Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 18:27® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
vladah> ty vole Lado neser bo neusnu srachy kua.
- Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 16:59® Piranha
Manažerka> von se taky neposere.
- Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 15:56® Piranha
vladah> ty se nejakej hustej čoveče
ani prdel si z tebe clovek nemuze udelat.
- Středa 10. listopadu 2010 ve 22:03® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
DA.WA> My neudime, my poustime
- Středa 10. listopadu 2010 ve 21:37® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Stone River | Způsob lovu: Muškaření
Dneska couracka po nocni sichte na Kamenici.Myslel jsem, ze uz to letos zabalim a ze navsteva Jizery byla uzaverka, ale nedalo mi to a jeste jsem se chtel podivat na Kamenici.A udelal jsem dobre.Pekne jsem si zachytal a potesili mne i celkem slusni potocaci a zase jsem si i sahnul na duhaky.Celkem asi 22 ryb.Holt kdyz se o to nekdo dobre stara, tak je to poradne aspon videt. Verim, ze se po povodnich rychle zmátoří.Foto nedavam, ty dve co jsem se prekecal udelat, ani nejak moc nestojej za to
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. listopadu 2010 ve 21:20® Piranha
cormoran, 1Mara> to neni destem, kdyby jsi vcera sledoval zpravy, tak by jsi vedel, ze se prudce umyslne zvedalo Labe kvuli uvizle lodi v Decine.
Jinak dneska jsem videl nejspis tu ostudu vsech pracujicich lidi, netahlo Vladaha
u benesaku.Kdy uz mi konecne pujde vydelavat na slusnej duchod, misto flakani se u vody
- Středa 10. listopadu 2010 ve 13:24® Piranha
Luda> copak ty kdyz vstanes rano v 7 a v 16h pojedes autem tak si rozbijes hubu?Vstal jsem, sel jsem na nocni to je 8h a jel na ryby a po nocni jel na ryby.Na nocny bych nevyspalej nesel. Jinak ale stalo to za to, 9 duhaku a 12 potocaku, nekteri potoci meli malutko pres tricet, krasny silny zdravy ryby.Oproti posledni vyprave, kdy jsem s tezi vymodlil jednoho potočka do dlane bylo tohle nezapomenutelny.Srovnatelny s Jizerou, ale jeste za kratsi dobu.Spokojenej a bude se mi i spokojene hajat
- Středa 10. listopadu 2010 v 6:54® Piranha
No křivácí a co dela rybar, kdyz je po nocni sichte?Spatne, nejde spat, jede na Kamenici mušit vy tupci
- Středa 10. listopadu 2010 v 6:53® Piranha
1Mara> nechtel jsem reagovat, ale musim.Kazdej tady prece vi, že umis hovno, tak to nesvadej na to, ze si s tim jeste nechytal a ze ses linej.
Tento příspěvek byl editován 10.11.2010 05:53:41 uživatelem Piranha. - Úterý 9. listopadu 2010 ve 21:43® Piranha
ULPA> nepotapelo se to, mam tam toho malo a jeste je to stazeny lametkou kterou to okrouzkuju a macim to v BUKO floatantu. Jinak jsem zjistil ten revir jak to je.Budes se divit.
- Úterý 9. listopadu 2010 ve 21:15® Piranha
ULPA> jdu motat jepky.Nejlepsi byla ta s telickem z ruzovyho kralika a hnedyma nozkama mel jsem jen jednu ale tez skoncila na strome tak dala 3 ryb po sobe.
- Úterý 9. listopadu 2010 ve 21:11® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Clapi jak slozity je sundat sedlo a rukojet z klacku a dat novou.
- Úterý 9. listopadu 2010 ve 20:59® Piranha
ULPA> ja nevim jak daleko je ta vesnice jeste.
- Úterý 9. listopadu 2010 ve 20:44® Piranha
ULPA> ja bych rekl ze to bude koncit v tom Bito… a bude tam bud jez nebo nejaka jeho cast.A mozna asi i cedule s oznacenim reviru, ja se zeptam Monfiho.
- Úterý 9. listopadu 2010 ve 20:37® Piranha
ULPA> tyyyyyyy jak slope.To ses zase doma sam co.Tak si dej se synečkem a vožer ho
- Úterý 9. listopadu 2010 ve 20:13® Piranha
ULPA> co spicka kdy ti dorazi.
- Úterý 9. listopadu 2010 ve 20:03® Piranha
ULPA> vtipalku.
- Úterý 9. listopadu 2010 v 19:52® Piranha
Prasek_2007> Dva?Aby ses neprezral
- Úterý 9. listopadu 2010 v 16:20® Piranha
Prasek_2007> Dyt je to jen 782km
Tento příspěvek byl editován 9.11.2010 15:21:00 uživatelem Piranha.dorba lyžovačka.
- Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:49® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Zdar lidi, otazka by mela smerovat k pražákům.Nezná nekdo v blizsim okoli Prahy nejaky soukromy pstruhovy rybnik?Nejlepe kde se smi i z boutu, popř. dirkovat. Diky.