Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 12. února 2011 ve 21:38® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Co je vy plandavky
- Sobota 12. února 2011 ve 21:06® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Libor> Tak v tom ti mohu pomoci.Ja pouzivam jemny mirelon bile barvy.Je to silny cca 5mm.Je to obdelnik asi 25×20 cm a stoji to par kacek.Presnou cenu ti nepovim, ale je to tesneni pod wc.Vyrabi se ruzne druhy s dirou a v ruznych tvarech.Naposledy jsem vysondoval ve skladu prave tento ctverec, ktery se da oříznout na pozadovanou velikost.Je to uplne to same jako v kupovanych krabickach.Da se pouzit i jako forpasovnik na feeder a plavanou navazce.Presnou cenu a velikost ti mohu zjistit po nedeli.
- Sobota 12. února 2011 v 19:01® Piranha
Tak baba jde dneska na nejaky narozky, tak ulozim tu moji dvou nohou havet co tu dnes cely den lita jak splasena, vyndam si vazani a konecne zacnu zbrojit.Uz jen dva mesice a je to tu.Ale jeste si chci zatrenovat na MP a tak musim uvazat nejaky mouchy na tyhle vody.Jsem celkem probranej
- Sobota 12. února 2011 ve 12:02® Piranha
Kua zase ty hovadsky eNka.Pak v tom ma clovek mit jasno co ma precteny a kde jeste nebyl.
- Sobota 12. února 2011 v 11:53® Piranha
skoda ze budou papíry az pristi tejden, dneska je kousací počasí na fišky.Uz se tesim az usednu za feeder a potaham si cejnky.
- Sobota 12. února 2011 v 11:51® Piranha
morgen křivoto
- Pátek 11. února 2011 v 9:15® Piranha
cormaxx> jak jsi dopadl vcera jak si sel na ryby jeste pak.
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 22:00® Piranha
Abend plkači
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:51® Piranha
civka> nerikam ze je chci preci, jen rikam ze se mi libi, vypada to kvalitne.Ja mam zatim vseho dost.Skalp mi vydrzi nekolik let.A to co nemam si dokoupim u sveho dodavatele
Tento příspěvek byl editován 10.2.2011 20:51:47 uživatelem Piranha.myslim jako dabind a jiny cetky.
- Čtvrtek 10. února 2011 v 18:35® Piranha
civka> aha tak to OK.Porad je to dobra cena.A jiny barvy by nebyly?Jinak ta 3A se mi libi.
- Čtvrtek 10. února 2011 v 9:21® Piranha
civka> tak ti nevim, na Mrk bazaru ty skalpy davas nejdriv za 150 a pak kousek vys mas opet inzerat a tam uz za 200–250.Mel by jsi si nejak ujasnit ceny, aby v tom pak clovek nemel gulas. Jinak vypadaji celkem zdarile, pekny.
- Středa 9. února 2011 ve 21:24® Piranha
ULPA> ja mam na 89 AL Jazyru.
- Středa 9. února 2011 ve 21:11® Piranha
ULPA> Ani nevim, kdy vubec ten BBC ve Špindlu bude.
- Středa 9. února 2011 ve 21:05® Piranha
ULPA> OK spindl ma u me no1.Jinak kdyby jsi chtel v africe chytat ryby, tak si pamatuj, Kambi Bolongo je řeka, jak rikaval stary Kunta Kinte
- Středa 9. února 2011 ve 20:33® Piranha
ULPA> nebo 2.6. na Jestrabicich bout cup
- Středa 9. února 2011 ve 20:31® Piranha
ULPA> dame ten Monfish cup?
- Středa 9. února 2011 ve 20:30® Piranha
ULPA> hasakem vole
- Středa 9. února 2011 v 19:56® Piranha
olda> je ale mozne ze maji chybu na Liberecku.Vim ze se zvedaly ceny nekterych znacek a mozna porave Tropic ji jeste zapomel zvednout. Kazdy si koupi to co uzna za vhodne.Uprimne, ja bych si kleste, ktere stoji v Globusu bo Baumaxu 120,–- jen nemaji logo Rapky za 600 nekoupil.To si opravdu sahnu do kufru s vercajkem a ty kleste si na ty sumce a stiky vytahnu z naradi
- Středa 9. února 2011 v 19:11® Piranha
olda> co ti na to mam rict.Proc maji nekde benzin za 34 a jinde za 21,90.Proc maji v globu rohliky za 1,40 a ve vecerce za 2,50.
- Středa 9. února 2011 v 9:26® Piranha
Luda> je to mozny, fakt nevim.