Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:51® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Manažerka>
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:44® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
1Mara> ale dal bych, maminečka dotahne brzy prdelacku tak se na to taky tesim, byla tu pro majoranku
tak jsem ji mylinko vydíral.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:43® Piranha
1Mara>
ty nas prejtíčku
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:41® Piranha
1Mara> ty blbecku ja ti dam rok.Jestli potřebujes radu tak muzes na osobku ty truhliku
A neser, nebo odkazu vseobku na UL diskuzi o tve nepovedene postave a o tom jak delas vsechno aby jsi ji mel idealni
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:37® Piranha
Kazan>
kerob> Brzy budu odesilat nejake clanky sem na chytej ktery bodou urceny spis pro obcasneho muskare, kterej tu metodu nezavrhuje a obcas si rad s klackem skoci k vode a nejakou tu chlupatou zrudu zkusi umotat.Tak aby nehazel flintu do zita tak jsem neco sesmolil.Je to ciste z me zkusenosti a kazdy si udela nazor sam.Musim jeste nafotit nejaky fotecky a pak to Mírovi poslu.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:31® Piranha
kerob> zalezi na rybach.Treba mi dost sly na cerveny a ruzovy a jak se voda ochladila, tak uz je nechteli a sli po tmave zrzavy a hnedy.Davam jeste k lurce kroucenou lametku, to vypada jako postranní cara a krasne to ve vode vypada, jako malynky supinky co se blejsknou ve svetle.Jinak proste vazu vsechny barvy a taky dvojbarvy, např. bila/cervena jako se delaj woblery.To je taky dobry.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:26® Piranha
Patlaloš> hlavne si to nedel ty, to by bylo smradu
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:25® Piranha
Kazan>
to zahod, stejne si u vody na nic nevzpomenes
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:23® Piranha
1Mara> ty prase a v praci se budes valet jak chcipla svine a kdo mi bude delat na jistoty vole.Se na sebe podivej, uz ted te Bout neudrzi a brodaky mas jak elastaky voe
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:21® Piranha
Kazan> jj privaz u obloucku marabu tak aby tvorilo ocasek jak budes potrebovat a zbytkem obtoc raminko az k hlavicce a je to.A to dela divy
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:17® Piranha
Kazan> no a.Ale chyta to ne, tak je to dobry.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:16® Piranha
BlueShark> ty vole vis kolik by to bylo hnusu vole.Kam bych to daval.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:12® Piranha
Kazan> si uvaž ne.Staci nejakej kratsi hacek, hlavicku 2,5 nebo 3mm a trocha marabu.Ja to nekdy zatezuju jeste dratkem olovenym a je to hotovy.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 12:56® Piranha
Kazan> jj, to by bylo mozna zajimavy.
- Středa 19. ledna 2011 ve 21:28® Piranha
Manažerka> brá kost hele.Skoda ze uz je tomu skoro 30 let
- Středa 19. ledna 2011 v 19:54® Piranha
Kazan> Kájo pokud chytas ted takovy fišky na housticku, tak mam pocit ze bych nechal doma mušák a lurky s nymfinama
Tento příspěvek byl editován 19.1.2011 18:55:13 uživatelem Piranha. - Středa 19. ledna 2011 v 19:40® Piranha
BlueShark> neboj ja byl taky obcas kropenatej jak potok
Hur to snazel homo sapiens bez pindíka
- Středa 19. ledna 2011 v 19:38® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Chorchus> na jutubu jsem videl video o chytani na francouze na rece Poprad.Mistri ucinkujici tam predstavili naradi na ktere budou chytat a jedem kolega tam mel prave tento strojecek.Nebylo to tedy retro, ale dost jsem pak na to myslel a domyslel jsem se toho nazoru, ze to nemusi byt spatny chytani.Casem jsem si vsugeroval, abych mel tedy pokoj na to myslet, ze se to spis hodi nekam, kde se chyta malinko jinak proporčně tvarovana ryba a tak jsem zustal u klasiky.
- Středa 19. ledna 2011 v 19:20® Piranha
BlueShark> ty vole, puberta v 25 letech, nehraj to na me
- Středa 19. ledna 2011 v 19:13® Piranha
BlueShark> kozy, to jsi mel fakt tak boďobanou tlamu?
Vypadas tam jak ostá po tření
Ale co ,kazdej nemuze bejt takovej model jako já nebo Monaster.Ale chtel bych videt Šimšalálka když mu bylo 15 jahre.Ty vole to musel bejt gezicht