Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 7. listopadu 2010 v 9:31® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara> ses měkota a starej.Mel by jsi si najit klidnejsiho konicka, treba vysivani.To budes v teple a nemusis se nervovat ze umis h..o a nic nechytnes
- Pátek 5. listopadu 2010 v 17:34® Piranha
Tak a jdu domotat jeste nejaky blešivky, aby mel ULPÍK na co chytat zitra a hura asi ne 4
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:31® Piranha
Jdu na kutě. Rano makam vstavam ve 4:15 tak zitra treba.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:30® Piranha
rabbit> je to tajny.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:23® Piranha
du hulit
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:20® Piranha
rabbit> koukam ze ses taky docela dobre načatej a z dobry strany, myslim tim to zapaleni pro musku.Od kaprariny me odtahlo, no plno veci to je na dlouho a hlavne bolava prdel, tak jsem zacal vlacet.Ale vlacka mi casem davala malo a tak mne pak homosexual blueshark se zoofilem pucíkem Monasterem prekecali na feedr a zase jsem sedel ale uz jsem se jinak hejbal.A ta muska byla jako takovy spestreni k ty vlacce.Casem jsem si na ni vzpomel vic a vic a kdyz jsem mel konecne ten poradnej uspech, tak jsem si rekl ze to preci musim dat a dal.Letos hudaka feedera skoro omotavali pavouci a ja klatil vodu s chlupatyma hacakama jak vzteklej.A nelituju toho, feeder je relax a paradni zalezitost.Muska je srdcovka.
Tento příspěvek byl editován 4.11.2010 21:21:32 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:14® Piranha
chlapi soráč za mluvu, hlidam smráďata baba sla kalit a ja sem lízlej.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:13® Piranha
majkyss> koukat okukovat hledet
a ze brehu chytat kdyz budes chtit.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:13® Piranha
rabbit> na labi z 80% preeruju streamerovani resp stahovani lur a vetsich nymf, pak suchou musku ale na nmfu jsem moc toho nepochytal vyjma zimnich mesicu jakoz to asi nejlepsiho mesice prosince.Ale kratka nymfa kdy ti Lipánek hlta pod spisckou prutu to je neco jinyho.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:11® Piranha
rabbit> to je chyba na Labi se moc nenaucis.Je pravda ze ja tam taky zacal ale vce jsem se naucil az na pstruhovce a diky lososovitym rybam.Je to neco jinyho.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:10® Piranha
majkyss> neboj holenku ta muskarina ti jeste vyvetra kreditni kartičku
to mas zatim zaklad, az te vemem s ULPOU na kukačku ze brehu na Kunratice na duhaky z bellyny tak budes cucet
to je paradni vecinka.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:08® Piranha
majkyss> 500 na den ale u mne i se svacinou
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:08® Piranha
rabbit> tam neni treba
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:14® Piranha
1Mara> ty vole ty to ani neumis napsat.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:58® Piranha
1Mara> to, ze si ho honis ve sklepe neni moc hrdinsky
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:50® Piranha
1Mara> … a Mára pořád píše jako prvňáček
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 19:53® Piranha
majkyss> jinak i ja tebe zdravim.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 19:49® Piranha
Prasek_2007> jak ty reknes ze ryby kousou tak to dycky stoji za hovno, uz 2× to tak bylo po sobe.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 17:10® Piranha
Jinak dneska na Bílince celkem sranda.Ven slo myslim 6 ryb ve smes jelci a na sucho.Vitr jako krava a toho listi, mel jsem plnou kapucu
Tento příspěvek byl editován 4.11.2010 16:11:04 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 17:02® Piranha
- Diskuze: Muškaření
stopař> SZ