Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 25. prosince 2010 ve 14:16® Piranha
Piranha

BlueShark> :-)) :-)) marsku v koutku a štampíčko v ruce.

Sobota 25. prosince 2010 ve 14:10® Piranha
Piranha

BlueShark> proč, kdyz uz jsou ty Vánoce takl trochu vo chlastu tak si to teplo vem s sebou do termosky :-))

Sobota 25. prosince 2010 ve 14:03® Piranha
Piranha

BlueShark> uprime je mi to celkem fuk, jde mi o to, abych si hlavne Já zalapal, nebo spis vymrznul.Treba se pridá i ULPA.Tomu uz taky musi bejt na bliti z toho muskareni a rad by si sedl k feederu.Pokud nebude makat.By se na to mel uz letos vysrat.

Ted jsem si ale uvedomil, ze v utery asi jedem do prahy s ULPOU na kseft.Kua tak pujdu ve stredu.

Sobota 25. prosince 2010 ve 14:00® Piranha
Piranha

Mára má novej imič :-)) :-))

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img39761.jpg
Sobota 25. prosince 2010 ve 13:58® Piranha
Piranha

…v pondeli jedu pro červáky a v utery rano mažu na labe zafeederovat.Resp. vymrznout k prutu.Caj, teply hadry, cigarko a pohoda.Kdo se prida.

Sobota 25. prosince 2010 ve 13:36® Piranha
Piranha

BlueShark> ja mam neprubojny svěrač vole.Odola i tobe :-P :-)) a vanoce nejsou vo chlastu

Sobota 25. prosince 2010 ve 13:31® Piranha
Piranha

nasral Mastodonti :-)) koukam Pipa zase dela damu, asi pojedu k nemu na grog a poveselim ho křiváka.

Sobota 25. prosince 2010 v 11:14® Piranha
Piranha

BlueShark> jsem psal ze jsem si nadeloval po celej rok.A ja na vanoce radeji praktictejsi veci

Sobota 25. prosince 2010 v 10:54® Piranha
Piranha

BlueShark> proc bych se mel vnucovat, ses nejakej přežranej asi.Normalne jsem mu popřál, co je na tom spatnyho.

Sobota 25. prosince 2010 v 10:40® Piranha
Piranha

tak se pochlubte, kdo dostal nejaky rybarsky dareček

Sobota 25. prosince 2010 v 10:38® Piranha
Piranha

BlueShark> počkej to jako že moje manželka je čubka? Neser :-)) :-))

Tento příspěvek byl editován 25.12.2010 09:38:54 uživatelem Piranha.
Sobota 25. prosince 2010 v 10:30® Piranha
Piranha

1Mara> jj mel rostenku z vrchniho patra, obcas ji foti na strome :-P kofču.

Sobota 25. prosince 2010 v 9:27® Piranha
Piranha

HaD vcera Vánoce, dneska narozky, u vás musí bejt kalba náročná :-)) Vše nejlepší.

Pokud tedy skype nelže.

Pátek 24. prosince 2010 ve 20:35® Piranha
Piranha

Však ja si nadeloval po celej rok, LOOPa ve 4ce, trojku Greenstreama, dve LA kolecka Bouta a tech kokotinek kolem vazani a tak to radeji ani nepocitam :-)) A za PHM to byl taky balik, by to vystacilo na dovolenou do Spanelska :-) Jo, ULPOVI to zere snad i maly deti :-P a me velky deti.

Pátek 24. prosince 2010 ve 20:20® Piranha
Piranha

1Mara> ja tradicne od Ježíška exrement :-)) ale deti, to byla prdel, malej pískal jak mala holka.Vsak jsem si to taky natacel na video.Jsou to jeho sice druhy vanoce, ale prvni, ze kterych neco ma.Nejvic je hotovej z 1,20m dlouhyho kamionu s dvouma privesama a 12ti auticky :-)) ten se malem zblaznil.Pro mne byl nejvetsi darek videt deti jak jsou stastny.Tenhle den si budu pamatovat do smrti.

Pátek 24. prosince 2010 v 18:29® Piranha
Piranha

Luda> ja jdu dat ted die Suppe a pak Karpfen.

Pátek 24. prosince 2010 ve 13:47® Piranha
Piranha

BlueShark> ale chapu, proste ja si taky rad pochutnam na řízečku z cukety a neni to prase.Je to zdravy a taky to šetří kilečka.

Pátek 24. prosince 2010 ve 13:47® Piranha
Piranha

BlueShark> v poho, i kdyz ulehcit rybam.Ty ryby proste jsou k tomu urceny.Je to proste tradice.

Pátek 24. prosince 2010 ve 13:40® Piranha
Piranha

…verim tomu, že Fíla doma jeste vrtá nejaky police a sere sousedy na stedrej den, :-)) :-)) jako já :-)) Ale uz jsem jim dal pokoj.

Pátek 24. prosince 2010 ve 13:38® Piranha
Piranha

BlueShark> bych blil, ryba je ryba ta ma bejt z masa, ale mozna bych to i okusil, jsem mlsna huba.A co se tyce půstu, tak ho mam pekne na haku, ženuška smaží vepřovej řízek, tak si pekne k obedu nacpu pupína vepřem a večer si dam karpfen. Letosni Vanoce, co se tyce pochutin a delikates jsme malinko zredukovali, páč loni toho zbylo tolik, ze uz to v unoru nikdo nechtel žrat.Tak jsem utahl rodine opasek.A navíc 70000ti tisícový vydání před Vanocema svedci samo o sobe :-((