Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 18:27® Piranha
Piranha

vladah> ty vole Lado neser bo neusnu srachy kua.

Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 16:59® Piranha
Piranha

Manažerka> von se taky neposere.

Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 15:56® Piranha
Piranha

vladah> ty se nejakej hustej čoveče :-)) ani prdel si z tebe clovek nemuze udelat.

Středa 10. listopadu 2010 ve 22:03® Piranha
Piranha

DA.WA> My neudime, my poustime :-))

Středa 10. listopadu 2010 ve 21:37® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Stone River | Způsob lovu: Muškaření

Dneska couracka po nocni sichte na Kamenici.Myslel jsem, ze uz to letos zabalim a ze navsteva Jizery byla uzaverka, ale nedalo mi to a jeste jsem se chtel podivat na Kamenici.A udelal jsem dobre.Pekne jsem si zachytal a potesili mne i celkem slusni potocaci a zase jsem si i sahnul na duhaky.Celkem asi 22 ryb.Holt kdyz se o to nekdo dobre stara, tak je to poradne aspon videt. Verim, ze se po povodnich rychle zmátoří.Foto nedavam, ty dve co jsem se prekecal udelat, ani nejak moc nestojej za to :-)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 10. listopadu 2010 ve 21:20® Piranha
    Piranha

cormoran, 1Mara> to neni destem, kdyby jsi vcera sledoval zpravy, tak by jsi vedel, ze se prudce umyslne zvedalo Labe kvuli uvizle lodi v Decine.

Jinak dneska jsem videl nejspis tu ostudu vsech pracujicich lidi, netahlo Vladaha :-)) u benesaku.Kdy uz mi konecne pujde vydelavat na slusnej duchod, misto flakani se u vody :-))

Středa 10. listopadu 2010 ve 13:24® Piranha
    Piranha

Luda> copak ty kdyz vstanes rano v 7 a v 16h pojedes autem tak si rozbijes hubu?Vstal jsem, sel jsem na nocni to je 8h a jel na ryby a po nocni jel na ryby.Na nocny bych nevyspalej nesel. Jinak ale stalo to za to, 9 duhaku a 12 potocaku, nekteri potoci meli malutko pres tricet, krasny silny zdravy ryby.Oproti posledni vyprave, kdy jsem s tezi vymodlil jednoho potočka do dlane bylo tohle nezapomenutel­ny.Srovnatelny s Jizerou, ale jeste za kratsi dobu.Spokojenej a bude se mi i spokojene hajat :-))

Středa 10. listopadu 2010 v 6:54® Piranha
    Piranha

No křivácí a co dela rybar, kdyz je po nocni sichte?Spatne, nejde spat, jede na Kamenici mušit vy tupci :-))

Středa 10. listopadu 2010 v 6:53® Piranha
    Piranha

1Mara> nechtel jsem reagovat, ale musim.Kazdej tady prece vi, že umis hovno, tak to nesvadej na to, ze si s tim jeste nechytal a ze ses linej. :-P :-P :-P :-P :-P

Tento příspěvek byl editován 10.11.2010 05:53:41 uživatelem Piranha.
    Úterý 9. listopadu 2010 ve 21:43® Piranha
    Piranha

ULPA> nepotapelo se to, mam tam toho malo a jeste je to stazeny lametkou kterou to okrouzkuju a macim to v BUKO floatantu. Jinak jsem zjistil ten revir jak to je.Budes se divit.

Úterý 9. listopadu 2010 ve 21:15® Piranha
    Piranha

ULPA> jdu motat jepky.Nejlepsi byla ta s telickem z ruzovyho kralika a hnedyma nozkama mel jsem jen jednu ale tez skoncila na strome tak dala 3 ryb po sobe.

Úterý 9. listopadu 2010 ve 21:11® Piranha
    Piranha
    Diskuze: Muškaření

Clapi jak slozity je sundat sedlo a rukojet z klacku a dat novou.

Úterý 9. listopadu 2010 ve 20:59® Piranha
    Piranha

ULPA> ja nevim jak daleko je ta vesnice jeste.

Úterý 9. listopadu 2010 ve 20:44® Piranha
    Piranha

ULPA> ja bych rekl ze to bude koncit v tom Bito… a bude tam bud jez nebo nejaka jeho cast.A mozna asi i cedule s oznacenim reviru, ja se zeptam Monfiho.

Úterý 9. listopadu 2010 ve 20:37® Piranha
    Piranha

ULPA> tyyyyyyy jak slope.To ses zase doma sam co.Tak si dej se synečkem a vožer ho :-))

Úterý 9. listopadu 2010 ve 20:13® Piranha
    Piranha

ULPA> co spicka kdy ti dorazi.

Úterý 9. listopadu 2010 ve 20:03® Piranha
    Piranha

ULPA> vtipalku.

Úterý 9. listopadu 2010 v 19:52® Piranha
    Piranha

Prasek_2007> Dva?Aby ses neprezral :-))

Úterý 9. listopadu 2010 v 16:20® Piranha
    Piranha

Prasek_2007> Dyt je to jen 782km :-)) dorba lyžovačka.

Tento příspěvek byl editován 9.11.2010 15:21:00 uživatelem Piranha.
    Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:49® Piranha
    Piranha

Zdar lidi, otazka by mela smerovat k pražákům.Nezná nekdo v blizsim okoli Prahy nejaky soukromy pstruhovy rybnik?Nejlepe kde se smi i z boutu, popř. dirkovat. Diky.