Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 29. prosince 2010 v 18:47® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> ja vim.To je tech 10 litru vina co vyslopal na stedrej den prej.Tak asi proto.Ale ja rikam ze ho to zase rafne za cas
- Středa 29. prosince 2010 v 15:26® Piranha
Patlaloš> hlavne nepřesolit, nepřeudit a guláš jen z liboveho, zadnej lojovec
- Středa 29. prosince 2010 ve 13:44® Piranha
1Mara> kazdyho jo, ale ne mne.Nebylo tolik.Holt vášeň byla silnejasi
- Středa 29. prosince 2010 ve 12:57® Piranha
olda> kdyz uz takhle kutíš a nudíš se, tak mi vymysli očka co nezamrzaj
- Středa 29. prosince 2010 v 11:19® Piranha
Tak dneska moucha na Labi.4 hody a domu.Po tretim uz to nechtelo litat a po ctvrtym jsem uz ani nestahl snuru jak to bylo obaleny ledem
Tento příspěvek byl editován 29.12.2010 10:19:46 uživatelem Piranha.A navic, voda špína jaxsviň.Trochu i bodrel jde, no nevim zda letos jeste pujdu.A co me potesilo, nevidel jsem u mostů zadnyho černošmejda.
- Úterý 28. prosince 2010 ve 21:46® Piranha
hroch71> ok, nejakej bordel do vody jeste mam
aspon to zkrmim
a pro cervíky skocim, snad bude jeste nejaky mit.Mobil mas koukam na karte tak bych se ozval.
- Úterý 28. prosince 2010 ve 21:37® Piranha
hroch71> aha, ja mam na zitra v planu zkusit naposledy zamuškovat resp. zastreamerovat a myslel jsem ze tak čt, nebo pá, ze bych jel na feeder.Loni jsme tam byli zamykat vodu a bylo to docela pohodovy.Mohl by i línej Luda, monaster BS.I kdyz me malinko nasrali ti masari jak tam do tech parem řezali, ale je lepsi nasadit dobrou atmosferku a radeji se tam neohlizet.
- Úterý 28. prosince 2010 ve 21:28® Piranha
hroch71> mam v planu jeste zamknout s feederem vodu.Kdy by jsi chtel jet.Mozna by se prekecala nejaka parmicka a mohla by jit celkem dobre plotice.
- Úterý 28. prosince 2010 ve 21:25® Piranha
Tak uz vim proc pípan neplká.Ted jsem ho mel na drate.Prej se probral z komatu.10 litru špricu a hancinej jako prase byl.Tak jsem ho chtel zitra protahnout s lurkama kolem labe a ten krivak zase bude asi pokračovat.Ti mladí svobodní kluci, ty se holt maj, vid Mařeno
- Úterý 28. prosince 2010 v 16:35® Piranha
majkys> jak jsi si kupoval ten navijak na muskareni, tak az budes mit nekdy cestu kolem, tak to vem sem a ja ti to otocim.Navijelo ti to obracene k sobe.Ja jsem poridil totez a staci jen otocit jednocestne lozisko a je to OK.
- Úterý 28. prosince 2010 v 16:17® Piranha
- Diskuze: Muškaření
bubu> Evžene, ja si vzpominam, že kdyz jsem zacal vazat a cist o tom, tak mi hlava nebrala vase krabicky nacpany muskama.Rikal jsem si,že tolik musek nikdy nemuzete spotrebovat.No a kdyz jsem zacal vazat sam a hlavne vic a vic chytat na musku, tak jsem zjistil, ze to nebylo vubec hodne.10 musek za jednu vychazku potratim jak prd.Jednoduchyma poctama je to tak 250–300 musek za rok.Dejme tomu ze by to mohlo stacit. A navic, ja delam v krabickach vetsi mezery
- Úterý 28. prosince 2010 v 16:14® Piranha
- Úterý 28. prosince 2010 v 16:14® Piranha
bubu> néééé
- Úterý 28. prosince 2010 v 9:14® Piranha
BlueShark> proc, ja z toho mam prdel.
- Úterý 28. prosince 2010 v 8:58® Piranha
BlueShark> jj na tebe.Bramborovej.
- Úterý 28. prosince 2010 v 8:48® Piranha
Luda> vydrzis, kdyz tak dame cigo, ja uz tam taky budu brzo
- Úterý 28. prosince 2010 v 8:39® Piranha
BlueShark> to je to samé
- Úterý 28. prosince 2010 v 8:33® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
1Mara> ty mu zavidis toho zlaťáka
Tento příspěvek byl editován 28.12.2010 08:00:04 administrátorem BoBo-Falknow.Ale okoun je hnus no.
Důvod editace: Příspěvek neobsahoval relevantní obsah. - Úterý 28. prosince 2010 v 8:24® Piranha
BlueShark> ty mas zase po noční, tak jeden smajlik a navidenou zitra
- Úterý 28. prosince 2010 v 8:19® Piranha
Libor> Rikejme tomu domaci zasobnik musek.Neco podobneho bych potreboval taky, ale aspon tak 5 kusu.Pekne do jedne jenom blesivce, do jedne nymfy atd.