Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 24. dubna 2011 v 17:31® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
olda> a byl nějakej úspěch s mouchou?
- Neděle 24. dubna 2011 v 17:20® Piranha
olda> pěkný, ale dovolím si tě upozornit na chybičku

- Neděle 24. dubna 2011 v 17:17® Piranha
- Diskuze: Z lovu
A ještě jsem si šel zasušit odpoledne na Bílinku.Sbírali tam krasní jeseni a tloušti.Dokonce mě vyděsila i syčící Užovka, co se nasraně postavila asi dva metry mě za záda a když jsem se otočil, tak jsem měl málem infarkt.Ona tam měla ještě jedno asi mládě a než jsem zaregistroval, že to není Zmije tak jsem mel tep 200/min.Nechal jsem je a šel domu.
Tento příspěvek byl editován 24.4.2011 18:18:01 uživatelem Piranha.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. dubna 2011 v 17:08® Piranha
- Diskuze: Z lovu
Tak dneska jsem skočil na pískovnu s tátou pro nějakého cejnka na gril a samozřejmě se povidlo.Tři to měli spočítaný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. dubna 2011 v 17:05® Piranha
Tak dneska feederovačka na pískovně na největším TOP fleku
Samej cejn.
- Sobota 23. dubna 2011 v 11:19® Piranha
olda> paráda, to je díky těm krmítkům
Zítra razí jeho veličenstvo Já. - Sobota 23. dubna 2011 v 7:10® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix> závist je špatná vlastnost a u tvých fotek se proste ve mě probouzí.Co mám dělat
už to raději do z lovu nedávej jinak
zčernám 
- Sobota 23. dubna 2011 v 6:16® Piranha
majkyss> znam to video ale jen trailer bo jak se to nazyva.Cele jsem to nevidel.
Tento příspěvek byl editován 23.4.2011 07:16:20 uživatelem Piranha. - Sobota 23. dubna 2011 v 6:09® Piranha
1Mara> kdyby jsi nedelal porad z každeho mista TOP flek tim, ze o tom jako o TOP fleku pises, tak by si toho mozna nikdo nevsiml.Ze te porad bavi knucet jak mala holka.Je to kazdeho vec co si vyfoti.Ja si myslim, ze to az tak TOP nebude, kdyz tam sere do Labe celej Mojžíř.
Tento příspěvek byl editován 23.4.2011 07:10:05 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 21. dubna 2011 v 18:39® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Včera | Revír: Nesvazovej | Způsob lovu: Muškaření
Včera po práci na chvilku ulevit nožkám
s ULPOU na boatech.Nic velkého se nekonalo, ale přeci se něco ven
podívalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. dubna 2011 v 5:58® Piranha
- Diskuze: Plzeň a okolí
sus1> vypadas celkem slusne

- Úterý 19. dubna 2011 v 18:41® Piranha
Prasek_2007> ted jsi mi pripomel BlueSharka, ten jde taky na ryby a bilance je pak 75.5 ryb
Samozrejme nic ve zlem a verim ti. - Úterý 19. dubna 2011 v 18:39® Piranha
Prasek_2007>
gratulačka ja mel v sobotu stejny pocit, ale jeste
k tomu i nohy 
- Úterý 19. dubna 2011 v 18:22® Piranha
Ja moc nesouhlasim s tou mirou okouna 20.K cemu to je.Ok, tak se budou ty dlanovky poustet a nad dvacet uz se to da zrat tak tu pak nebude lautr nic nez jen ty dodvaceti centimetroví okounci.Nebylo by lepsi ho hajit bud uplne, nebo udelat horni hranici?Nebo jeste lepe, mira 20–30 a urcit mu hajeni v dobe treni, aby se stacil v klidu vytrit nez se zacne masit.Urcite by zde dorustali v klidu okouni do reprodukcnich velikosti a zbylo by nam tu casem vic a vic peknych okounu na sportovni chytani.
- Úterý 19. dubna 2011 v 7:01® Piranha
cormoran> odkud to mas z řádu?Nikde jsem to nevyčetl.Samozrejme je to dobre a melo by se to tykat i jinych ryb jako potočák, perlín, cejnek malý např. atd.
- Úterý 19. dubna 2011 v 6:29® Piranha
olda> kde jsi nasel, ze je jesen chranen.Myslel jsi to jako celorocne, nebo jen jako hájen.
- Pondělí 18. dubna 2011 v 6:14® Piranha
hering> Ja vim vsak jsem byl upozornen kolemj doucim ze tam se nedavalo.
- Neděle 17. dubna 2011 v 18:22® Piranha
ULPA> no ja kdyz to videl, tak jsem taky rozmejslel zda to nelajsnem v aute, ale po tech pivech a slivovicich nam to bylo jedno a spalo se tam celkem dobre.Pekne jsme zatopili a bylo hej

- Neděle 17. dubna 2011 v 17:12® Piranha
- Diskuze: Ústí nad LabemTento příspěvek byl editován 17.4.2011 18:12:29 uživatelem Piranha.

- Neděle 17. dubna 2011 v 17:10® Piranha
Tak a je po zahajeni.Povedlo se to velice.Nejdriv jsme se nemohli trefit do musky a pak Láďa konecne vyndal tu pravou a jedinou na kterou to slo.Tahali jsme paradni Lapany vetsinou lehce nad 30cm a povedl se i jeden peknej Láďovi.Lapali jsme já na francouze a Láďa na klasickou kratkou a odpoledne se pridal i Majkyss a slo se sušit.Tam se povedli i nejací potocaci a Majk si chytil prvni rybu.Lipana a jeste na suchou a byl jasnej
Tento příspěvek byl editován 17.4.2011 18:16:00 uživatelem Piranha.
Vecer jsme padli na drzky stahany jak stary ku…y a spili se jako kravy a
trochu delali skopiciny.Bylo to moc fajn a strasna prdel. Dneska jsme zkusili
cestou zpet i Kamenici a pripadalo nam jako by tam nenasadili ani supinu.Ani
jeden duhak jen potočci sotva do míry. Podtrzeno secteno, povedlo se
to pekne.