Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 16. února 2011 ve 21:04® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
mannice> kritika je dulezita vec a svym zpusobem by mela zapadat do kazde diskuze, ale nesmi se pak zatahovat do soukromi.Co je na netu ma zustat na netu.
- Středa 16. února 2011 v 19:40® Piranha
Luda> prijd a uvidis.
- Středa 16. února 2011 v 19:31® Piranha
Manažerka>
diky.Pr..l musi bejt soudružko míru.
- Středa 16. února 2011 v 19:24® Piranha
Luda> Co je to HTML Hladovej Tlustej Malej Linej?JJ BS bude admin
- Středa 16. února 2011 v 19:23® Piranha
Manažerka> Vypada skoro jako tvuj Patlajda
- Středa 16. února 2011 v 7:13® Piranha
filip111> jedu tam na 8 taky.
- Úterý 15. února 2011 v 16:13® Piranha
majkyss> dneska ti uz zacnu vazat, aby mi to utikalo a zbyl cas nejakej pro mne.Ty vole takovou haldu.
- Úterý 15. února 2011 v 16:11® Piranha
majkyss> myslis toho kohouta?Jsem se malem tady pochcal
- Úterý 15. února 2011 v 15:12® Piranha
majkyss> jaky, hlavne ne to tvoje pidi co mas za trenclema.
- Úterý 15. února 2011 v 8:17® Piranha
1Mara> furt lepsi, nez neco predstirat
- Neděle 13. února 2011 ve 22:15® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Cudla> kecas, vcera ti to celou noc štěkalo u popelnice a ted nas tu krmis
- Neděle 13. února 2011 ve 20:42® Piranha
vladah> pise se u vas a ne uvas ty řediteli
ty ze se ucis?Ty mas hlavu plnou cejnofílie
- Neděle 13. února 2011 ve 12:35® Piranha
tak jo
uz se pomalu zbrojim.
- Neděle 13. února 2011 v 10:30® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Datum: 13.01.2011 Kategorie: Rybářský řád a legislativa Dotaz: Došlo k nějakým změnám v Rybářském řádu ČRS na rok 2011? Odpověď: V rámci Rybářského řádu ČRS na rok 2011 došlo ke třem změnám z toho k jedné zásadní. Za prvé došlo v rámci novely vyhlášky k zákonu o rybářství ke zvýšení nejmenší lovné míry u úhoře na mimopstruhových revírech ze 45 na 50 cm a nově byla stanovena nejmenší lovná míra 50 cm u úhoře i na pstruhových rybářských revírech. Za druhé byl v rámci bližších podmínek výkonu rybářského práva ošetřen správný postup v případě usmrcování ryb, který je v souladu se zákonem na ochranu zvířat pro týraní. Za třetí a nejpodstatnější změnu považuji umožnění lovu ryb osobám mladším 10ti let bez příslušného oprávnění na 1 udici osoby starší 18ti let v rozsahu jejího oprávnění a v jejím doprovodu. V praxi to znamená, že malé děti můžou lovit ryby na 1 udici např. svého tatínka nebo dědečka a přitom nemusí mít rybářský lístek ani povolenku k lovu ryb. Další změny se můžou týkat bližších podmínek lovu ryb u jednotlivých územních svazů nebo můžou být u jednotlivých revírů. Doporučuji proto rybářům seznámit se s podmínkami lovu ryb na revíru před zahájením lovu ryb. Odpovídal: Ing. Branislav Ličko
- Neděle 13. února 2011 v 10:30® Piranha
Tak to mne potesilo
Datum: 13.01.2011 Kategorie: Rybářský řád a legislativa Dotaz: Došlo k nějakým změnám v Rybářském řádu ČRS na rok 2011?
Odpověď: V rámci Rybářského řádu ČRS na rok 2011 došlo ke třem změnám z toho k jedné zásadní. Za prvé došlo v rámci novely vyhlášky k zákonu o rybářství ke zvýšení nejmenší lovné míry u úhoře na mimopstruhových revírech ze 45 na 50 cm a nově byla stanovena nejmenší lovná míra 50 cm u úhoře i na pstruhových rybářských revírech. Za druhé byl v rámci bližších podmínek výkonu rybářského práva ošetřen správný postup v případě usmrcování ryb, který je v souladu se zákonem na ochranu zvířat pro týraní. Za třetí a nejpodstatnější změnu považuji umožnění lovu ryb osobám mladším 10ti let bez příslušného oprávnění na 1 udici osoby starší 18ti let v rozsahu jejího oprávnění a v jejím doprovodu. V praxi to znamená, že malé děti můžou lovit ryby na 1 udici např. svého tatínka nebo dědečka a přitom nemusí mít rybářský lístek ani povolenku k lovu ryb. Další změny se můžou týkat bližších podmínek lovu ryb u jednotlivých územních svazů nebo můžou být u jednotlivých revírů. Doporučuji proto rybářům seznámit se s podmínkami lovu ryb na revíru před zahájením lovu ryb. Odpovídal: Ing. Branislav Ličko
- Neděle 13. února 2011 v 10:22® Piranha
bubu> jj ja vim.To byla prvni vec, kterou jsem zjistil, kdyz jsem zacal vazat
ty obycejny paskvily co jsem namotal mi ryby zraly jako blby.To co jde pod vodu mi nejak nedela problem uvazat, horsi je to s tim co plave
I kdyz pouzivam stejne tak max. 3 suchy vzory, rad bych zkusil i nejaky jiny.
- Neděle 13. února 2011 v 10:17® Piranha
bubu> vazes majovky z tech kupovanych telicek?Z tech knotků?
- Neděle 13. února 2011 v 10:16® Piranha
bubu> to je moc jednoduchy
- Neděle 13. února 2011 v 10:13® Piranha
tak opet depka pri pohledu z okna.
- Neděle 13. února 2011 v 10:04® Piranha
Ze vas porad bavi se dohadovat o tom cernym moru.Uz toho tady bylo tolik, ze fakt je lepsi se na to vysrat
Radeji sem poslete nejakej vzorecek at mam inšpiráci
Kde je Tygr a bubu, buko a jiny lepiči chlupatych drátků