Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 2. ledna 2011 v 15:43® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
majkyss> http://www.cabelas.com/…/_/N-1100421?… tady.Pokud znas alespon nejake vyrazy v AJ tak se k tomu co chces dopatras
- Neděle 2. ledna 2011 ve 14:48® Piranha
olda> Zacinam dost po tom nakupu ze statu pokukovat.To se za ty prachy vyplati i za cenu spatne dostupny reklamace.Jsou tam levny vesty, dejchace kolecka no proste vsechno.
- Sobota 1. ledna 2011 ve 20:19® Piranha
Kazan> Karle letos jsem byl jen asi 5× a jen s muskou na sucho na jelce.Par jsem jich vytahl a v zari nejaky okouny, ale vubec jsem nebyl ani se splaveckem.Ja to vubec vsechno letos nejak vojebaval.Mam jen dve stranky na MP a ctvrtou jsem zacal popisovat na P, tudis jsem letos muskaril nejvic.
- Sobota 1. ledna 2011 ve 20:09® Piranha
Kazan> budes se divit ale jo.Ma tam zamestnanych 15 rumunu za par slupek, jim to staci a on ma ranec.Maj i jiny firmy a spoluvlastnej si je kazdy vzajemne.Je to takova mala akciovka
ja pro nej delal a vim jak to u nej chodi.Je dobrej a hlavne plati co si reknu.Koupil tu haciendu u Premysla Orače ve stadicich a dava ji do kupy.
- Sobota 1. ledna 2011 ve 20:02® Piranha
Kazan> No ti co tu zijou nejaky znam, delaj v teplarne a proste je to celkem velka komunita.Ale slusny lidi a podle aut co mely jako treba tam staly dve BMW X6 i asi dobre zajisteny.
- Sobota 1. ledna 2011 v 19:54® Piranha
Kazan> Nic proste klasika, co chces slyset.Lidi se pekne bavili byla prdel čaga zase tančil jak smyslu zbavenej a proste tak.Ludek točil se sluchatkama na hlave, páč mu ten ramus vadil a na sale meli Silvra rumuni.Tak ze Huckova a spol. byly tam.
- Sobota 1. ledna 2011 v 19:53® Piranha
cormaxx> neni to louze, proc.A navic je tam jen jedno misto odkud se da muškarit ze brehu.Takhle pekne z vody mas moznost prochytavat vsehny pobrezni partie.A velkej je na to uplne supr.
- Sobota 1. ledna 2011 v 19:44® Piranha
mannice> vubec to neslo, ryby apaticky proste jsme jim s tim mavali u huby a jen to obeplouvaly.Jedna mi po tom vystratovala ale netrefila a jednu za hřbet.Podle mne jsou prekrmeny.On jim tam haze porad nejaky granule. Ale uz jsem s nim mluvil o boutovani, to bude paradni.
- Sobota 1. ledna 2011 v 19:42® Piranha
Kazan> no kde asi, jako dycky u Kasu.Tam byla mela kamo.
- Sobota 1. ledna 2011 v 19:40® Piranha
voni to tam dali http://www.liscijezero.cz/…-s-pripitkem
- Sobota 1. ledna 2011 v 19:37® Piranha
majkyss> zdarec kamo.Tak ja jsi prezi.Ja vcera byl do 00:00 doma se zenou a pak jsem vyrazil do hospody kde byli brachove a kamaradi.Skejsnul jsem tam do 5h a chrapal do 12.Tak se malinko lecim.
- Sobota 1. ledna 2011 v 18:47® Piranha
mrkef> aha.
- Sobota 1. ledna 2011 v 18:46® Piranha
sus1> 2× do roka beru vsechny pruty.Tedy hlavne ty, co maji korkovou rukojet, tak ze mušáky a kdyz jsem mival jeste vlacku, tak i to.Kartackem a realem vydrbu korky a je to jako novy.Ostatní pruty myju jarem a vylestim cistym hadrem.Nejhorsi je dycky feeder.Ten byva zasranej od krmeni jako prase.Navijaky cistim detskyma vatickama do usi a vylestim hadrikem s trochou konkoru.Navijaky, ktere jsou po zaruce tak otevru a prostriknu vazelinou ve spreji.Muskarsky kolecka neky cistim po prichodu od vody, jinak kazdy mesic.Trpí a jsem strasny prase, tudis písek a tak.
- Sobota 1. ledna 2011 v 18:36® Piranha
línka> z mé strany přeji totéž.
- Sobota 1. ledna 2011 v 18:35® Piranha
mrkef> Ty bydlis v Praze a mas MO Teplice?Jen je ptam.
- Sobota 1. ledna 2011 v 17:34® Piranha
mrkef> peknej kousek
- Sobota 1. ledna 2011 v 17:16® Piranha
mrkef> jj, sleduju ji, obcas se tam vytahnou krasny ryby okolo 50–60, ale tech je uz malo.
- Sobota 1. ledna 2011 v 17:08® Piranha
mrkef> jj znám, parádní na železnobrodku.Ohři jsem dal jen jednou na mušku.Je těžká, ale letos jí zkusím parkát.
- Sobota 1. ledna 2011 v 17:03® Piranha
mrkef> Na sever jezdis nekam mušit?
- Sobota 1. ledna 2011 v 16:58® Piranha
mrkef> Koukám, taky muškař.