Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 6. března 2011 v 10:51® Piranha
Piranha

Manažerka> už je to v pořádku paní.Ale hrubkou bych to nenazýval, překlepem ano :-P ty U jsou vedle sebe tak blízko :-))

Neděle 6. března 2011 v 10:49® Piranha
Piranha

Manažerka> u noveho?

Neděle 6. března 2011 v 8:16® Piranha
Piranha

1Mara> :-)) :-)) tak to v tom pripade jo pane šef.

Neděle 6. března 2011 v 8:04® Piranha
Piranha

1Mara> Aha ja myslel ze pokud zadas otazku bez konkretniho jmena, tak je to adresovano ,,for all,, pro vsechny, tak jsem svobodne na tu tvou otazku odpovedel.Tak se priste neptej, kdyz pak nedokazes prekousnout odpovedi na sve otazky.Posilej to osobkou at mas klid. Mimochodem, co jsi dokazal uchvatnyho ty mimo toho breceni, ze je vse na hovno.

Tento příspěvek byl editován 6.3.2011 08:05:31 uživatelem Piranha.
Neděle 6. března 2011 v 7:51® Piranha
Piranha

Založíme nadaci Marka Šimšálka :-)) vsichni budeme posilat penize jemu na ucet a on nam zase zarybni to vybrakovany Labe :-)) :-P Maro nebud jak male dite.Vis kolik je takovych řek?Labe je na tom z tech řek nejlepe.Podivej se jak dopadly reky na Plzensku, nebo na Morave treba pstruhove potoky.Labe ma velikou vyhodu oproti ostatnim rekam, ma uzasnou schopnost regenerace.Podivej jak deratizovali Bílinu od vseho živého v r. 2009 a za 3/4 roku uz tam zase plavaly krasny ryby. Smir se s tim ze v labi je hovno, nechod tam a ja nebudu muset cist diskuze o vydrancovanem Labi na kazdym foru kam vlezu tady na chytej.

Tento příspěvek byl editován 6.3.2011 07:53:09 uživatelem Piranha.
Neděle 6. března 2011 v 7:43® Piranha
Piranha

1Mara> :-))

Sobota 5. března 2011 v 11:46® Piranha
Piranha

BlueShark> taky je mam, ale ta kosa mi nedovolila vyndat ruce z kapec a s…t se z forpasama?Byl jsem holt linej :-)

Sobota 5. března 2011 v 11:25® Piranha
Piranha

BlueShark> hlavne si nezapomen 10ku navazce jinak budes bezrybka jako ja :-))

Sobota 5. března 2011 v 11:24® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Libor> jj mam to taky okoukany z jutubu :-)) pro mne samouka je to to nejlepsi.

Sobota 5. března 2011 v 11:15® Piranha
Piranha

Libor> zkus Goddard sedge.Vazal jsi uz z dute srsti?To jsou paradni mouchy na jelce.Jsou to normalni splavky, pekne drzej a vydrze haldu ryb.Daji se dobre tunit, treba ja pouzivam dve barvy srsti v jednom chrosťovi, nebo jim přivěsim na břisko do smyčky nadabovanej cervenej knotek, nevim jak to napsat a vysvetlit a to je pak mela. Na fotce lonskej nej z Labe, at je tu trochu barevno :-))

foto/diskuze/muskareni/2011/th-img41090.jpg
Sobota 5. března 2011 v 7:22® Piranha
Piranha

Zdarec křivoto.

Pátek 4. března 2011 ve 20:20® Piranha
Piranha

Luda> jsem si rikal, ze ses nejakej voplacanej :-))

Pátek 4. března 2011 ve 14:21® Piranha
Piranha

cormoran> jj se stane.Kdyz to neni v kazdem řádku :-)

Tento příspěvek byl editován 4.3.2011 14:21:48 uživatelem Piranha.
Pátek 4. března 2011 v 11:00® Piranha
Piranha

cormaxx> minuli tyden v nedeli na plazi kontrolovala RS, neni to zadny mytus.Vloni jsem mel na Labi nekolik kontrol, myslim tedy L 4–5 a 6–7 Vsak ti Mara muze potvrdit :-)) ze tam kontrolujou.

Čtvrtek 3. března 2011 v 8:06® Piranha
Piranha

Šnek> vazej jen to na co budes opravdu chytat.Ja taky pak z nuzdy vazal ruzny vzory a pak stejne behem roku pouziju jen 3 vzory suchych musek.U blesivcu a nymf je to malinko jiny tam muzes delat mraky vzoru resp. barev tudis v krabicce dejme tomu maj misto.

Úterý 1. března 2011 v 19:07® Piranha
Piranha

vladah> Ok, jen jsme si to mysleli.

Úterý 1. března 2011 v 19:04® Piranha
Piranha

vladah> jen esli neke.Byl tam nejakej pan, kterej ti byl podobnej, bral cervy pro syna a pak okukoval multíka pro synka ke svatku.Rekl tedy datum a kolega koukal do kalendare a mel byt ten den Vlada prave.Tak jsme usoudili, ze to asi mozna budes ty :-))

Úterý 1. března 2011 v 19:02® Piranha
Piranha

Cudla> letos to neslo, sobota pracovni a v nedeli jsem byl s děckama.

Úterý 1. března 2011 v 19:00® Piranha
Piranha

vladah> jinak nebyl dneska tvuj tata pro červouse?

Úterý 1. března 2011 v 19:00® Piranha
Piranha

BlueShark> ja nic nerikam preci.At si pise I jake chce je to zamrzlé a basta :-P