Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 29. října 2010 ve 23:16® Piranha
Piranha

rabbit> hm to je cajk na zacatek a opravdu na stojaky.Na labe by se taky dalo, sam jsem na labi zacal s 6–7 AFTMA ale nakonec jsem o dost zjemnil a to je teprve ten pravej pozitek.Citim na klacku kazdyho mensiho okouna a vychutnam si to.Chci si poridit jeste jemnejsi. No a jdu na kute.Jsem utahanej jak cikanskej valník.Tak zitra.

Pátek 29. října 2010 ve 23:09® Piranha
Piranha

rabbit> co se tyce stojaku tak ja preferuji spis ty, kde se smi jezdit na belly boatu, jako pískovna a nejaky soukromaky.Ze brehu se toho spis vic utrha nez nachyta.

Pátek 29. října 2010 ve 23:07® Piranha
Piranha

rabbit> co mas za cajk myslim klacek, reela a lajnu.

Pátek 29. října 2010 ve 23:03® Piranha
Piranha

rabbit> tak tak, ja si teda nekdy rad posedim u feederu a kolikrat si ani moc neodpocinu, ale muskarina mi dava moc.Neni to porad stereotip, hazet do jednoho mista kosik s krmenim a cervy.Takhle se pekne projdu vodou a porad vidim neco jinyho.

Tento příspěvek byl editován 29.10.2010 23:04:18 uživatelem Piranha.
Pátek 29. října 2010 ve 22:50® Piranha
Piranha

rabbit> co ze jsi se dal na ,,stará,, kolena na muskareni. Je to stejne paradni co.

Pátek 29. října 2010 ve 22:20® Piranha
Piranha

rabbit> zdar, si te vemu do parady.Jestli rad muškujes, muzem zajit a pochytat.Labe znam jak svoje spinavy trenky a vim kam ten chlupatej hacek poslat aby se z toho vyklubal nejakek peknej tloust, nebo okounek ci bolen. Ale radeji pstruhovky.

Pátek 29. října 2010 v 11:23® Piranha
Piranha

Vikend ma byt pry teply a slunecny.Je to tak 3 dny kdy hlasil, ze od stredy, tedy posledniho slunneho dne ma byt inverze a mlha.Tak nevim k cemu ti hadači jsou :-))

Čtvrtek 28. října 2010 ve 23:20® Piranha
Piranha

Koukam ze všeci rekonstruujou, filip, majk a me to ceka jen jak podepisu kupni smouvu na byt a to je kazdym dnem.Doufam, ze do vanoc vse stihnu.Zaplat buh, ze je vse uz hotovo a budu si jen kraslit byt dle obarzu sveho.I kdyz jsem dost narocnej, tak snad to stihnu :-)

Pondělí 25. října 2010 ve 22:25® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

brčal> to vypada na ty pstruhy mramorovany bo jak se to jmenuje, je toho ve slovinsku dost prej.

Neděle 24. října 2010 v 19:52® Piranha
Piranha

majkyss> musim se omluvit ze jsem se ti nejak vic nevenoval, ja jak vlezu do vody tak jsem jak ta lovená.Litam jak to jde jak pes, kdyz ho das po 8 hodinach ven vychcat.Ale tim lip i tak trochu pro tebe aspon ti nezbylo nic jinyho nez se poradne snazit a koukat se.To je dulezity a jak jsem videl tak kratka nymfa ti jde celkem dobre.Pockej az budes moct vlezt do vody, to bude jina.A jak budes mit na klacku poradnyho divocha, tak bude srdicko busit jako mne, kdyz mi ten duhak vystřelil do pereji a ja tam balancoval s tou dvanactkou jak plavackar se 60kou kaprem na biči :-))

Neděle 24. října 2010 v 19:47® Piranha
Piranha

ULPA> o svatek jdu makati, projizdime tejden durch.Ale chci tam jeste aspon dvkrat jet.

Neděle 24. října 2010 v 19:45® Piranha
Piranha

majkyss> aaaaaale mel jsi lipníka ale spadl a to se pocita do statistiky uspechu jako půl bod.Kup prsacky ale rozvazne.Blizi se konec sezony od 1.12. uz je ende na pstruhovkach.Ale muze se i treba na Smedou, v zime se tam da neco dobre pochytat a v tom pripade doporucuju neoprenky.

Tento příspěvek byl editován 24.10.2010 19:45:47 uživatelem Piranha.
Neděle 24. října 2010 v 18:10® Piranha
Piranha

ULPA> Ja byl u skal ale nic.Mimo dvou duhaku cca 35 co jsem vyplasil jsem tam nic nezahledl.Mira chtel jet brzy domu, tak ze jsem to neprosel vejs.Nekdy tam sjedu sam, nebo spolu a poradne to proslapnem.

Neděle 24. října 2010 v 18:09® Piranha
Piranha

1Mara> bez do píči Šimšálku ty negramote přiblblej vymaštenej.Prdel si budu delat z tebe ty pako. Jasne jsem psal ze jsem nemyslel nic jinyho nez pípu, tak se nauc cist, kdyz neumis psat a vyser se na mne.Jinak neboj, nenasral jsi me jak si asi myslis, pac vim, ze to delas jen kvuli tomu.Vdyt ty uz ses stejnej jako ja.

Neděle 24. října 2010 v 17:21® Piranha
Piranha

manous> mohlo to bejt lepsi, ale jsem spokojenej.Tak kup 500 l akvarko, tam se vejde prcek, had i pirane a kdyz nebude zlobit tak kup i malyho aligatora :-)) :-)) kua, u vas musi bejt živo :-)

Neděle 24. října 2010 v 16:59® Piranha
Piranha

manous> hezky hracky pro deti :-) Doufam ze ho doma nekoupes s piraněma :-))

Neděle 24. října 2010 v 16:44® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Jizera | Způsob lovu: Muškaření

Dnešní muškařinka byla taková ospalá, ale dejme tomu že to trochu šlo. Nejvíc mně potěšil duhák 42 a ven se podívalo 8 Lipanů.Ten duhák na 0,12ku návazec byl docela mazec, kor když si to namířil po proudu v peřejích :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38541.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38542.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38543.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 24. října 2010 v 16:36® Piranha
    Piranha

Tak dneska moucha na Jizere s Mírou a Majkysem.Prvni tri hody a dve ryby lipanek cca 30 a duháček 42, pekne vyvadel rapl.Na 0,12ku to bylo celkem zajimvy potahanicko. Celkem ven 8 lipanu a ten duhoň.

Tento příspěvek byl editován 24.10.2010 16:38:44 uživatelem Piranha.
    foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img38538.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img38539.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img38540.jpg
    Neděle 24. října 2010 v 6:16® Piranha
    Piranha

majkyss> Tak bud teda v 8:45 jak jsem psal.Prosim zkus to nejak presne.

Sobota 23. října 2010 ve 20:25® Piranha
    Piranha

P.M.> to ti nejak ani nevyvracim, ale nemel jsem v umyslu utocit na tu kauzu.Kazdej ujede.Tod vse, mrzi mne to a vic k tomu nemam co rict.