Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 16. dubna 2011 v 5:01® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Uz to vypuklo
hr na ne 
- Pátek 15. dubna 2011 ve 22:18® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
ULPA> kurva sel jsem na par abych na tu zahajenou nemyslel a i po sesti nemuzu zabrat

- Pátek 15. dubna 2011 ve 22:17® Piranha
ULPA> V nedeli nevim jak nam bude, znas to jak jsme dopadli loni spolu.Békali jsme s vodakama az do pulnoci
Zitra budu prubezne informovat, mam v planu ty janky dotahnout az nahoru do
mesta a zkusit ten potok co tam tece.Ale v nedeli budu cekat. - Pátek 15. dubna 2011 v 18:58® Piranha
Hele hoši ja sa du vožrať abych na to nemyslel a rychle usnul. Vsem preju kralovske zahajeni sezony.

- Pátek 15. dubna 2011 v 16:25® Piranha
stopař> ty ..se jedno.Jedes mušit bo chlastat.I kdyz ja teda vlastne jedu oboje
tak teda vlastne v poho 
- Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 20:25® Piranha
Ja mam manzelku 1.0 nenavratne zavirovanou.Dela si co chce.Ani restart nepomuze.
- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 18:32® Piranha
stopař> radši SZ.
- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 18:26® Piranha
stopař> jasná, budem opět nocovat.Ja to tam miluju, je to tam kouzelny a navic pak ta pijatyka vecer, kdyz ses stahanej z chytani a usednes k pívu to neni nic lepsiho

- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 18:13® Piranha
Šnek> o 120km dal a to jsem z Usti nad Labem

- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 18:07® Piranha
Šnek> Stopař to ma za rohem co by kamenem dohodil

- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 16:50® Piranha
stopař> souhlas, je to lacinej pokus rozvejřit tady nejaky hadky.serem na nej, a jedem si tu svou

- Neděle 10. dubna 2011 v 15:17® Piranha
ULPA> jak ti chutnal obed po makacce

- Neděle 10. dubna 2011 v 15:16® Piranha
hering> tak a my slovili dneka agregatem.Rybky byly krasny, zdravy a po 15. letech jsem zase videl a drzel v ruce Vranky
Stahanej jsem jako krava, ale mam dobrej pocit. - Sobota 9. dubna 2011 v 15:44® Piranha
1Mara> jo treba na usteckou diskuzi, tam se to taky bavi o vsem moznym jen ne o rybareni okolo Usti

- Sobota 9. dubna 2011 v 8:55® Piranha
Marcel> to nevim, ale je tam urcity pravo a to ma črs.A to pravo je, ze jsou majitele pozemku povinni me pustit na pozemek za ucelem vykonu rybarskeho prava.
- Sobota 9. dubna 2011 v 8:53® Piranha
se non e vero e bene trovatto> co je ti po tom.
- Sobota 9. dubna 2011 v 6:30® Piranha
ULPA> holka vcera zlobila tak ji nejak musim potrestat.Kdy si pro to prijedes

- Pátek 8. dubna 2011 v 6:43® Piranha
Dostala se mi informace tykajici se naseho dolno Labskeho useku, kde se pronajimaji brehy a usazuji maringotky, ze pokud by me nekdo nechtel pustit rybarit na ten jejich soukromej flek, vyhazoval me, nebo dokonce napadl, tak to mam nahlasit na nasi MO a uz mu nebude prodlouzena, ani vystavena smlouva na vyuzivani toho to useku, ktery chce. Nase MO se na to pry chce zamerit.Urcite si myslim, ze pokud nekdo chce nejaky kus soukrome vyuzivat musi jit na MO a ta by pak mela tomu vlastne zakaznikovi vysvetlit co muze a co ne a pak i tvrde trestat.
- Úterý 5. dubna 2011 v 19:34® Piranha
mannice> pokud to mas na zavod, tak ti to pujčim.Ale je to normalni campingas asi 2,5m dlouhej a nafukovaci.Na zavazeni a krmeni staci a echo mam fishfinder, obyc ale ukazuje pekne hloubku i rybky.Ale mam to spis na mereni hloubky.
- Úterý 5. dubna 2011 v 19:17® Piranha
mannice> Kam to máš prosím tě.