Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 27. listopadu 2010 ve 21:09® Piranha
Piranha

pipa> asi dostanes kladivko vole :-) Jinak dneska na rybindu.Po jednom zaberu na kazdym klacku a rybynda v prdeli.Pak tma a zima a hlavne hlad tak šupajdy dom.

Sobota 27. listopadu 2010 ve 13:31® Piranha
Piranha

Luda> no, vzdyt uz je ti pres padesat tak to uz neni pro tebe.

Sobota 27. listopadu 2010 ve 12:44® Piranha
Piranha

Tak dneska je pocasi jak vymalovany, razim letos poprve na rybyndu a se starym Pírou.Musim si taky od ty mušky odpocinout.Ale zitra mozna vyrazim naposledy zamusit.

Sobota 27. listopadu 2010 v 8:38® Piranha
Piranha

olda> :-))

Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 21:46® Piranha
Piranha

ULPA> 25.7 to jde.Ale ten cas, no jeste dam vedet.

Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 21:31® Piranha
Piranha

Páč umí kulo.Brej vecir křivonožky :-)

Středa 24. listopadu 2010 v 18:24® Piranha
Piranha

1Mara> tak jsem slysel Maro, ze uz sem nebudes psat nikdy.

Ze prej az neco chytis :-)) :-P

Středa 24. listopadu 2010 v 15:27® Piranha
Piranha

1Mara> ty jsi nechytl ani supinu?To je divný :-)) :-)) :-)) :-)) :-P :-P

Úterý 23. listopadu 2010 ve 20:48® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

bubu>

stopař> Kucí to, ze se snazim a honim se za vetsi rybou neznamena, ze mne rybarina nebavi :-) Muskareni miluju, naplnuje mne a je to moje droga.I kdyz nebudu mit ani zaber, tak uz jen to, ze jsem se prosel kouskem krasny vlasti me naplnuje.

Úterý 23. listopadu 2010 v 16:58® Piranha
Piranha

Kdyz tu tak pozoruji, jak se zde bavite o revirech a vlastne defakto uzaviarate sezonu, tak jaka vlastne byla letosni pstruhova sezona. Ja jsem poznal nova mista a musim rict, ze letosni sezona byla celkem vydarena.Uspechy jsem mel jak na nymfovani, tak i na sucho, to asi nejvic a i z belly boatu jsem si letos krasne zachytal jak na pstruhovce, tak i ted na podzim na MP Zastreameroval jsem si taky pekne. A to muskarim na severu cech, kde to neni moc idealni na muskareni.Ale porad jsem jeste neprosel plno reviru, ktere v okoli mam, tak ze nechci delat nejake ukvapene zabery. Na pristi sezonu uz mam plan.Chci malink vic nahlednout do taju toho vseho deni kolem vody a pocitam i s nejakou malou nocovackou.Chci videt jak se to vsechno lihne, jak ty ryby zbiraj a ucit se ucit se ucit se.A taky fotit.Mam i v planu nejake nove lokality a samozrejme i posunout osobacky v ulovcich :-)

Úterý 23. listopadu 2010 v 15:30® Piranha
Piranha

majkyss> snezi?Tak na Lipany, hr na ne.

Úterý 23. listopadu 2010 v 15:30® Piranha
Piranha

manous> v jakym Usti ses, nad Orlici? :-))

Neděle 21. listopadu 2010 v 19:29® Piranha
Piranha

majkyss> v nedeli jedem asi na Jizeru naposledy.Tak se muzes pripojit.Musim jeste ale zalepit prsacky.Dneska jsem je pekne rozerval o vetev.Bud zalepim bo koupim jiny.

Tento příspěvek byl editován 21.11.2010 18:29:55 uživatelem Piranha.
Neděle 21. listopadu 2010 v 19:21® Piranha
Piranha

majkyss> preju ti to, ale je to tezka cesta.Teda pokud ses samouk jako jsem byl ja.A stejne se porad jeste mam co ucit.

Neděle 21. listopadu 2010 v 19:17® Piranha
Piranha

majkyss> myslíš :-D

Neděle 21. listopadu 2010 v 18:45® Piranha
Piranha

majkyss> dobry, mohlo to bejt lepsi.Jeden duhak jeden cca 40 vyrizlej a asi 12 potocaku.

Neděle 21. listopadu 2010 v 18:24® Piranha
Piranha

majkyss> Zdarec.

Neděle 21. listopadu 2010 v 16:52® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Stone River | Způsob lovu: Muškaření

Tak dnes jsem si vyrazil kam jinam nez na pstruhovku.Bylo to o neco slabsi nez naposledy.Potkal jsem tam poprve rybare a ne jednoho, ale rovnou 4.Tak si myslim, ze to byli asi mistni a malinko se to probralo. Kolegovi se povedli nejaci Lipani nove nasazeni a ja pouze potocaky a jednoho duhaka.Jeden hezkej duhak ke 40 se mi vyriznul.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39001.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39002.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 21. listopadu 2010 v 16:46® Piranha
    Piranha

Chose> ja vim :-)

Neděle 21. listopadu 2010 v 8:00® Piranha
    Piranha

Chose> Jsem z Usti a kousek vedle Labe je vinarna a ta se jmenuje Praha.Co udelat kompromis.Budem v Praze na pive :-))