Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 10. ledna 2011 v 18:34® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Uz tu dlouho nebyl Mistr muška ibalgin from Apo-Diklo
Tento příspěvek byl editován 10.1.2011 17:34:45 uživatelem Piranha. - Pondělí 10. ledna 2011 ve 13:31® Piranha
- Diskuze: Pěst na oko
Robur> teoreticky ano
- Neděle 9. ledna 2011 v 18:51® Piranha
Radek M.> to jsi mi nemel ukazovat, hovna se ve mne varila.Chudak jak se pak cukal.Zmrdi.Ja bych do nej nalil takhle litr vodky a nechal bych ho chcipat.
- Neděle 9. ledna 2011 v 15:59® Piranha
cormoran> kdo vi jestli to neni dobe jitro vole
- Neděle 9. ledna 2011 v 15:51® Piranha
pipa> nastražka jaxviň
- Neděle 9. ledna 2011 v 15:20® Piranha
BlueShark> je to pražák
- Neděle 9. ledna 2011 v 15:18® Piranha
timbab> Je to tajkova zvlastni vec.Pokud budu vlastnit povolenku na MP i P a prohresim se na P treba ze si odnesu 10 kilo potocaku, RS me zastihne a odebere mi povolenku muzu jit chytat obratem na MP jakoby se nic nedelo
- Neděle 9. ledna 2011 v 15:13® Piranha
pipa> nasral křivonožko, uz ma Lurky
- Neděle 9. ledna 2011 v 15:11® Piranha
timbab> je to mozny.Ja ho teda nosim k vode, protoze jsou tam cisla reviru a ne vzdy a vsude je ceduli oznacen revir a na to je RS hakliva.Ale nikdy v zivote co mne kontrolovala Rs ho po me nechtela.Nikdy nechteli ani nic jinyho.Zajimal je vzdy jen ulovkac.Rybarsky listek taky neni jejich vydava ho myslim magistrát nebo mestsky urad, tudis ti to vzit nemuzou.
- Neděle 9. ledna 2011 v 15:04® Piranha
chosebaits> Např. treba bych zrusil jako povinnou vybavu metr.Proc?Kdo ryby masi, at si ho bere, kdo ne, tak mu je k nicemu.Je to stejne zapeklity jako ten podberak.Vahu nepotrebuju, ale jsem povynen ji napsat do sumare pokud si ponecham rybu.A mam ji zapisovat tedy dle nesmyslnych tabulek v rybarskym radu.A jak, kdyz rybarsky rad nemusim nosit u sebe.Nikdo v hlave nema to, ze např. Kapr 45 cm ma 1,35kg (příklad). Ale co.Je to v radu, je.Ten metr me nepos..e, stejne tak jako ten podberak ci raketa na zadech.
- Neděle 9. ledna 2011 v 9:44® Piranha
osprey> Tak jaky by jsi navrhl kompromis mezi povinnym nosenim a nenosenim vubec.Kompromis typu ,,kdo chce tak si ho veme,, neplati.Tak by me zajimalo jak to udelat.
- Neděle 9. ledna 2011 v 9:40® Piranha
1Mara> ten podmerecnej?
- Sobota 8. ledna 2011 ve 22:03® Piranha
Piranha> jo ta fotka, nejak mi to němaká.
- Sobota 8. ledna 2011 ve 21:46® Piranha
Patlaloš> tim myslis… ?
- Sobota 8. ledna 2011 ve 21:43® Piranha
1Mara> Mimochodem, tahle ruka (z tveho alba) je taky sucha.I kdyz to nemuzu dokazat jako ty nemuzes dokazat moji moji, tak stejne tak muzu polemizovat.Tak si musis zamest nejdriv pred svym prahem.Kazdej ma nejakou fotku, kdy drzi rybu suchou rukou.
Jinak to ale neznamena ze ja ji mel suchou
- Sobota 8. ledna 2011 ve 21:36® Piranha
1Mara>
Patlaloš> Jsou to Vase nazory a ja je respektuji.Jen ja vim jak to ve skutecnosti bylo.Punkt.
- Sobota 8. ledna 2011 v 18:53® Piranha
1Mara> ty vole ta ruka byla vic zmrzla jak ta ryba.Vsak jsme tam chodili aj ve snehu
A jen tak mimochodem ta voda pod rukou co mi skapala z ruky je asi co ty rourko
- Sobota 8. ledna 2011 v 18:17® Piranha
Patlaloš> koukal jsem ze jsou ti Siveni v dost podobnych delkach a kvalite jako ti z Chabarovic (Liščí jezero), je mozny, ze to pochazi ze stejnych sadek.Jsou to paradni ryby.Nikdy jsem tak velky nevidel a nechytil, ale ti z Horsky Kamenice byli taky krasní.
- Sobota 8. ledna 2011 v 16:05® Piranha
Tommy> ty vole vy jste kladívkáři
Tento příspěvek byl editován 8.1.2011 15:05:39 uživatelem Piranha.kybl a jeste tam chybí to kladivo
- Sobota 8. ledna 2011 ve 13:12® Piranha
1Mara>
jj to byla prdel i pro RS kdyz jsem s tim na ne vybafl.