Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 23. října 2010 ve 20:08® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
filip111> vy jste jak kokoti fakt, ja si delal prdel z pípy a holt mne to nenapadlo jsem vul no.Tak z toho zase nedelejte buh vi co.Jako dycky se toho chytne nejvic ten co proti mne vdycky vysoupil. Poserte se.To si mam kleknout u labe na kolena a prosit bo co.Jak haranti.Vubec jsem nemel umysl si z ty veci nejak delat prdel.
Tento příspěvek byl editován 23.10.2010 20:09:36 uživatelem Piranha. - Sobota 23. října 2010 v 19:52® Piranha
ULPA> ja te nepremlouvam, vim ze makas.Mira rikal ze nejaky pekny nachytal a mluvil jsem s Šefrem a rikal ze nejaci Mělníčáci tam meli v papírech 3× Li 35.To je fuk.Jinak ten revir pokracuje jeste 12km proti proudu jak chodime.Jsou tam jeste 4 elektrarny.Pujdem to Miranem omrknout
- Sobota 23. října 2010 v 19:32® Piranha
majkyss> skoda ze jsi se neozval jak jsem ti psal.Uz jsem volal hospodari aby nachystal jednu povolenku.Ale on ma. V Železnym Brodu je most v centru pres Jzeru a ped nim je odbocka do leva, tak tam nekde pockej v 8:45, pojedem pro povolenku, tak sjedes taky.Vem si papiry.A co brodaky uz mas?Bych ti jedny vzal ale nesmel by jsi brodit po prdel, je tam nekde ďurka.
- Sobota 23. října 2010 v 18:46® Piranha
Patlaloš> nojo poser se, hold jsem to prestrelil a neuvedomil jsem si to.Kdo dalsi.
- Sobota 23. října 2010 v 16:42® Piranha
BlueShark> mas tam znovu ten dotaznik.
- Sobota 23. října 2010 v 16:38® Piranha
aby jste se neposrali.Ale uznavam ze to bylo moc. Tak kdyz budes BS chtit tak to mazni.
- Sobota 23. října 2010 ve 13:26® Piranha
BlueShark> to je tvoje fotomontaz, pipa tam v tisku byl, ale jako podezrely z pripadu hledane Aničky
- Sobota 23. října 2010 ve 12:45® Piranha
majkkys> zitra Fly Fyshing ala Jizera.
- Pátek 22. října 2010 v 17:15® Piranha
BlueShark> čučorietko mas to na mejlu.
- Pátek 22. října 2010 v 16:43® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
Dnesni mraziva muska na Labi byl pardni.Prisel jsem na flek a asi po padesatym okounovi uz mne to nebavilo a mrzly mi nohy, tak jsem sel courat a behem couracky prisli bolínci a prumerni tlousti.Docela mne prekvapila i plotice cca 25 na luru regulerne za tlamku.Horsi foto ( zmrzly pracky
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. října 2010 v 11:20® Piranha
BlueShark> dávej na davsou@seznam.cz
- Pátek 22. října 2010 v 6:28® Piranha
pipa> a s lurkama vole.
- Pátek 22. října 2010 v 6:27® Piranha
Tak křivonožky, razim krouzit nad touzivy s musakem
Konec pracovniho tydne a hura bicovat vodu.
- Čtvrtek 21. října 2010 ve 20:40® Piranha
filip111> hele a to jak hlasej, ze bude nejkrutejsi zima za poslednich 1000 let, tak to se uz tesim az budu pod benesakem v pulce labe sedet na kyblu s polystyrenem a dirkovat ostroretky
ty vole to by byl mazec.
- Čtvrtek 21. října 2010 ve 20:12® Piranha
Jak to tak sleduju, tak abych pomalu vytahl klacek na dírky
- Čtvrtek 21. října 2010 ve 4:33® Piranha
cormaxx> tata s brachou na Omaha Beach.Tak je muzes jit slusne pozdravit
- Středa 20. října 2010 v 18:36® Piranha
majkyss> Ta snura Maro je fakt pekna ta 555.S tou se bude dobre chytat.Udelal jsi dobre.Jen s tim navijakem je to takovy nezvyk.Je to na pravou ruku, ale jak rikam, na to navinout si snuru kdyz jdes od vody to staci, stejne je to jen nosic snury
- Úterý 19. října 2010 ve 21:58® Piranha
Prasek_2007> to jo mam na to zalusk taky.
- Úterý 19. října 2010 ve 21:33® Piranha
Prasek_2007> tam nejsou ani potocaci natoz losos
jo takhle zajit do parku to by bylo jiny chytani.Neco ti poslu
- Úterý 19. října 2010 v 19:33® Piranha
foks01> čau