Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 8. ledna 2011 ve 12:26® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Jak casto na pupy chytate, ja to nikdy v zivote nesmocil toto.Ale kamos rika, ze je zacal dost vazat, ze jsou ucinny.Kolikrat za rok na ne chytate, resp. kdyz je to tedy vhodny, pred rojenim a tak.Je to opravdu tak ucinny?
- Sobota 8. ledna 2011 ve 12:24® Piranha
stopař> naučit vazat ty zahadny pupy
- Sobota 8. ledna 2011 ve 12:10® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara> ja to jen nahlasil jako radny obcan rybar
- Sobota 8. ledna 2011 v 10:05® Piranha
1Mara> mam pro tebe nejaky cteni a hezky fotecky
- Pátek 7. ledna 2011 ve 20:24® Piranha
BlueShark> nebud drzej nebo budes modrej do opravdy
Uz mas papejry.
ty je budes mit zase az v kvetnu.Ba ne, planuju je tak na brezen.
- Pátek 7. ledna 2011 v 19:32® Piranha
- Diskuze: Pěst na oko
Jinak sam za sebe bych byl a jsem pro to, aby to byla povynna pomucka pri rybolovu vsude na revirech ČR.
- Pátek 7. ledna 2011 v 19:29® Piranha
S tou definici podberaku jako tvar a prumer je to osidny, ale proste i ja patril jeden cas mezi rybare pobuřovače a hnidopichy a sam jsem nosil take mikro atrapu podberaku ci gaf ze 100mm křebíku.Casem jsem ale uznal, ze je to proste jen věčná ceska hloupost se porad nejak vykrucovat a zacal jsem podberak nosit řádně.Pekne na zadech, takovy jak ma byt a ani o nem nevim dokud jej nepouziji.
- Pátek 7. ledna 2011 v 19:22® Piranha
BlueShark> tady.
- Pátek 7. ledna 2011 v 15:02® Piranha
Buko> jak jsi dokazal tu musku píchnout do ty kostky cukru?Me se dycky rozsype
- Pátek 7. ledna 2011 ve 14:58® Piranha
Teď na diskuzi Ústí a okolí je zajímavá debata o tom, ze se opět obnovilo povinné nošeni podběráku k vodě, tedy jako povinná výbava rybáře. Docela by mě zajímalo jaky na to mate názor.Nosit, nebo radeji ne.Vadí podběrák, je otrava to tahat, nebo se bez něj neobejdete a díky němu jste šetrnější k rybám.
- Pátek 7. ledna 2011 ve 14:47® Piranha
Patlaloš> čoveče ja te snad zacnu mit zase rad. Ne opravdu, s tim podberakem jsi to napsal vystizne.Tobe jako kaprarovi je podberak nucenou pomuckou a pri feederu pouzivam dokonce s 3m tyci.Stejne tak u plavane a kdyz budu vlacet, nebo muskarit, tak dejme tomu,ze by se to dalo ošulit, kdyz stojim ve vode, ale sam vim ze mi uz kolikrat zachranil podberak pri vlacce bo muskareni krasnou rybu a navic, na zadech se da unest a neprekazi. Osobne bych uznal, mit podberak vsude pri rybolovu.
- Pátek 7. ledna 2011 ve 12:24® Piranha
Patlaloš> OK v 8h
- Pátek 7. ledna 2011 v 9:59® Piranha
b.gun> Byvalo podberak nebo vlovovaci hak.A jak to dopadlo?Nosil jsem na pásku ohnutej stovkovej hrebik jakoby vylovovaci hak a nektery RS to i pobavilo a nikdy jsem nemel problem
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 14:25® Piranha
BlueShark> Pripominaj mi ,,kofolky,, jak je nekde neco zadarmo, tak se jich tam taky slitne tisíc.Je to stejna verbež
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 8:31® Piranha
03.01.2011
Lov ryb pod ledem na Veslařském kanálu Račice povolen i v roce 2011
UPOZORNĚNÍ Lov ryb pod ledem je na Veslařském kanálu Račice povolen od 6. 1. 2011 do 28. 3. 2011.
Na základě rozhodnutí Krajského úřadu Ústeckého kraje č. j. 2287/ZPZ/2009–5 ze dne 6. 9. 2010 a na základě rozhodnutí Ministerstva zemědělství ČR č. j. 29697/2010–16230 ze dne 22. 12. 2010, byla Českému rybářskému svazu, Radě udělena výjimka ze zákazu lovu ryb pod ledem na mimopstruhovém rybářském revíru č. 441 501 Veslařský kanál Račice.
Lov ryb pod ledem je na Veslařském kanálu Račice povolen od 6. 1. 2011 do 28. 3. 2011.
Rada ČRS doplnila na základě podmínek rozhodnutí o udělení výjimky ze zákazu lovu ryb pod ledem a ve smyslu § 13 odst. 9 zákona č. 99/2004 Sb. bližší podmínky výkonu rybářského práva na revíru č. 441 501 Veslařský kanál Račice o následující ustanovení:
- lov ryb pod ledem je povolen pouze po úplném zamrznutí vodní hladiny,
- tloušťka ledu musí být alespoň 10 cm,
- vzdálenost lovících musí být při lovu ryb pod ledem min. 5 m,
- průměr otvorů při lovu ryb pod ledem může být max. 25 cm,
- při lovu ryb pod ledem se použije 1 udice,
- každá osoba provádějící lov ryb pod ledem se musí před vstupem do areálu Veslařského kanálu Račice zapsat do sešitu u brány, kde uvede datum lovu, jméno a příjmení,
- osoby provádějící lov ryb pod ledem musí dbát informací na informačních tabulích před vstupem do areálu Veslařského kanálu Račice a respektovat případný zákaz vstupu na led z důvodu bezpečnosti.
Rada ČRS
Tak hura na ne křiváci
- Středa 5. ledna 2011 ve 21:50® Piranha
hering> Fanfo pokud narazis na Kamenici tak jsem ti svuj nazor rekl a reknu to i zase.Je to krasna voda a je tam videt velka prace. Sam znam taky reviry, treba Katerina.Tam je to cisty, ja nepamatuju a nevim o nejakym bordelu u vody, ale je to taky asi tim, ze tam dost kontrolujou.A voda je to v celku bohata ale naladova.
- Středa 5. ledna 2011 ve 21:47® Piranha
Patlaloš> neber to jeko nejaky skokanstvi do ass ale proste je to tak.A ja to tak cejtim.Nedavno jsme se bavili o tom chabarovickyym rybniku.Kazdej druhej drzkoval ze to ma zase nejakej soukromnicek a ze bude vydelavat na tom prachy.Kdyz to bylo svazu, tak to bylo celej rok vo howne.Masarky se napakovaly dycky pri nasazovani a celej rok tam byl bordel a zadny kloudny ryby.Ted je tam cisto paradni voda a krasny ryby.Tak proc by melo neco branit tomu, aby si lidi ty nesvazovky kupovaly a davaly to do kupy.A at si klidne za to chytani rikaj o penize.
- Středa 5. ledna 2011 ve 21:22® Piranha
hering> cau fando, je pravda ze me Patlalos sere jako nikdo, ale kdyby se o revir staral kazdej svaz aspon z poloviny jako ON, tak je rybarina na jiny urovni.To mu musim nechat.Melo to bejt leta zasrany nejakym hnusem a odpadem?Tak to dal do kupy a je to jeho radost a zbavil svet jednoho humusu.Na to by mel stat brat ohled
- Středa 5. ledna 2011 ve 21:11® Piranha
To jsou mi veci, Patlaloš se dopouští prestupku, ne-li trestneho cinu na vlastnim
to mi poser zada. Ale plati jedno nepsane pravidlo, neznalost neomlouva
:-p
- Úterý 4. ledna 2011 v 16:06® Piranha
Patlaloš> OK, tak na 8h.Ale 80 bude jen tak tak.Taj jeste nejaky dosad.