Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 16. února 2011 ve 21:04® Piranha
Piranha

mannice> kritika je dulezita vec a svym zpusobem by mela zapadat do kazde diskuze, ale nesmi se pak zatahovat do soukromi.Co je na netu ma zustat na netu.

Středa 16. února 2011 v 19:40® Piranha
Piranha

Luda> prijd a uvidis.

Středa 16. února 2011 v 19:31® Piranha
Piranha

Manažerka> :-)) diky.Pr..l musi bejt soudružko míru.

Středa 16. února 2011 v 19:24® Piranha
Piranha

Luda> Co je to HTML Hladovej Tlustej Malej Linej?JJ BS bude admin :-))

Středa 16. února 2011 v 19:23® Piranha
Piranha

Manažerka> Vypada skoro jako tvuj Patlajda :-)) :-P

Středa 16. února 2011 v 7:13® Piranha
Piranha

filip111> jedu tam na 8 taky.

Úterý 15. února 2011 v 16:13® Piranha
Piranha

majkyss> dneska ti uz zacnu vazat, aby mi to utikalo a zbyl cas nejakej pro mne.Ty vole takovou haldu.

Úterý 15. února 2011 v 16:11® Piranha
Piranha

majkyss> myslis toho kohouta?Jsem se malem tady pochcal :-))

Úterý 15. února 2011 v 15:12® Piranha
Piranha

majkyss> jaky, hlavne ne to tvoje pidi co mas za trenclema.

Úterý 15. února 2011 v 8:17® Piranha
Piranha

1Mara> furt lepsi, nez neco predstirat :-P :-P

Neděle 13. února 2011 ve 22:15® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Cudla> kecas, vcera ti to celou noc štěkalo u popelnice a ted nas tu krmis :-)) :-))

Neděle 13. února 2011 ve 20:42® Piranha
Piranha

vladah> pise se u vas a ne uvas ty řediteli :-)) ty ze se ucis?Ty mas hlavu plnou cejnofílie :-P

Neděle 13. února 2011 ve 12:35® Piranha
Piranha

tak jo :-)) uz se pomalu zbrojim.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img40837.jpg
Neděle 13. února 2011 v 10:30® Piranha
Piranha

Datum: 13.01.2011 Ka­tegorie: Rybářský řád a legislativa Dotaz: Došlo k nějakým změnám v Rybářském řádu ČRS na rok 2011? Odpověď: V rámci Rybářského řádu ČRS na rok 2011 došlo ke třem změnám z toho k jedné zásadní. Za prvé došlo v rámci novely vyhlášky k zákonu o rybářství ke zvýšení nejmenší lovné míry u úhoře na mimopstruhových revírech ze 45 na 50 cm a nově byla stanovena nejmenší lovná míra 50 cm u úhoře i na pstruhových rybářských revírech. Za druhé byl v rámci bližších podmínek výkonu rybářského práva ošetřen správný postup v případě usmrcování ryb, který je v souladu se zákonem na ochranu zvířat pro týraní. Za třetí a nejpodstatnější změnu považuji umožnění lovu ryb osobám mladším 10ti let bez příslušného oprávnění na 1 udici osoby starší 18ti let v rozsahu jejího oprávnění a v jejím doprovodu. V praxi to znamená, že malé děti můžou lovit ryby na 1 udici např. svého tatínka nebo dědečka a přitom nemusí mít rybářský lístek ani povolenku k lovu ryb. Další změny se můžou týkat bližších podmínek lovu ryb u jednotlivých územních svazů nebo můžou být u jednotlivých revírů. Doporučuji proto rybářům seznámit se s podmínkami lovu ryb na revíru před zahájením lovu ryb. Odpovídal: Ing. Branislav Ličko

Neděle 13. února 2011 v 10:30® Piranha
Piranha

Tak to mne potesilo :-)

Datum: 13.01.2011 Ka­tegorie: Rybářský řád a legislativa Dotaz: Došlo k nějakým změnám v Rybářském řádu ČRS na rok 2011?

Odpověď: V rámci Rybářského řádu ČRS na rok 2011 došlo ke třem změnám z toho k jedné zásadní. Za prvé došlo v rámci novely vyhlášky k zákonu o rybářství ke zvýšení nejmenší lovné míry u úhoře na mimopstruhových revírech ze 45 na 50 cm a nově byla stanovena nejmenší lovná míra 50 cm u úhoře i na pstruhových rybářských revírech. Za druhé byl v rámci bližších podmínek výkonu rybářského práva ošetřen správný postup v případě usmrcování ryb, který je v souladu se zákonem na ochranu zvířat pro týraní. Za třetí a nejpodstatnější změnu považuji umožnění lovu ryb osobám mladším 10ti let bez příslušného oprávnění na 1 udici osoby starší 18ti let v rozsahu jejího oprávnění a v jejím doprovodu. V praxi to znamená, že malé děti můžou lovit ryby na 1 udici např. svého tatínka nebo dědečka a přitom nemusí mít rybářský lístek ani povolenku k lovu ryb. Další změny se můžou týkat bližších podmínek lovu ryb u jednotlivých územních svazů nebo můžou být u jednotlivých revírů. Doporučuji proto rybářům seznámit se s podmínkami lovu ryb na revíru před zahájením lovu ryb. Odpovídal: Ing. Branislav Ličko

Neděle 13. února 2011 v 10:22® Piranha
Piranha

bubu> jj ja vim.To byla prvni vec, kterou jsem zjistil, kdyz jsem zacal vazat :-)) ty obycejny paskvily co jsem namotal mi ryby zraly jako blby.To co jde pod vodu mi nejak nedela problem uvazat, horsi je to s tim co plave :-) I kdyz pouzivam stejne tak max. 3 suchy vzory, rad bych zkusil i nejaky jiny.

Neděle 13. února 2011 v 10:17® Piranha
Piranha

bubu> vazes majovky z tech kupovanych telicek?Z tech knotků?

Neděle 13. února 2011 v 10:16® Piranha
Piranha

bubu> to je moc jednoduchy :-))

Neděle 13. února 2011 v 10:13® Piranha
Piranha

tak opet depka pri pohledu z okna.

Neděle 13. února 2011 v 10:04® Piranha
Piranha

Ze vas porad bavi se dohadovat o tom cernym moru.Uz toho tady bylo tolik, ze fakt je lepsi se na to vysrat :-)) Radeji sem poslete nejakej vzorecek at mam inšpiráci :-)) Kde je Tygr a bubu, buko a jiny lepiči chlupatych drátků :-))