Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 9. února 2011 v 9:24® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Luda> jo ale pripomen mi to mobilem vzdycky v 8h rano.
- Středa 9. února 2011 v 9:23® Piranha
- Diskuze: Muškaření
A mam dotaz, na jutubu jsem koukal na vazani blesivce a ve finale na tu musku svitil nejakym ultra svetlem bo co to bylo.Nevi nekdo proc to delal a nač?Myslim si, ze tim tomu asi dal nejakou holografii, nebo tak
Diky.
- Středa 9. února 2011 v 9:21® Piranha
fikus> ten listo kaz je peknej, ten musi lapat dobre, ale ja jsem ti nikdy nemel ani supinu na Red ass.Je pravda, ze jsem s ni chytal asi 4× a pak jsem ji navzdy zavrhnul i kdyz ji mam v krabce jak suchou tak i mokrou, ale nechytam s tim.Asi to zase zkusim.
- Středa 9. února 2011 v 8:57® Piranha
Luda> ty vole uz mi ty DVD tady zacinaj prekazet.Nejdriv me honis jak nadmutou a pak nejedes.Vecer to hodim do sklepa zase
- Středa 9. února 2011 v 8:43® Piranha
Šnek> Jednoducha muska je blešivec, vazu je strasne rad.Momentalne co jsem se prestehoval do vlastniho, tak zatim jeste nemam vazarnu v kupě, ale uz bych si rad sedl ke sveracku, tak musim nejak neco udelat. Pozadej Evžena as. BUBU, ten dela kouzelny bobese a rad sem nejakyho da.
- Úterý 8. února 2011 v 19:33® Piranha
Šnek> uz to bude vydrz.Dnes to dam na hromadku.
- Úterý 8. února 2011 v 19:32® Piranha
To uz takhle vazete?Vy jste znuděná banda
- Úterý 8. února 2011 v 18:48® Piranha
cormoran> nevim zatim nic o kormouších, zaplat bohu, ze se tomu tam v celku vyhybaj.Asi nejsou jako ja a lipani jim nechutnaj
- Úterý 8. února 2011 v 9:22® Piranha
cormoran> nebylo to tak strasny, tam kam jezdim se nic nestalo a jen tak to tam ryby nesplachne.
- Úterý 8. února 2011 v 8:53® Piranha
cormoran> ja bych byl spokojený, kdyby bylo 16.4. tak dejme tomu 7h
- Úterý 8. února 2011 v 8:34® Piranha
hroch71> Jasne ze jsem tam byl, prodavam tam a cormaxx tam taky zrovna coural a pak kecal.Prohlizel jsi si nejaky feedery a cele jsi to prosel.No tak treba zase jindy.
- Pondělí 7. února 2011 ve 21:11® Piranha
mannice> Tak proc ne, ja si myslim, ze to tam Petr udelal paradne, je to proste moderni fish shop.Kazdy si tam najde usek, ktery mu padne a vybere si vse, osaha si to, pomeri a kdo vi co a nemusi porad na nekoho halekat, aby mu ukazal to a tohle.Je to prostorny, da se tam pekne chodit a to co neni treba skladem, tak se obedna.Proste ja jako zakaznik davam za jedna.
- Pondělí 7. února 2011 ve 20:58® Piranha
Jo a cormaxx mne dnes take podstil navstevou.
- Pondělí 7. února 2011 ve 20:55® Piranha
filip111>
vykuchal, a jikry zamrazil na polivku az toho bude vic.
Jinak dneska u nas v krame byl asi Renda, ale diky jeho mohutne osobe jsem se ho neodvazil optat zda je to hroch.Ono vybafnout na nekoho ,, ty jsi HROCH,, tak bych se tam taky mohl zbírat jeste ted
- Pondělí 7. února 2011 ve 20:47® Piranha
cormoran> to byly jikrnačky?
- Pondělí 7. února 2011 v 8:27® Piranha
cormoran> jj Péťo chybička se občas vloudí, ale ta Ladínova pračlovečina, to je fakt neskutečná paráda
- Pondělí 7. února 2011 v 8:25® Piranha
ULPA> OK je to opravdu jeste daleko.
- Neděle 6. února 2011 ve 21:05® Piranha
ULPA> skoda, mozna bych se musel domluvit s Péťou a klukama, zda bych jim mohl v patek chybet a vzal bych za nekoho sobotu, ale nechci nejak zbytecne blaznit.Jeste mi hoří vajgl na vratnici
jak se rika. Jinak bych jel v sobotu s Monasem.Uz jsem s nim o tom mluvil.
- Neděle 6. února 2011 v 19:57® Piranha
ULPA> nic o tom nevim, ale pokud by jsi tam jel, tak bych jel taky, monti mozna pojede taky tak nas mohlo jet vic.
- Neděle 6. února 2011 v 19:26® Piranha
BlueShark> hlevně aby az udela na po 5. židičák, tak aby nejel do pěží žóny
To uz zni polsky