Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 5. května 2011 v 17:26® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Tak mám první nocovačku u vody za sebou.Na koule nic jen jedna planá jízda a pak jsem vyndal i feeder.Kaprařina je děsně nudná věc.Ale dvakrát, třikrát se to dá udělat.Jinak na feeder cejnci, cejni, kapřík a ráno podoustve. Ráno dorazil i brácha a táta a taky něco polapali. Nejlepší bylo, když jsem vyjel s echolotem a krmením a vystartovala na mě labuť, měl jsem pěkně.Asi hlídal teritorium, však tu jeho pořád pidloval jak pitomej
Tento příspěvek byl editován 5.5.2011 18:28:33 uživatelem Piranha.
Bylo hezky a pozoroval jsem rojení májovek.Pěkná
podívaná.

- Úterý 3. května 2011 v 17:23® Piranha
hroch71> máš pravdu Rendo je tam vlastně obtok.Ten starej náhon.
- Úterý 3. května 2011 v 6:23® Piranha
1Mara> u nás se to opět zregenerovalo samo.Byl jsem na obchůzce a viděl jsem plno kaprů o okolo 60cm strašně moc jelců, karasů a nějaké jiné ryby, možná to byli amuři.Byl jsem i chytat na mouchu a paráda.Podle mě to není z Labe, jak by se dostaly ryby přes nový jez.Prostě to nějakým způsobem přežili.Jsou tam přítoky kam zajeli i za cenu že jim koukaly hřbety z vody.Ale nasadit na 40km úseku ryby jen na 3 místech, to je málo.Otrava byla přes 3 MO, každá by měla nějakou svou část místně zarybnit.
- Neděle 1. května 2011 ve 20:46® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes večer | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem byl tedy úspěšný i napodruhé.Suchá se vyplatila a nachytalo se plno tloušťů a jesenů.Jednoho jsem si zblejsknul.Všechny ryby byly podobných velikostí.Tem černej mrak rojících se chrostíků byl neuvěřitelný tak okolo 18–18:30.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2011 v 16:19® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem vyrazil na Labe do DC.Tátu jsem vysadil na Labi a jel na Ploučnici zašvihat si.Prostě já to na té Ploučnici neumím.Je to pro mně složitá voda. Táta pak volal, že mu tam začal jezdit bagr na hloubení dna, tak jsme vyrazili do UL a stavili se ještě u nás na Labi.Tam jsem si pak zalapal na feeder nějaké cejny a povidla se i jedna krásná ostrá 47 ve svatebním šálu. Viděl jsem sbírat velikánské tlouště, tak razím ještě teď na večer zasušit.Třeba ještě dnes přispěji i s fotkou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2011 ve 13:06® Piranha
ULPA> si zapni telefon hňupé.Nemuzes se do nekonecna schovavat pred zakazniky

- Neděle 1. května 2011 ve 13:04® Piranha
olda> dneska jsem byl taky na BSkovo TOP fleku s hovnama.To je neskutecny co tam tece.Normalne cely kusy hoven, papíry a zbytky po žrádle, to je hnus nejvyssiho kalibru.Pokud jsi myslel toto rád to podpořím.Hlavne ze je v Neštěmicích ČOVka.
- Pátek 29. dubna 2011 v 5:45® Piranha
hroch71> Rendo já chytám jak je to jen časově možné.Pískovna nezklame a Labe teď okupují Kapři co jsem slyšel v práci.Občas vyrazím s mušákem a jsem spokojený.
- Čtvrtek 28. dubna 2011 v 19:10® Piranha
majkyss> co jet na pískovnu zamušit.Mohl by se povést bolen a sbírají tam teď pěkní tloušti.Možná pod stromem by se překecal i amourek na nějaké nazelenalé chmýří, viděl jsem je tam se válet už. Vezmou i bouta a zkusíš si to.
- Úterý 26. dubna 2011 v 19:17® Piranha
BlueShark> fakt?Tak to je dobře né.Asi zrovna kofči nesplachovaly
Tento příspěvek byl editován 26.4.2011 20:18:06 uživatelem Piranha.
Mozna uz se to prelozilo ta kanalda jako u kanalku pod plazi. - Úterý 26. dubna 2011 v 18:21® Piranha
1Mara>
pvóč, na ten Borovičkův?Jak tam ryby plavou
v toaletaku 
- Úterý 26. dubna 2011 v 18:15® Piranha
BlueShark> no přeci na TOP flek

- Pondělí 25. dubna 2011 v 11:04® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1> jo Pepo třeba sexuální problémy

- Pondělí 25. dubna 2011 v 10:55® Piranha
sus1> Na diskuze musí chodit člověk v psychické pohodě a obrněn virtuální sílou, jinak to nejde.
- Pondělí 25. dubna 2011 v 10:44® Piranha
sus1> jo

- Pondělí 25. dubna 2011 v 10:25® Piranha
olda>
pro national geographic - Pondělí 25. dubna 2011 v 8:14® Piranha
Me to připomíná Pípu zhančenýho

- Neděle 24. dubna 2011 ve 20:25® Piranha
olda> delam si kozy ale zavidim i nezavidim ti to.Hlavne ale, ze bude klid.
- Neděle 24. dubna 2011 ve 20:18® Piranha
olda> jak to jdes sedět?

- Neděle 24. dubna 2011 v 19:07® Piranha
majkyss> to je Siven.Krasna ryba.