Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 10. října 2010 v 19:09® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
pipa>
bovden
- Neděle 10. října 2010 v 18:42® Piranha
pipa> ee pako, mam Slámovky a ty nemaj filc na podrazce.
- Neděle 10. října 2010 ve 14:21® Piranha
Jsem zvedavej co nalapal dneska Filip s Manouse.Potkal jsem je na hazečce.Nebylo tezky vystopovat filipa
jeho podlepeny brodaky filcem nechavaly na cyklostezce pekny stopy az k vode
- Neděle 10. října 2010 ve 14:15® Piranha
pipa>
ty ses kokot ty vole ja se tady lamu nad klavesnici smichy.Prej ,,kroužit nad hlavou s mušákem,, ty ses Boy ty vole
- Neděle 10. října 2010 ve 14:10® Piranha
BlueShark>
pipa> Piraňák nahanel okyse vy kravy.Ty vole s tou moji 4kou klacankem bych toho laxe asi nyvetahl.Olín si zaslouzi prezdivku Mr. pstruhofil.Troutman jako krava.A verim, ze nam jeste dedek ukaze, ze to nebyla nahoda.Uctive sklanim hlavu.
- Neděle 10. října 2010 v 11:42® Piranha
Škoda ze nemam fotak.Dneska jsem byl s musakem a nejdriv u oken zero a pak na Pípovo touzivy a tam to bylo pekny.9 okyšů, jedna kudla cca 45 a jeden 55 bolen.Ten mi prohnal brzdu u kolečka
Vse na luru.
- Sobota 9. října 2010 v 16:55® Piranha
pipa> ten je zralej na pekac do trouby, skoda ze jsou hajeny ted.
Tento příspěvek byl editován 9.10.2010 16:56:22 uživatelem Piranha. - Sobota 9. října 2010 v 16:30® Piranha
olda> krasnej a vypasenej jak pípa.
- Sobota 9. října 2010 v 16:27® Piranha
olda> ja ti dam potok
Tento příspěvek byl editován 9.10.2010 16:32:14 uživatelem Piranha. - Sobota 9. října 2010 v 16:25® Piranha
pipa> ze te Olin chtil rotnou po ksichte
- Sobota 9. října 2010 v 16:19® Piranha
pipa> jsem napnutej jak hovno v lednu
tak hrrr sem s tim lososem
- Sobota 9. října 2010 ve 14:41® Piranha
To sem zvedavej co sem zase daj
- Sobota 9. října 2010 ve 13:20® Piranha
Vlka nebo filcky, co jinyho
- Sobota 9. října 2010 ve 13:12® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Zauwi> doufam, ze to tu taky trochu obarvis.Musky dobry ale taky nejakej vysledek at je to tu vesely.Letos se toho dost naplkalo, ale obrazky skoro zadny
- Sobota 9. října 2010 ve 13:08® Piranha
Cestou ze kseftu z Povrlu jsem u labe pod benesakem videl nejakou podivnou postavu vlacejici a vypadalo to jako Pípa.Nad benesakem zase sedel nekdo u klacku asi Pípovo kamaradi s Kamilem
- Sobota 9. října 2010 ve 13:02® Piranha
LojzaRybka> ja ne ani jako malej.Byl jsem myslim na Varvazove jednou jako kluk.Pak na zlaty udici ale tu jsem si radeji rozmyslel páč jsem se dovedel ze mne tam budou zkouset z řádu, tak jsem zbabele utek na belu .-)) a nelituju toho.
- Sobota 9. října 2010 ve 12:59® Piranha
LojzaRybka>
- Sobota 9. října 2010 ve 12:58® Piranha
LojzaRybka>
Tento příspěvek byl editován 9.10.2010 12:59:13 uživatelem Piranha.a nebylo to tak, ze jsi si sedl na plaz s tema dvouma no radeji nic a po chvilce prisel nejakej podnapilej pan a rval, ze jsou tu detsky zavody Strekovsky vodnik a pokud chces, tak zaplat startovny, ale musis mit po celou dobu zavodu v drzce dudlika, aby jsi zapadl?
- Sobota 9. října 2010 ve 12:53® Piranha
LojzaRybka> rybko zase si vymejslis
- Sobota 9. října 2010 ve 12:23® Piranha
Manažerka> spravne soudruzko.Je to obycejnej car papiru.Ani bych se nedivil dyby tam odpoledne stepovalo 50 lidi a z povzdali se par smradu tlemilo jak jsou ti lide blby
Me tam chybel organizator a internetove stranky, kde se dozvim vic.