Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 4. dubna 2011 ve 20:23® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Zauwi> no po pravde letos jsem chtel prave vyzkouset tento vzor.Nemyslim barvu i kdyz vypada moc dobre ale prave ze chci vazat blesivce se zlatou hlavickou.Jsem zvedavej jak to budou baštit.
- Pondělí 4. dubna 2011 ve 20:21® Piranha
No jak tak sleduji prutoky na severu, tak zacinam byt malinko nervozni.Jizera je porad nahore.Nevim zda by to bylo ted chytatelny.Vim ze pri 23q to slo celkem dobre, ale porad je okolo 35q.Letosni zima byla dlouha a bohata na snih a tak doufam ze tani v Jizerkach bude rychlé a do 16. se to uklidni
zatim to vzdy dopadlo dobre. - Pondělí 4. dubna 2011 v 6:56® Piranha
Kazan> tak v tom pripade budou TOP mouchy vsechny

- Pondělí 4. dubna 2011 v 6:15® Piranha
JHolc> už jsem žádal, ale ti pacholci to budou tajit jak jen to bude možný
Samozřejmě to chápu.Každej musí míst nějaký ty svoje TOP
mouchy.Ale rád kouknu na něco nového. - Neděle 3. dubna 2011 v 15:12® Piranha
redtag34> jj je to revir kam se davaji pravidelne a dari se jim.No nic, jdu grilovat

- Neděle 3. dubna 2011 v 15:00® Piranha
redtag34> Jo kamo tam, kde zahajujem je to lipanama napechovany a vetsinou jsme tahali jen je.Sem tam nejakej potocak.To je fuk, jen jsem chtel, aby se to tu malinko zase probarvilo

- Neděle 3. dubna 2011 ve 14:51® Piranha
Radeji sem konecne nekdo proflákněte nějaký mouchy co budete mit na zahajenou
at nemusim u sveracku tak dumat
Nejlépe Lipanové a pekne popsat velikost hacku a tak 
- Neděle 3. dubna 2011 ve 14:40® Piranha
redtag34> to je pravda.A udrzet slušnost na uzde je taky nekdy tezky, kor kdyz to vyvrcholi v opravdovou přestřelku.Na druhou stranu zase nejak vasnive debatovat s nekym o kterym vim, ze ma mnoho konicku, vypada jako klaun a rybari od minuleho stoleti mi pripada jako ztráta casu.Proto se nemusel registrovat a mohl zustat utajen.Ale to je opravdu jen raritka a diky za lidi jako BUBU, Firetiger, BUKO, Stopař a tak.Rad se koukam na jejich dila a prectu si od nich o muskarine. Tim ale nechci zpochybnit umeni Fishera, urcite ma mnoho zkusenosti a letitou praxi, ale vystupovani na serveru ma horsi nez ja
Tento příspěvek byl editován 3.4.2011 15:42:14 uživatelem Piranha.

- Neděle 3. dubna 2011 ve 14:26® Piranha
Je pravda že poslední dny tu ctu jen Fisher, Fisher, Fisher a jeho prispevky zavanejici diktaturou, zatim nic neprinasejici mimo zkusenosti z osmdesatych let a to si myslim, ze uz by melo zustat nostalgii. Co se tyce toho zda Mrk nebo Chytej, tak souhlasim se Zbyndasem.To, co je na Mrku pod Muškařením a pstruhy, je jen stala debata stejnych lidi vetsinou o vsem moznem a ne o muškařine.Tam mam jasno. Tak jak se do mne na Mrku opreli, ze jako nove prichozi mam drzet hubu a krok tak by pan Fisher mel zde delat asi to same

- Neděle 3. dubna 2011 ve 14:20® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes jako minulej tejden.Kapři a zase jen kapři.Ale bylko to malinko slabší.Asi jim vyhovuje hnusný počasí

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 ve 14:12® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Jako minulý týden, kapři, kapři, kapři.I když dneska to bylo o dost slabší.

- Sobota 2. dubna 2011 v 17:00® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Nevite nekdo co se deje na Jizere?Sleduji stavy a ve stredu to melo 17q v patek 46q a dneska v jednu rano 52. Ted to ma zase 35.Kua dyt tam zadna nadrz neni mimo Semil a tomu neverim, ze by to tak habrovalo. Ze by to bylo tak divny tání v horách?Páč nad Semilama to taky pekne lítá

- Sobota 2. dubna 2011 ve 13:24® Piranha
Holajz2> tvé fotky ,,z lovu,, jsou opravdu unikátní a chování k rybám ještě víc.Doufám, že jsi je alespoň všechny vzal domů.Válet je po zemi opravdu není ani trošku slušný.Kor takhle z jara, když je ryba náchylná k zaplísnění.Aspoň pod ně dej ten vezírek jak máš v poslední fotce
když už nemáš kousek mirelonový podložky
za 49,–- - Středa 30. března 2011 v 17:34® Piranha
HaD> ty taky na me musis vsechno vykecat, jsem ti rikal, nikomu o tom ani muk

- Pondělí 28. března 2011 v 19:26® Piranha
Koukam, ze mame nejakej divnej odpocet i kdyz je pstruh dravec, bylo by lepsi, kdyby se to jmenovalo pstruhova sezona.Dravcovou sezonu beru 16.6.

- Neděle 27. března 2011 v 10:03® Piranha
džigit> kdysi jo, ale ne ted
Videl jsem to asi pred tydnem
jako aktualni vec, proto jsem se na to ted tady tazal.Cena je 150 kacek, tak
treba mi to posle.Bych to otestoval. - Neděle 27. března 2011 v 7:46® Piranha
Mozna se neslusi odkazovat na konkurencni server a HaD promine, ale vlozim sem odkaz na video. Co myslite, bude to uzitecny? Popravde, kdyz koukam na chemicke svetelko na feederove spicce, tak mi za hodinku jdou oci sejdrem a nedokazu si predstavit to pulzujici svetlo.Ale zase zaber je velice dobre videt i perifernim videnim, coz si myslim, ze se nemusi tolik spicka sledovat. http://www.mrk.cz/…ka-videa.php?…
- Sobota 26. března 2011 ve 14:55® Piranha
ladamaj> Díky.Jeste ze jsem mel prosivanou bundu s flícovou podsivkou a stejne tak kapucu, jinak bez ty kapuci bych asi jel vecer píchat uši jak malej smrkáč
fučelo to jako prase. - Sobota 26. března 2011 ve 14:51® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Co dodat, ja si dnes kralovsky zalapal.A pak, ze v Labi nejsou ryby.To rikaj jen hovnochytky

- Sobota 26. března 2011 ve 14:48® Piranha
- Diskuze: Ústí nad LabemUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.