daval kua nikde nic nevidim.juknu jeste dal.
- Úterý 10. května 2011 v 18:12® Piranha
1Mara>
ja ji nepotrebuju ani videt, mam velkou
představivost

- Úterý 10. května 2011 v 6:30® Piranha
1Mara> ja jsem na tebe nereagoval nijak hrube, napsal jsem ti, ze mi staci jedna max. dve pirka a ty zacnes hnusne odsekavat a posilat skoro do prdele.Je to diskuze na to si zapomel?Tak se aspon pochlub jakou mouchu chces motat a tak.Diskuze je od toho aby se diskutovalo. Ty si myslis ze motam jen lury a jen na ne chytam.Mylis se letos jsem s tim jeste nechytal.Prave jsem lapal na musky z CDC doplneny dutou srsti.Ty se mi strasne osvedcily.Ta duta srst drzi velice dobre musku na hladine a nemusim tam davat moc CDC
Tento příspěvek byl editován 10.5.2011 07:35:20 uživatelem Piranha. - Pondělí 9. května 2011 v 17:35® Piranha
olda> Oldo pokud nekecas, tak mas u mne obří + a významné ke všemu.Pac hodne malo lidi tady prospelo tak jak ty. Za odmenu mas u me 5 kousku težších lur na odhoz lehkym privlacakem
Tento příspěvek byl editován 9.5.2011 18:36:53 uživatelem Piranha.
- Pondělí 9. května 2011 v 6:09® Piranha
1Mara> aj tak.Treba na nozicky, nebo na mensi lipanove musky.Nemusim tam nasrat celej pytel
Nepotrebuju mit misto musky splavek na stiky. - Neděle 8. května 2011 v 19:41® Piranha
1Mara> pytlik 25ks peri stoji 34,– kup si dva a mas na 25–50 musek z CDC.Kolik zrovna ty toho chces vazat.To uz tolik chodis mušit?
- Neděle 8. května 2011 v 19:14® Piranha
olda> dobře ty
Oldo jen blbni a Osprey te veme jako
dalsiho admina 
- Neděle 8. května 2011 v 19:12® Piranha
vladah> tak jen jednina vec, kup si stativek v Penny za 179,– a fot samospousti jako ja, anebo to radeji nefot a pust.Mam vzdy vse nastavene a jen zmacku cudlik a hotovo do 10s, ryba plave dal.Pac jinak je to zbytecna manipulace s rybou a to je poruseni RŘ. Ono mozna kazde foceni ryby je zbytecna manipulace, ale porad lepsi nez to zmasit.Jinak gratuluju asi jsi si celkem obstojne zalapal.Ted jdou ty mrchy dobre

PS: na kameny to pokladat nemusis, staci polozit podberak do vody a vyfotit ji tam.
- Neděle 8. května 2011 v 18:18® Piranha
vladah> to nejde na to nekoukat, kdyz tu jsou.Okomentoval jsem tu fotku a s tim musis pocitat, kdyz ji zverejnujes na internetu a jeste do diskuze.Celkem OK ty fotky az na to otoceni a na mačkání ryby, ale to se vypiluje.
- Neděle 8. května 2011 v 17:34® Piranha
vladah> ty vole zase ty tvoje fotky naruby
ty se to nenaučíš a nenaučíš 
- Neděle 8. května 2011 v 7:28® Piranha
rabbit> né U Puranhy a u Braunstaru, prosím. Monfish má za dve kila pytel CDC jako krava.ULPA to má, on da lepsi info.Mam dojem zda to nekoupil dokonce za 90,–
- Neděle 8. května 2011 v 7:25® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Včera | Revír: Všechlapy | Způsob lovu: Feeder
Tak včera na Duchcovském stojáku s tátou navečer.Sluníčko pálilo a svítilo celé odpoledne a vycucalo nás do mrtě
Ven šli cejni a cejnci.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.