Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:07® Piranha
Piranha

1Mara> jj to je zabijak :-))

Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:03® Piranha
Piranha

1Mara> jsem tu.Mimochodem myslim ze jsem ti negratuloval, tak to prekousnu a teda GRATULUJU TI. Ne fakt, peknej zdravej candatek.Nikdy jsem nic takovyho nechytl.Jsem holt rybar s nalepkou Mr. Cejnofil no :-((

Pondělí 8. listopadu 2010 ve 20:08® Piranha
Piranha

Nasrál křiváci, tady chcip pes zase.Ani Kiklop z oseka tu neni, abych si štrejchnul :-)) Ten pacholek urcite vycejtil zubatou, tak je ted zase nahani.Takovou nahodu uz mit nebude :-P

Tento příspěvek byl editován 8.11.2010 19:09:22 uživatelem Piranha.
Neděle 7. listopadu 2010 ve 21:19® Piranha
Piranha

pipa> tady mas na gulas vole, az budes zase fotit kofolky na stromech tak jim to nahul z vokna a mas tam celej ten okolni chanov :-)) :-))

Neděle 7. listopadu 2010 ve 21:15® Piranha
Piranha

Tommy> :-)) :-))

Neděle 7. listopadu 2010 ve 20:31® Piranha
Piranha

Tyrala jsem na pasece zizalu, umirala svine velmi pomalu :-)) jj legenda.

Neděle 7. listopadu 2010 ve 20:29® Piranha
Piranha
Jak.novi> a tohle :-)) malá se tlemila az malem řvala :-))
Neděle 7. listopadu 2010 ve 20:10® Piranha
Piranha
:-))
Neděle 7. listopadu 2010 ve 20:10® Piranha
Piranha

Prasek_2007> 10× mi to napis ty drne

Neděle 7. listopadu 2010 ve 20:03® Piranha
Piranha

Prasek_2007> ja hlasim ze podle toho co nam vyjde v praci, jedem kazdopadne pres svatek a co jsem slysel tak by mel byt non-stop vikend. Alespon bude na vanoce nejaka kacka navic.

Neděle 7. listopadu 2010 v 16:58® Piranha
Piranha

Manažerka> nemyslim polosraz kam prisla hrstka lidi.Sama vis jakej jsem myslel. Je plno okolnosti proc jsem nesel.

Neděle 7. listopadu 2010 v 16:00® Piranha
Piranha

majkyss> skoda ze jsi nedorazil vcera, mohl jsi urcite neco pochytat, na sucho to braly i dva metry od klacku.Voda kristalove cista a bylo fantasticky pozorovat Lipany jak ode dna vyplouvaj vzhuru k musce a jemne ji nasajou.

Neděle 7. listopadu 2010 v 15:57® Piranha
Piranha

1Mara> aha tak proto me dycky tak bolí konečník, ty mi vooduove lezes do prdele :-)) :-))

Neděle 7. listopadu 2010 v 15:54® Piranha
Piranha

Tommy> to je jeho problem kdyz si ho nepamatuje :-))

Neděle 7. listopadu 2010 v 15:51® Piranha
Piranha

Tommy> Mara mne nosi v srdci :-))

Neděle 7. listopadu 2010 v 15:43® Piranha
Piranha

pipa> tak a ses v prdeli, ted uz te Mara nepozve nikdy na sraz :-)) :-)) :-))

Neděle 7. listopadu 2010 ve 13:08® Piranha
Piranha

Manažerka> a taky japonske valecne letadlo z 2. sv. valky :-))

Neděle 7. listopadu 2010 v 9:57® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: včera | Revír: Jizera | Způsob lovu: Muškaření

Jinak vcerejsi navsteva Jizery stala docela za to.Nejdriv to vypadalo na propadak, pac se nam nejak nedarilo dobrou hodinu nic chytit a pak jsme nasli pekny misto, kde by se mohlo neco povest a taky povedlo.Par peknejch Lipanu a ja jednoho 35 za krovky.ULPA vytahl telefon a natocil si to pacholek, jak mne lipan honil po rece od brehu ke brehu, no ven se mu moc nechtelo.Od te doby pak ryby braly pekne jak na nymfu, tak i na sucho a jak Lipan tak i Pstruh a povedl se i jeden Siven.Paradni zakonceni muskovy sezony na Jizere.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38806.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38807.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 7. listopadu 2010 v 9:54® Piranha
    Piranha

Jinak vcerejsi navsteva Jizery stala docela za to.Nejdriv to vypadalo na propadak, pac se nam nejak nedarilo dobrou hodinu nic chytit a pak jsme nasli pekny misto, kde by se mohlo neco povest a taky povedlo.Par peknejch Lipanu a ja jednoho 35 za krovky.ULPA vytahl telefon a natocil si to pacholek, jak mne lipan honil po rece od brehu ke brehu, no ven se mu moc nechtelo.Od te doby pak ryby braly pekne jak na nymfu, tak i na sucho a jak Lipan tak i Pstruh a povedl se i jeden Siven.Paradni zakonceni muskovy sezony na Jizere.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img38804.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img38805.jpg
    Neděle 7. listopadu 2010 v 9:35® Piranha
    Piranha

1Mara> dekuji za uznani.