Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 25. prosince 2010 ve 14:16® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark>
marsku v koutku a štampíčko v ruce.
- Sobota 25. prosince 2010 ve 14:10® Piranha
BlueShark> proč, kdyz uz jsou ty Vánoce takl trochu vo chlastu tak si to teplo vem s sebou do termosky
- Sobota 25. prosince 2010 ve 14:03® Piranha
BlueShark> uprime je mi to celkem fuk, jde mi o to, abych si hlavne Já zalapal, nebo spis vymrznul.Treba se pridá i ULPA.Tomu uz taky musi bejt na bliti z toho muskareni a rad by si sedl k feederu.Pokud nebude makat.By se na to mel uz letos vysrat.
Ted jsem si ale uvedomil, ze v utery asi jedem do prahy s ULPOU na kseft.Kua tak pujdu ve stredu.
- Sobota 25. prosince 2010 ve 14:00® Piranha
Mára má novej imič
- Sobota 25. prosince 2010 ve 13:58® Piranha
…v pondeli jedu pro červáky a v utery rano mažu na labe zafeederovat.Resp. vymrznout k prutu.Caj, teply hadry, cigarko a pohoda.Kdo se prida.
- Sobota 25. prosince 2010 ve 13:36® Piranha
BlueShark> ja mam neprubojny svěrač vole.Odola i tobe
a vanoce nejsou vo chlastu
- Sobota 25. prosince 2010 ve 13:31® Piranha
nasral Mastodonti
koukam Pipa zase dela damu, asi pojedu k nemu na grog a poveselim ho křiváka.
- Sobota 25. prosince 2010 v 11:14® Piranha
BlueShark> jsem psal ze jsem si nadeloval po celej rok.A ja na vanoce radeji praktictejsi veci
- Sobota 25. prosince 2010 v 10:54® Piranha
BlueShark> proc bych se mel vnucovat, ses nejakej přežranej asi.Normalne jsem mu popřál, co je na tom spatnyho.
- Sobota 25. prosince 2010 v 10:40® Piranha
tak se pochlubte, kdo dostal nejaky rybarsky dareček
- Sobota 25. prosince 2010 v 10:38® Piranha
BlueShark> počkej to jako že moje manželka je čubka? Neser
Tento příspěvek byl editován 25.12.2010 09:38:54 uživatelem Piranha. - Sobota 25. prosince 2010 v 10:30® Piranha
1Mara> jj mel rostenku z vrchniho patra, obcas ji foti na strome
kofču.
- Sobota 25. prosince 2010 v 9:27® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaD vcera Vánoce, dneska narozky, u vás musí bejt kalba náročná
Vše nejlepší.
Pokud tedy skype nelže.
- Pátek 24. prosince 2010 ve 20:35® Piranha
Však ja si nadeloval po celej rok, LOOPa ve 4ce, trojku Greenstreama, dve LA kolecka Bouta a tech kokotinek kolem vazani a tak to radeji ani nepocitam
A za PHM to byl taky balik, by to vystacilo na dovolenou do Spanelska
Jo, ULPOVI to zere snad i maly deti
a me velky deti.
- Pátek 24. prosince 2010 ve 20:20® Piranha
1Mara> ja tradicne od Ježíška exrement
ale deti, to byla prdel, malej pískal jak mala holka.Vsak jsem si to taky natacel na video.Jsou to jeho sice druhy vanoce, ale prvni, ze kterych neco ma.Nejvic je hotovej z 1,20m dlouhyho kamionu s dvouma privesama a 12ti auticky
ten se malem zblaznil.Pro mne byl nejvetsi darek videt deti jak jsou stastny.Tenhle den si budu pamatovat do smrti.
- Pátek 24. prosince 2010 v 18:29® Piranha
Luda> ja jdu dat ted die Suppe a pak Karpfen.
- Pátek 24. prosince 2010 ve 13:47® Piranha
BlueShark> ale chapu, proste ja si taky rad pochutnam na řízečku z cukety a neni to prase.Je to zdravy a taky to šetří kilečka.
- Pátek 24. prosince 2010 ve 13:47® Piranha
BlueShark> v poho, i kdyz ulehcit rybam.Ty ryby proste jsou k tomu urceny.Je to proste tradice.
- Pátek 24. prosince 2010 ve 13:40® Piranha
…verim tomu, že Fíla doma jeste vrtá nejaky police a sere sousedy na stedrej den,
jako já
Ale uz jsem jim dal pokoj.
- Pátek 24. prosince 2010 ve 13:38® Piranha
BlueShark> bych blil, ryba je ryba ta ma bejt z masa, ale mozna bych to i okusil, jsem mlsna huba.A co se tyce půstu, tak ho mam pekne na haku, ženuška smaží vepřovej řízek, tak si pekne k obedu nacpu pupína vepřem a večer si dam karpfen. Letosni Vanoce, co se tyce pochutin a delikates jsme malinko zredukovali, páč loni toho zbylo tolik, ze uz to v unoru nikdo nechtel žrat.Tak jsem utahl rodine opasek.A navíc 70000ti tisícový vydání před Vanocema svedci samo o sobe