Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 1. března 2011 v 18:52® Piranha
Piranha

vladah> ty vole nech toho ja se tu gebim jaxviň

Úterý 1. března 2011 v 18:43® Piranha
Piranha

vladah> aha.

Úterý 1. března 2011 v 18:38® Piranha
Piranha

vladah> Taky se tesim na ten labe az si zase zachytam :-))

Úterý 1. března 2011 v 18:36® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Cudla> věnuj mi deset deka :-))

Úterý 1. března 2011 v 7:49® Piranha
Piranha

Odstrel sice povolili, ale nase podminky a zakony na odstrel ho nedovoli dostat do hledacku.Nejsem myslivec, ale myslim, ze se pise 300m od posledniho osidleneho domu.Nedokazu si predstavit jak naproti PapOilu strilej kormouse a broky atakujou auta, nebo opacne na nabrezi uhybaj mezi kulkama baby na bruslich s kocarkama :-)) proste je to nerealny a kolem Labe je opravdu hrozne malo mist, kde se da strilet.Mozna v lovosicich smerem na piskovnu tam by se to dalo, ale jsou tam kormorani?

Neděle 27. února 2011 ve 21:06® Piranha
Piranha

Dobrý chomáča :-))

Neděle 27. února 2011 v 16:46® Piranha
Piranha

BlueShark> Ja vim, ty ses proste asi z nas nejzkusenejsi.Na tebe nemam proste :-(( Vezmu si tvou radu k srdci a budu to tak delat, abych byl taky takovej frajer a dva roky mel uspech pri kazde vychazce.

Neděle 27. února 2011 v 16:33® Piranha
Piranha

Dneska plaz i okna a zero.Az na par drbancu teda.Myslim si, ze kdybych se do toho poradne obul a udelal neco s koncovkou tak jsem neco mohl prekecat.Proste zima na ručky a teple kapsy me presvedcily, že se na to mam vyflaknout a jen drepet a cumet.Tak jak jsem to v listopadu zabalil tak jsem to dneska vytahnul :-)) 18ka konec a 12ka hacek, tak co bych mohl chtit vic.Jak rika Monaster, ale bylo krasne :-))

Neděle 27. února 2011 ve 14:50® Piranha
Piranha

mannice> ten aqualite nevypada spatne je taky do 150g.O kterej jde, že bych se na nej podival.

Neděle 27. února 2011 ve 14:30® Piranha
Piranha

mannice> Cau, bavis se o Daiwa Aqualite feeder?

Tento příspěvek byl editován 27.2.2011 14:32:32 uživatelem Piranha.
Neděle 27. února 2011 v 10:56® Piranha
Piranha

Prasek_2007> v ramci zlepseni tve kondice ti doporucuju jezdit s boutem.Dej si kolecko a mas nohy jak Árny.Ale tu dovolenou by jsi muel o mesic prodlouzit :-))

Sobota 26. února 2011 v 17:48® Piranha
Piranha

Kazan> tak to jo, ja myslel ze to myslis aktualne.Takto jsem to delaval taky.

Sobota 26. února 2011 ve 14:17® Piranha
Piranha

pipa> jo kamo tomu nezabranis, zdrazilo se najemne, elektrina i plyn, tak tim se zvedaji i ceny vseho.Kdyz ti zdrazi dodavatel o 10% pak musi prodejce zdrazit taky, to da rozum.To nikdo neovlivni.Ty bi jsi taky neprodal navijak za 1000,–- ktery jsi koupil za 1200,–-

Sobota 26. února 2011 v 7:43® Piranha
Piranha

Kazan> malinko se mýlíš Karle s tou cenou na netu.U Braunstar.cz jsou ceny stejne.E-shop ma jiz stejnou cenu jako kamenna prodejna.

Pátek 25. února 2011 v 18:12® Piranha
Piranha

BlueShark> jak rikam ja nejsem zatim kompetentni k tomu, abych odpovidal na otazky na internetu ohledne obchodu.Zavolej si na kram a radi ti odpovi, pokud mas nejaky problem a dotaz.

Pátek 25. února 2011 v 18:08® Piranha
Piranha

Kazan> on za to nemuze, ze je levej jak savle, proc si myslis ze je ve 30 letech svobodnej, pac neumi ani vymenit zarovku natoz upravit spicku.Tak kdo by takovy nemehlo chtel, hlavne ze umi blbe kecat a tukat do klavesnice. A navic ta otazka a odpoved nebyla urcena jemu, tudis nechapu proc urazi a reaguje.

Pátek 25. února 2011 v 17:40® Piranha
Piranha

bubu> jj pravda je to siroky odstrihnu si malej pruzek, vetsi dam na blesivce a zbytkem co zbyde tak muzu treba pouzit na krouzkovani.Zkrou­tim to a basta :-))

Pátek 25. února 2011 v 17:35® Piranha
Piranha

olda> tak jen prej ty bile spicky.To jsou ty nejmekci

Pátek 25. února 2011 v 7:52® Piranha
Piranha

cormoran> O Silvestra by mi mohla vis co, to se smi jakykoliv bordel.

Pátek 25. února 2011 v 7:51® Piranha
Piranha

bubu> tak jsem konecne narazil na ty hřbítkový folie co dost pouzivas, ty perletovy.Zajimavy materialek a dela se mi s tim lip nez s gumou.Je to Shellback?Kdyz ten pytlik dam proti svetlu tak je ruzovej a kdyz jen lehce natocim tak je do zelena, nebo hraje vsema barvama.Uz se tesim az to vyzkousim ve vode.