Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 25. ledna 2011 v 8:43® Piranha
Piranha

Morgen křivonožky :-))

Úterý 25. ledna 2011 v 8:18® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Šnek> osobku jsi mi poslal, ale adresu ne :-)

Úterý 25. ledna 2011 v 8:18® Piranha
Piranha

Šnek> jj Prasek vi co rika, taky to delal a ted ,,chudak,, musi jezdit do Japonska prodavat leky :-)) :-P

Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:05® Piranha
Piranha

Ja to je..u LojzaVeč­něBezRybka uz je na tom tak blbe, ze se foti se zdechlejma fiškama :-)) :-)) viz ,,Z lovu,,

Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:01® Piranha
Piranha

Šnek> Jelikož jsem kdysi taky zde zadal o plno rad a taky se nasli lidi jako Zauwi, Stopař myslim a BUKO, kteri mi poslali taky nejaky materialek na osahani, tak by mi bylo cti to oplatit.Tak pokud muzes posli mi na osobku adresu a ja ti neco poslu, mam tu par veci, ktere muzu postradat pro nadsenyho, mladyho muskare.

Pondělí 24. ledna 2011 v 19:55® Piranha
Piranha

Tak uz se tu zase plka tak je to v poradku :-P

Pondělí 24. ledna 2011 v 8:32® Piranha
Piranha

Morgen fšem-mannice> tak dneska jdu na to :-)) Odpoledne písnu jaky jsem z toho mel dojem :-)

Neděle 23. ledna 2011 ve 21:50® Piranha
Piranha

ULPA> dyt to vyprodaval a ted po rekonstrukci, kdy to tam ma nove udelany, nevim zda tam tu muskarinu zase znovu da.Uvidim a dam vedet.Zitra jestli jedes do Mory tak dej vedet, dame řeč.

Neděle 23. ledna 2011 ve 20:52® Piranha
Piranha

ULPA> Ja si myslim ze uz to nebude k mani.Ale juknu a poptam.

Neděle 23. ledna 2011 ve 20:29® Piranha
Piranha

Kua kam jste se podeli a kam se podelo to vecny plakni :-))

Neděle 23. ledna 2011 v 16:03® Piranha
Piranha

pipa> … vídrzén

Sobota 22. ledna 2011 v 9:23® Piranha
Piranha

Morgen

Pátek 21. ledna 2011 ve 20:53® Piranha
Piranha

1Mara> :-)) :-)) Ne Z velkym, ale S velkym ty blbe :-)) ty ses stejne tupej. Pro blby S nekym a Z neceho.

Pátek 21. ledna 2011 v 16:34® Piranha
Piranha

Kazan> chapu, hlavne aby neprisel k ujme nejaky rodinny prislusnik :-))

Pátek 21. ledna 2011 v 15:28® Piranha
Piranha

stopař> nerozmlouvam to nikomu ani nechci vnucovat svuj nazor, ja zustanu zatim u kupovanych veci.Treba casem taky nebudu vedet co roupama a zkusim to.

Pátek 21. ledna 2011 ve 14:51® Piranha
Piranha

Kazan> aj na vesnici v dnesni dobe funguje internet a e-shopy maji opravdu vse co poptrebujes.Tudis si doma v teple pockas dva dny a mas doma haldu kterou potrebujes.A ne tahat od sousedovic nemocny korely brka :-))

Pátek 21. ledna 2011 ve 13:06® Piranha
Piranha

bubu> taky jsem chodil podel vody a zbiral peri z kachen a v lese kazdy brko tahal domu.Pak se mi to stejne nelibilo, bylo to spinavy a tak pohodlnejsi bylo si to peri koupit cisty nesmradlavy v pytlicku ci prisponkovany na kartonu a krasne mi to visí ve vazarne a mam to jako na dlani.Nez hledat nekde to pírko co jsem nasel tehda v lese, ktery je nekde zahrabyny a rozcuchyny.

Pátek 21. ledna 2011 ve 12:38® Piranha
Piranha

Jé, to je krasa.To se budu mit v duchodu dobre za vase korunky :-)) vsichni makaj, BS keca do mikráče, filip s černomorem merej, aby se kamionum dobre jezdilo, monaster ty kamiony pousti pekne plny na silnici, šimšálek zase chrape lina verbež, mannice vede ucty v bance a ja, ja jdu k zapisu s Ivkou :-P

Tento příspěvek byl editován 21.1.2011 11:38:35 uživatelem Piranha.
Pátek 21. ledna 2011 ve 12:35® Piranha
Piranha

bubu>

Kazan> lepsi koupit a je to pohodlnejsi.

Pátek 21. ledna 2011 v 8:24® Piranha
Piranha

Morgen